Aplicația iTutorial.ro pentru iPhone și iPad a fost actualizată săptămâna aceasta. Din nou. Sosind la aproximativ două săptămâni distanță de versiunea 3.4.3, noua actualizare adusă aplicației noastre vine să corecteze câteva erori.

După cum știați probabil deja, actualizarea 3.4.3 a fost una destul de bogată în noutăți, majoritatea concentrându-se pe sistemul de notificări push. Din păcate, unele erori au scăpat în respectiva versiune, așa că am lansat o nouă actualizare cu scopul de a le înlătura. Având numărul 3.4.6, noua versiune a iTutorial.ro nu vine decât cu corecturi de erori și mici îmbunătățiri.

Cea mai importantă eroare adresată în această versiune nouă a aplicației iTutorial.ro este cea care nu permitea în unele situații ca notificările push trimise de noi să ajungă pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch ale utilizatorilor. Prin urmare, începând de acum ar trebui să primiți notificări pentru toate articolele noi ce au fost publicate pe iTutorial.ro, recomandarea mea fiind ca imediat după ce ați actualizat aplicația să o și accesați, pentru a fi siguri că notificările ajung la voi.

Așadar, vă rugăm să instalați cât mai curând noua versiune a aplicației iTutorial.ro pentru a fi siguri că ea vă va ține la curent cu toate noutățile din lumea Apple și, mai ales, cu tot ceea ce va prezenta compania americană în cadrul conferinței de pe 7 septembrie.

Actualizarea la versiunea 3.4.6 a aplicației iTutorial.ro poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.4 sau ulterior.

Notă: Dacă întâmpini orice fel de eroare în ultima versiune a aplicației sau dacă ai sugestii pentru noi, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu sau pe forum. Nu uita să menționezi modelul de iPhone/iPad/iPod touch și numărul versiunii de iOS!

- Reclamă -