Bateria și ecranul mai subțire al Apple Watch 2 apar în primele imagini

0
679

Byte, magazinul britanic care vine componente certificate pentru dispozitivele iPhone, iPad și nu doar, a publicat recent câteva fotografii și un clip video care ne confirmă, din câte se pare, că a doua generație de Apple Watch va avea un ecran mai subțire și o baterie cu capacitatea mai mare.

Puse unul lângă celălalt, afișajul Apple Watch 2 pare a fi puțin mai subțire decât afișajul primului model de Apple Watch. Deși asta i-ar oferi companiei Apple posibilitatea de a reduce grosimea de ansamblu a ceasului, probabil că acest lucru nu se va întâmpla, în condițiile în care americanii doresc să introducă în Apple Watch 2 un GPS, un barometru și chiar o baterie cu capacitate mai mare.

Și pentru că tot veni vorba despre baterie, în imaginile de astăzi avem ocazia de a revedea bateria noii generații de Apple Watch, după ce zilele trecute vă prezentam o primă imagine cu această componentă. La fel ca și bateria apărută atunci, cea aflată în posesia celor de la Byte are 1,28 wați oră și capacitatea de 334 mAh. În cazul în care acestea sunt bateriile reale ale noii generații de Apple Watch, atunci modelul de 42 mm va avea o capacitate cu 35,7% mai mare decât actuala generație, fapt ce se traduce printr-o îmbunătățire a autonomiei. Cât despre modelul de 38 mm, deocamdată nu a apărut pe Internet nicio imagine cu noua baterie a lui.

În fine, în imaginile de acum mai vede manșonul Force Touch pentru Apple Watch 2. În afară de poziționarea diferită a cipurilor, acesta nu pare să fie schimbat.

Apple Watch 2 urmează să fie anunțat de către Apple miercurea viitoare, pe 7 septembrie, alături de iPhone 7, iPhone 7 Plus și, posibil, un Apple Watch 1 pe „steroizi”. Alături de barometru și GPS, Apple Watch 2 urmează să mai vină cu un procesor mai rapid și cu o rezistență mai bună la contactul cu apa.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.