Apple a anunțat data la care va prezenta iPhone 7 și alte produse

1
5503

Apple a început în această seară să invite jurnaliști în întreaga lume la ceea ce se presupune că va fi cea mai importantă conferință a companiei din 2016, întrucât ar trebui să aducă prezentarea unor produse importante, printre care se numără și noua generație de iPhone.

Folosind sloganul „See you on the 7th / Ne vedem pe 7”, compania americană i-a anunțat pe jurnaliști că evenimentul media va avea loc miercuri, pe data de 7 septembrie, la ora 20:00 (ora României). După cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Apple a ales Auditoriul Civic Bill Graham din San Francisco pentru capacitatea mare de locuri.

Data de 7 septembrie este răspunsul întrebării „ Când va fi prezentat iPhone 7 ?”, pe care foarte mulți oameni din întreaga lume și-o pun de ceva vreme încoace. Nu doar iPhone 7 va fi prezentat însă pe 7 septembrie, ci și iPhone 7 Plus, cele două dispozitive succedând iPhone 6s și, respectiv, iPhone 6s Plus în gama de telefoane a companiei Apple.

Conform zvonurilor de până acum, iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor veni cu camere îmbunătățite, procesoare mai bune și o rezistență mai bună la contactul cu apa, datorată în special faptului că nu vor mai avea jack de 3,5 mm pentru căști și nici un buton principal tradițional (mecanic) – ci unul încastrat în panoul frontal, ajutat de Force Touch pentru a da senzația de clic. Ambele dispozitive urmează să aibă un aspect foarte similar cu cel al iPhone 6s / iPhone 6s Plus, precum și aceeași formă și aceleași dimensiuni per total, dar vor veni cu mici modificări în zona camerei iSight (care va rămâne, însă protuberantă), antenelor (ce nu vor mai arăta atât de inestetic) și cu mici schimbări în paleta de culori (este foarte posibil ca griul stelar să fie înlocuit de un negru stelar). Iar dacă la capitolul design veți spune că lucrurile sunt destul de plictitoare, nu același lucru l-am putea spune la capitolele Wi-Fi și LTE (unde se zvonește că vor fi introduse noi cipuri, mai rapide), stocare (spațiul minim urmând a fi de 32 GB, iar cel maxim de 256 GB) și nu doar. Unele zvonuri ne spun chiar și că noile dispozitive vor avea afișaje cu True Tone similare celui din iPad Pro de 9,7 inchi (capabile, deci, să își schimbe culorile spre un spectru mai cald sau mai rece, în funcție de lumina ambientale), precum și că vor veni cu 3 GB de RAM.

Separat de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, conferința Apple din această toamnă ar putea aduce și prezentarea unei generații noi de Apple Watch. Conform zvonurilor existente, Apple Watch 2 urmează să fie impermeabil, să aibă un procesor îmbunătățit, GPS și baterie cu capacitatea mai mare. Pe partea de aspect, lucrurile s-ar putea să nu se schimbe foarte mult, cu toate că nu este exclus ca noi modele de curele să fie introduse de către Apple.

În plus, este aproape cert faptul că Apple va anunța la această conferință și cel puțin o noutate pentru gama de Mac. Unul dintre cele mai așteptate produse este MacBook Pro, o nouă generație fiind, conform informațiilor neverificate de la această oră, pregătit de lansare. MacBook Pro 2016 ar putea avea un factor de formă nou, mai subțire, mai multe porturi USB-C, un afișaj OLED deasupra tastaturii, Touch ID, noi procesoare și noi plăci grafice. Cât despre posibilitatea introducerii și a altor modele noi de Mac, nu putem exclude acest lucru, așa cum nu putem exclude, deși este foarte puțin probabil, să fie anunțate noi modele de iPad.

În fine, conferința Apple de pe 7 septembrie va aduce o nouă prezentare succintă a actualizărilor iOS 10, watchOS 3, macOS Sierra și tvOS 10, precum și anunțul datei lansării pentru fiecare. Ne așteptăm ca lansarea iOS 10, lansarea watchOS 3 și lansarea tvOS 10 să aibă loc înaintea lansării iPhone 7 (despre care se zvonește că va fi pe 16 sau pe 23 septembrie. macOS Sierra va ajunge ceva mai târziu în septembrie sau chiar în luna octombrie.

Deocamdată nu se știe dacă evenimentul media va fi difuzat în direct de Apple însă, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat de câțiva ani încoace, șansele ca el să poată fi urmărit din toată lumea, live, sunt foarte mari. Indiferent însă de ce va face Apple, noi vă vom ține, ca de obicei, la curent cu tot ceea ce se anunță la conferința toamnei.

Actualizare, ora 21:05: Apple a confirmat că va transmite LIVE conferința de pe 7 septembrie. Descoperă de pe ce dispozitive o vei putea urmări.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.