Raiffeisen Smart Mobile 3.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
627

Aplicația oficială a subsidiarei din România a băncii austriece Raiffeisen a fost actualizată luni la versiunea 3.1. Noua versiune a Raiffeisen Smart Mobile le aduce clienților băncii câteva noutăți care ar trebui să îi încânte pe unii dintre ei.

Potrivit dezvoltatorilor, aplicația include acum un widget pentru centrul de notificări / panoul cu widgeturi și căutare Spotlight. De aici, clienții vor putea vedea foarte rapid soldul conturilor selectate și să inițieze rapid anumite plăți pentru care au creat șabloane implicite.

Totodată, versiunea 3.1 a Raiffeisen Smart Mobile pentru iOS aduce posibilitatea persoanelor fizice de a-și reîncărca, cartelele preplătite. Această opțiune a fost adăugată în meniul aplicației.

În fine, noua versiune de Raiffeisen Smart Mobile aduce câteva îmbunătățiri în privința designului și câteva corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor clienților.

Raiffeisen Smart Mobile pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la versiunea 3.1 de pe App Store>Actualizări de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de notificări.

  • Raiffeisen Smart Mobile pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.