Creat în urmă cu cinci ani, contul oficial de Twitter al companiei Apple, @Apple, a început zilele acestea să aibă activitate pentru prima dată.

Pagina contului a fost actualizată cu sigla companiei pe un fundal alb și cu o imagine de copertă identică celei folosite în invitațiile trimise jurnaliștilor la începutul săptămânii pentru evenimentul media de pe 7 septembrie.

Până în momentul de față, compania americană nu a publicat nimic în afară de un Tweet plătit care nu se poate vedea pe profil și care promovează conferința de prezentare a iPhone 7, Apple Watch 2 și a altor produse inovative. În cadrul acestui Tweet, Apple memționează data la care va avea loc conferința, ora la care va începe (20:00, ora României) și locul de unde ea va putea fi urmărită de către toată lumea. Toți cei care redistribuire Tweetul de mai jos vor primi un memento din partea Apple în ziua evenimentului chiar în aplicația Twitter sau pe web.

Numărul urmăritorilor contului oficial de Twitter al Apple a crescut de vreo șase ori în numai câteva ore, ajungând la momentul scrierii acestui articol la peste 230.000.

Noul cont de Twitter al Apple poate fi urmărit de aici, iar reactivarea lui, primul Tweet și imaginea de copertă nu ne sugerează nimic altceva decât că el va fi folosit de compania americană pentru a partaja noutăți și actualizări din cadrul mult-așteptatului eveniment media de miercurea viitoare.

În ultimii ani, prezența companiei Apple pe rețelele sociale s-a extins destul de mult. Pe Twitter, spre exemplu, deși nu folosea contul oficial al companiei, Apple mai avea de ceva vreme conturi oficiale pentru servicii precum iBooks, Apple Music, Twitter, Apple News și chiar Apple Support.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.