La începutul lunii aprilie lansam pe App Store prima actualizare majoră pentru aplicația iTutorial.ro, care devenea astfel compatibilă cu tabletele iPad, dispozitivele iPhone cu afișaje Retina HD și aducea tuturor utilizatorilor câteva îmbunătățiri și caracteristici noi. Astăzi suntem la fel de încântați să vă anunțăm că aplicația care vă ține la curent cu tot ceea ce este nou pe site-ul vostru favorit cu tutoriale și noutăți din lumea Apple a fost actualizată din nou.

Din păcate pentru cei ce așteptau schimbări radicale, ele nu au sosit încă. De fapt, versiunea 3.4.3 a aplicației nu este la fel de bogată în noutăți precum precedenta, dar asta nu o face cu nimic mai puțin recomandată. Ba dimpotrivă, instalarea ei este indicat a se face de îndată și asta deoarece vine să adreseze câteva erori importante din sistemul de notificări push. Și nu, îmbunătățirile nu sunt doar „sub capotă”. Ci și la „suprafață”.

iTutorial.ro 3.4.3 aduce, pe iPhone și iPad, următoarele:

  • Caracteristica „Enunțare text”: acum veți observa că în dreptul titlului fiecăruia dintre articolele disponibile a apărut o pictogramă cu difuzor. Atingând-o, veți auzi că dispozitivul vostru iOS va începe să citească nu doar titlul, ci și întreg conținutul articolului. Într-adevăr, vocea românească din iOS nu este cea mai naturală dintre cele disponibile (chiar dacă îi descarci varianta îmbunătățită), însă această caracteristică va fi utilă dacă accesezi un tutorial de pe un dispozitiv și urmezi pașii de pe un altul. Sau dacă îți dorești să afli cele mai noi informații despre iPhone 7 în timp ce faci altceva. Și în câte și mai câte alte situații.
  • Compatibilitate cu noul sistemul de notificări push. A fost introdus un nou sistem de notificări push mai fiabil și modern, iar noua versiune de iTutorial.ro este compatibilă complet cu el.
  • Corecturi pentru eroarea ce prevenea recepționarea notificărilor push pe anumite dispozitive. Mi-ați semnalat în ultimele săptămâni că nu mai primiți notificări de la aplicația iTutorial.ro. Acest lucru se datora lucrărilor la implementarea noului sistem de notificări, lucrări care s-au încheiat, iar odată cu instalarea noii versiuni a aplicației ar trebui ca toată lumea să primească notificări. Utilizatorii care folosesc versiunile anterioare ale aplicației vor trebui să le actualizeze pentru a mai primi notificări de la iTutorial.ro.
  • Corecturi în privința unei erori ce împiedica afișarea numărului corect de notificări ratate pe insigna pictogramei aplicației. Anterior ați observat că era afișată insigna afișa o notificare ratată, indiferent de numărul articolelor noi. Acum respectiva eroare a fost adresată.
  • Respectarea preferințelor în privința categoriilor de articole de la care se dorește primirea notificărilor. În cazul în care ai dezactivat notificările numai pentru unele categorii de articole, atunci noua versiune nu îți va mai trimite mesaje la apariția articolelor noi încadrate în acele articole.
  • Modificări pentru denumirile unora dintre categorii și o listă mai completă cu categorii.
  • Îmbunătățiri în privința timpilor de încărcare și reîncărcare a paginilor.
  • Numeroase corecturi de erori și alte îmbunătățiri.

De asemenea, noua versiune a aplicației pregătește fundamentele pentru alte câteva caracteristici pe care le vom adăuga în viitor, cu sau fără actualizări ulterioare. Una dintre acestea este opțiunea de căutare pe blog. Aflată momentan în lucru, ea vă va permite să căutați în toată baza de articole a iTutorial.ro pentru a găsi postările/tutorialele publicate mai demult.

În fine, trebuie menționat că odată cu noua versiune, aplicația iTutorial.ro nu mai este compatibilă cu toate dispozitivele iPhone și iPad. Mai precis, iTutorial.ro 3.4.3 nu va putea fi instalată decât pe dispozitivele care rulează iOS 8.4 sau ulterior (a fost necesară folosirea unui SDK mai recent pentru unele modificări). Așa că dacă ai un dispozitiv cu iOS 7 sau orice altă versiune anterioară iOS 8.4, te rugăm să îl actualizezi la cea mai recentă versiune de iOS pentru a putea instala iTutorial.ro 3.4.3. Iar dacă nu poți face acest lucru din varii motive (cum ar fi, de exemplu, că dispozitivul tău nu este compatibil cu iOS 8/9), atunci trebuie să știi că vei putea folosi în continuare, o perioadă de timp, aplicația iTutorial.ro, dar fără a primi notificări push, din păcate.

Actualizarea la versiunea 3.4.3 a iTutorial.ro pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind, deci, orice dispozitiv iOS care rulează versiunea 8.4 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

*Notă: Dacă întâmpini probleme după actualizare ce împiedică accesarea aplicației sau anumitor caracteristici ale sale, îți recomandăm să o reinstalezi pe dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch (ștergând-o și descărcând-o din nou urmând linkul de mai sus).

iphone articole instantanee facebook

Separat de actualizarea adusă aplicației iTutorial.ro, suntem mândri să anunțăm utilizatorii de Facebook că cele mai recente articole de pe iTutorial vor fi compatibile cu funcționalitatea Articol instantaneu a rețelei de socializare. Asta înseamnă că ele se vor deschide instantaneu și vor avea o interfață mai curată, conform cu indicațiile celor de la Facebook. O previzualizare este în imaginea de mai sus și așteptăm feedbackul vostru pentru modificări ulterioare ale interfeței.

Așa că dacă nu ai dat like încă paginii noastre de Facebook, te rugăm să o faci acum.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.