Popularul joc Goat Simulator este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store România

0
1002

La sfârșitul unei săptămâni în care au fost lansate versiunea finală de iOS 10.2, căștile AirPods și jocul Super Mario Run, Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store România pentru a anunța noua Aplicație a Săptămânii (și nu numai). Cea mai bună aplicație selectată de către Apple pentru săptămâna în curs – și oferită gratuit tuturor utilizatorilor – este, la fel ca și săptămânile trecute, un joc.

Intitulat Goat Simulator, jocul gratuit al acestei săptămâni a fost foarte popular încă de la lansarea din 2014 datorită ideii inedite din spatele său. Pe scurt, acest joc este un simulator care te pune în pielea unei capre și îți va cere să cauzezi cât mai multe distrugeri poți pentru a obține un punctaj mai mare și urca în clasament. Și, credeți-mă pe cuvânt, opțiunile sunt nelimitate. De la garduri, semne stradale, capre și oameni, până la autoturisme, benzinării și camioane, totul poate fi distrus de capra dezlănțuită scăpată pe străzile diferitor orașe (între care poți trece fără restricții).

Gameplay-ul jocului nu este deloc dificil și implică doar folosirea joystick-ului din partea stângă a ecranului pentru a ghida capra către punctul dorit și, eventual, a acțiunilor de distrugere din partea dreaptă (cum ar fi datul cu capul sau săritura în cap). Totuși, acestui animal nestăvilit – da, nu are vieți și nu poate fi oprită de nimic – îi cam lipsește precizia, așa că s-ar putea ca țintele mai mici precum oamenii sau alte animale să le ratezi de câteva ori.

Dezvoltatorii Goat Simulator sunt foarte glumeți, iar în descrierea jocului se laudă cu faptul că acesta este plin de erori. Ei declară că nu vor rezolva aceste erori (atât timp cât nu produc închideri subite), întrucât ele fac Goat Simulator mai amuzant. În plus, ei le transmit un mesaj comic utilizatorilor care se gândesc să descarce/cumpere acest joc:

Goat Simulator este un joc complet stupid și, ca să fim sinceri, ar trebui să vă cheltuiți banii pe altceva, cum ar fi un hula-hoop, o grămadă de cărămizi sau poate să-i puneți la comun cu prietenii voștri pentru a vă cumpăra o capră adevărată.

În fine, este bine de știut faptul că  Goat Simulator vine la pachet cu niște stickere amuzante pentru aplicația Mesaje din iOS 10 (pe care le poți trimite sub formă de iMessage).

Goat Simulator este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, putând fi instalat pe toate dispozitivele iPhone 4s, iPad 2 și iPod touch generația a 5-a (sau mai recente) care rulează iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 416MB.

  • Goat Simulator pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99€)* – Descarcă acum

Succesul acestui joc i-a determinat pe dezvoltatori să lanseze și alte jocuri care o au în centru pe capra „nebună” – poți să le descoperi pe toate aici (nicicare nu este însă redus).

*Promoția este valabilă până vineri (23 decembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.