Linia este aplicatia gratuita a saptamânii pe App Store

0
491

La fel ca în fiecare săptămână, pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată cu noi secțiuni și aplicații promovate. Actualizarea aduce cu ea, după cum vă așteptați, și Aplicația Săptămânii, o aplicație cu plată pe care Apple o oferă gratuit  timp de o săptămână utilizatorilor de iPhone și iPad, și care, la fel ca-n ultimele săptămâni, este un joc.

Intitulată Linia, aplicația acestei săptămâni combină atmosfera relaxantă cu problemele de gândire într-un joc de tip puzzle destul de antrenant. Aici, utilizatorilor le este cerut să creeze secvențe colorate prin trasarea unei linii care conectează două forme colorate. Sună prea simplu, nu? Ei bine, esența jocului este aceasta, dar nu am menționat totul. Formele colorate sunt inteligente! Ele se mișcă, ascund, își schimbă aspectul, deci fac cam tot ceea ce pot să se ferească de linia pe care tu o tragi. Din acest motiv, îți trebuie puțină pregătire și simț al mișcării pentru a conecta așa cum trebuie toate formele.

În total, Linia include peste 80 de nivele colorate, un gameplay unic și sincronizare în cloud a progresului din joc pentru a putea să-l joci simultan de pe mai multe dispozitive. În plus, jocul îți oferă recompense la sfârșitul fiecărui nivel, precum și numeroase realizări pe care le poți obține dacă îndeplinești cerințele.

Linia pentru iPhone și iPad este disponibilă pe App Store pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 9.1 sau ulterior instalat. Dimensiunea jocului este de 87,7 MB.

  • Linia pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 3,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (16 decembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.