Toca Hair Salon 2 este aplicația gratuită a săptamânii pentru iPhone și iPad

0
481

Actualizarea de săptămâna aceasta a paginii Recomandări de pe App Store a adus în centru nu doar aplicațiile care susțin cauza (RED) cu ocazia Zilei Mondiale Anti-SIDA, ci și o nouă aplicație a săptămânii. O aplicație care, la fel ca și cea de săptămâna trecută, se încadrează perfect în categoria jocuri pentru copii și care a mai făcut în urmă cu doi ani și jumătate obiectul acestei promoții.

Creat de cunoscuta companie specializată în dezvoltarea de jocuri pentru copii (Toca Boca), Toca Hair Salon 2 este un joc care le va pune la încercare creativitatea celor mici. Puși în rolul unor coafeze, cei mici vor trebui să aleagă pe unul dintre cei șase clienți disponibili și să se joace în fel și chip cu părul și bărbile lor.

De la simplele foarfece și piepteni la ondulatoare și prese, cei mici vor avea la dispoziție o mulțime de instrumente de coafat cu ajutorul cărora vor putea tunde, vopsi și aranja părul și/sau barba clienților în fel și chip. Au apărut greșeli? Nicio problemă! Toca Hair Salon 2 dispune de un tonic special intitulat „G.R.O.W” care poate face minunea ca părul clienților să crească instantaneu la loc sau chiar mai mult ca înainte. Iar dacă buclele nu au ieșit așa cum trebuie, în câteva secunde clienta va scăpa de ele printr-o spălare pe cap realizabilă tot din joc.

După ce au finalizat de coafat clienții, cei mici vor putea să îi accesorizeze cu una dintre căciulile, perechile de ochelari și celelalte elemente cu stil disponibile. În fine, o poză cu clientul fericit poate fi înregistrată în aplicație pentru a le trimite prietenilor sau părinților.

Toca Hair Salon 2 este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad și poate fi instalată pe toate dispozitivele care rulează iOS 6.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Jocul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 11 anișori și are dimensiunea de 99,8MB. Nu conține reclame sau cumpărături din aplicație.

  • Toca Hair Salon 2 pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.