În semn de respect pentru Ziua Mondială Anti-SIDA care va avea loc mâine, pe 1 decembrie, compania Apple le oferă clienților mai multe modalități de oricând de a se alătura misiunii fundației (RED) de creare a unei generații fără SIDA. În 2016 se împlinesc 10 ani de când Apple susține cauza fundației (RED), gigantul american devenind și corporația cu cea mai mare contribuție la Fondul Global.

Viața este cel mai important dar pe care îl poate oferi cineva. Mulțumită viziunii și dedicării (RED), ne apropriem de o generație lipsită de SIDA. Ne dorim să lăsăm lumea mai bună decât am găsit-o și acesta este motivul pentru care vechiul nostru parteneriat cu (RED) rămâne într-atât de important pentru noi. (Tim Cook, director general Apple)

Fundația (RED) depune eforturi neîncetate pentru a rezolva problema medicamentelor care pot salvia viețile bolnavilor de SIDA din Africa Subsahariană – locul de pe planetă cu cea mai mare răspândire a SIDA. Banii strânși prin programele acestei fundații sunt cheltuiți pentru consiliere, testare, prevenire și, cel mai important, furnizarea de medicație antiretrovirală ce previne transmiterea virusului HIV de la mame la copiii nenăscuți.

6-app-storeȘi pentru că sunt numeroase persoane care rezonează cu cauza fundației (RED), Apple le oferă clienților anul acesta mai multe modalități decât oricând de a se alătura luptei împotriva SIDA. Jucând anumite jocuri, efectuând cumpărături pentru Sărbători și ascultând muzică, clienții Apple pot contribui la lupta de combatere a SIDA.

Așadar, următoarele șapte zile, o gamă variată de jocuri populare de pe App Store – de la cele de curse și sport la cele de strategie, puzzle și acțiune – oferă conținut (RED) special în ediție limitată pe care utilizatorii îl pot cumpăra sub forma unor cumpărături din aplicație. Toți banii strânși din cumpărarea acestui conținut vor ajunge direct în Fondul Global, așa că tu nu doar că te vei bucura de ceva special în jocul favorit, dar astfel vei susține și o cauză cât se poate de nobilă. Jocurile participante sunt cele ce urmează: Angry Birds 2, Angry Birds POP!, Best FiendsBest Fiends Forever, Boom Beach, Candy Crush Jelly Saga, Clash of Clans, Clash Royale,CSR2, Episode, Farm Heroes Saga, FarmVille: Tropic Escape, FIFA Mobile, Hay Day, MARVEL Contest of Champions, PewDiePie’s Tuber Simulator, Plants vs. Zombies Heroes, SimCity BuildIt, War Dragons și YAHTZEE With Buddies . Ele pot fi găsite și descărcate din pagina către care face trimitere linkul de mai jos, iar conținutul special poate fi apoi cumpărat din interiorul lor (dacă le ai deja descărcate, nu uita să le actualizezi la versiunile noi!).

2-smart-battery-caseAlături de cele peste 20 de aplicații actualizate cu conținut special pentru Ziua Mondială Anti-SIDA, Apple mai anunță lansarea a patru produse speciale pe care clienții le vor putea cumpăra începând de astăzi. Este vorba despre ediții limitate ale carcaselor cu baterie pentru iPhone 7, tocurilor pentru iPhone SE, căștilor Beats Solo3 Wireless și difuzoarelor portabile Beats Pill+. Aceste ediții sunt disponibile pe roșu (PRODUCT)RED și se alătură celorlalte câteva zeci de accesorii, căști și iPod-uri pe care Apple le comercializează în această culoare și din vânzarea cărora gigantul american donează un anumit procent către fondul (RED).

De asemenea, Apple a mai anunțat că începând de mâine și până pe 6 decembrie va dona 1$ fundației (RED) pentru fiecare tranzacție realizată cu Apple Pay în magazinele companiei. Același lucru va fi făcut, în Statele Unite ale Americii, și de Bank of America pentru toți clienții care vor efectua cumpărături prin Apple Pay folosind carduri emise de ea.

Și iTunes participă la această strângere de fonduri a Apple. Magazinul de muzică va include în exclusivitate albumul Don’t Waste Your Wishies al formației The Killers cu 10 melodii de sărbători din vânzarea căruia toți banii strânși vor ajunge la (RED). Cei care vor să doneze bani pentru a susține lupta împotriva SIDA vor putea trimite între 5€ și 150€ fundației RED de pe iTunes:

În fine, Apple a anunțat că, la fel ca și în fiecare din ultimii ani, peste 400 de magazine ale sale de pe cinci continente vor avea sigla companiei iluminată cu roșu sau afișe care vor celebra Ziua Mondială Anti-SIDA. De asemenea, toți angajații companiei din magazine au fost instruiți să le prezinte clienților modalitățile prin care pot susține fundația (RED) și lupta ei împotriva SIDA.

În ultimii zece ani, fundația (RED) a avut impact asupra a peste 70 de milioane de vieți prin contribuțiile sale la Fondul Global. De când Apple o susține, se nasc zilnic 1.200 de bebeluși cu virusul HIV, însă UNAIDS prezice că acest număr s-ar putea apropria mult de 0 până în 2020 pentru ca până în 2030 să dispară SIDA. Și cum medicația care crește șansele la viață ale bolnavilor de SIDA costă 30 de cenți pe zi, fiecare ban pe care noi îl donăm are o importanță foarte mare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.