Elton John, Robbie Williams și Britney Spears – iată toți artiștii care vor cânta la cea de-a 10-a ediție de Apple Music

0
738

Apple a anunțat joi cele mai importante nume din lumea muzicală ce vor concerta la cea de-a 10-a ediție a Apple Music Festival, în perioada 18-30 septembrie.

„În ultima decadă, Festivalul a adus cei mai mari și mai buni artiști din întreaga lume în Londra și în casele a milioane de fani ai muzicii. Ediția de anul acesta a Apple Music a pornit de la această moștenire incredibilă și nu putem fi mai bucuroși de atât având o altă compoziție uimitoare la celebrarea celei de-a 10-a aniversare a noastră” – Oliver Schusser, Vicepreședinte Apple pentru Conținut Internațional.

Anunțul a fost făcut de compania americană printr-un comunicat de presă ce prezintă ediția de anul acesta a Apple Music Festival, însă numele artiștilor au fost dezvăluite în premieră, cu câteva ore în urmă, de către Julie Adenuga, vocea londoneză a postului de radio live Beats 1. Așadar, mai jos aveți, în ordinea nopților în care vor concerta, 10 dintre cei mai importanți artiști care au acceptat anul acesta să se alăture Apple Music:

  • Elton John – 18 septembrie
  • The 1975 – 19 septembrie
  • Alicia Keys – 20 septembrie
  • OneRepublic – 21 septembrie
  • Calvin Harris – 23 septembrie
  • Robbie Williams – 25 septembrie
  • Bastille – 26 septembrie
  • Britney Spears – 27 septembrie
  • Michael Bublé – 28 septembrie
  • Chance The Rapper – 30 septembrie

Deși nu a menționat niciun alt nume, la fel ca și anii trecuți, se prea poate ca Apple să aducă la Apple Music Festival 2016 și alți artiști care să cânte în deschiderea concertelor live ale celor menționați mai sus. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci în săptămânile care urmează gigantul american va trebui să ne dezvăluie, prin Apple Music, și numele altor câteva trupe care vor concerta în perioada 18-30 septembrie la Roundhouse, în Londra.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, Apple Music promite să ne potolească setea de muzică și să ne țină mai aproape de artiștii noștri  favoriți cu liste de redare exclusive, noutăți și interviuri din culise.

Apple Music Festival 2016 va putea fi urmărit la Roundhouse doar de către britanicii suficient de norocoși să fi câștigat un bilet. Restul lumii va putea urmări în direct sau în reluare toate cele 10 nopți de muzică live prin intermediul Apple Music, de pe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, PC și… Android. Un abonament Apple Music, individual sau familial, este necesar pentru a putea urmări concertele.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.