Începând de astăzi, utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch care au instalat iOS 9.3.4 nu vor mai putea reveni la iOS 9.3.2 sau iOS 9.3.3 prin procesul de downgrade cu iTunes, din cauză că Apple a încetat să mai semneze aceste două versiuni ale sistemului de operare. De asemenea, cei ce au instalată pe iPhone, iPad sau iPod touch o versiune de iOS anterioară iOS 9.3.2, nu vor mai putea instala nicio altă versiune publică de iOS, în afară de iOS 9.3.4, care a rămas, deci, singura versiune de iOS 9 semnată de Apple.

Lansat pentru publicul larg pe 16 mai, iOS 9.3.2 este o actualizare ce conținea corecturi de erori și care a reușit, inițial, să blocheze cele mai noi modele de iPad Pro cu ecran de 9,7 inchi. Această actualizare a fost succedată, o lună mai târziu, de iOS 9.3.3, o altă versiune de iOS concentrată pe corectarea unor erori și îmbunătățirea securității dispozitivelor.

Dar cum cele două versiuni de iOS 9, la fel ca și anterioarele, erau vulnerabile și permiteau efectuarea jailbreak-ului, compania Apple a lansat iOS 9.3.4. Această versiune de iOS avea drept scop înlăturarea erorii pe baza căreia a fost dezvoltată soluția de jailbreak a celor de la Pangu.

Așadar, aceia dintre voi care, din motive care-mi scapă, doriți să faceți jailbreak dar ați instalat iOS 9.3.4, nu veți mai putea face acest lucru până la puțin-probabila lansare a unei soluții compatibile și cu ultima versiune de iOS 9. În cazul în care aveți o versiune de iOS anterioară iOS 9.3.2 și dorți jailbreak, acesta va putea fi efectuat fără probleme și fără niciun fel de recomandare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.