Compania Apple a anunțat luni seară, mai târziu decât în anii precedenți, că 2016 este anul în care va avea loc cea de-a zecea ediție a Apple Music Festival (denumit, până în 2015, iTunes Festival).

Aidoma anilor precedenți, Roundhouse din Londra va fi gazda festivalului unde vor concerta live unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului în perioada 18-30 septembrie. Ca de obicei, evenimentul va putea fi urmărit, gratuit, atât din sală (de către fericiții câștigători ai biletelor), cât și de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC și Apple TV, mulțumită transmisiunii în direct de înaltă calitate.

Apple Music Festival 10 revine în Londra în septembrie pentru 10 nopși captivante de muzică live. Locuitorii din Regatul Unit al Marii Britanii pot câștifa bilete la concerte. Abonații Apple Music din lumea întreagă vor putea urmări spectacolele gratuit. Aplicațiile pentru bilete vor fi posibile în curând. Urmăriți @AppleMusic pe Twitter și Snapchat pentru informații la minut și alăturați-vă conversației #AMF10.

Anul trecut, cu ocazia lansării Apple Music, compania Apple a adus câteva modificări importante festivalului. Începând de atunci, denumirea festivalului s-a modificat din iTunes Festival în Apple Music Festival, iar durata lui s-a micșorat de la 30 de zile la 10 zile. Tototdată, spre deosebire de anii anteriori, din 2015 nu mai este posibilă urmărirea concertelor chiar de către oricine, ci doar de abonații Apple Music.

Interesant este că pentru această ediție aniversară a Apple Music Festival (în 2016 se împlinesc 10 ani de la primul iTunes Music Festival), compania Apple nu a anunțat până la această oră niciunul dintre artiștii care vor concerta într-una dintre cele 10 nopți de muzică live de calitate. Desigur, surprizele nu vor fi ascunse până pe 18 septembrie, în condițiile în care, gradual, până atunci, vor fi dezvăluite numele mari care ne vor încânta cu muzică live în a doua jumătate a lunii septembrie.

De aceea, dacă ești curios să afli cine va cânta anul acesta la Apple Music Festival, îți recomand să asculți postul Beats 1 Radio și să urmărești paginile oficiale de Twitter și Snapchat ale Apple Music. În momentul în care vor fi anunțate mai multe despre artiștii ce vor concerta la Apple Music Festival, noi vă vom anunța, de asemenea.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.