Carcasa iPhone 7 auriu apare în cea mai clară poză de până acum

0
1541

Carcasa reală a iPhone 7 a fost publicată de dimineață pe site-ul web franțuzesc Nowhereelse în cea mai clară imagine de până acum. Deși ea nu ne arată nimic ce n-am fi văzut deja, ne confirmă în mod clar schimbările de design indicate în schițele și proiectele de până acum, precum și că nuanța de auriu va fi similară celei pe care am văzut-o deja pe carcasa iPhone 6/6s.

Aspectul spatelui viitorului telefon Apple cu ecran de 4,7 inchi va fi foarte similar cu cel indicat în proiectele 3D apărute în săptămânile trecute pe Internet. Vorbim deci despre un dispozitiv foarte asemănător cu iPhone 6s, în ceea ce privește factorul de formă și dimensiunile, dar diferit dacă privim strict antenele și camera. Aici observăm modificări date de eliminarea antenelor perpendiculare de pe carcasă, atât în zona superioară, cât și în cea inferioară, precum și de dimensiunile mai mari ale orificiului pentru obiectivul camerei (ce însă va ieși în continuare ușor în relief).

Din păcate, unghiul din care a fost capturată această imagine-spion nu ne oferă prea multe detalii despre celelalte caracteristici ale carcasei viitoarei generații de iPhone. Ori, noi nu știm cu exactitate cum sunt așezați conectorii din partea inferioară a carcasei dispozitivului – un aspect foarte important, dacă ținem cont de zvonurile ce indică eliminarea jackului de 3,5 mm pentru căști și introducerea în locul său a unui al doilea difuzor. Cu toate acestea, cele mai recente imagini pe care le-am văzut ne arătau cât se poate de clar că iPhone 7 va avea două difuzoare și niciun jack pentru căști, așa că există toate șansele ca și carcasa pe care o vedem acum să aibă aceleași caracteristici.carcasa iphone 7 auriu

Alături de imaginea pe care o vedem mai sus, astăzi a apărut pe Internet și un studiu realizat de analistul Piper Jaffray, Gene Munster. Chestionând 400 de utilizatori diferiți de iPhone, acesta a descoperit că 15% dintre utilizatorii acestor telefoane vor face cu siguranță upgrade la noile modele, atunci când vor apărea în toamnă, iar 29% iau în calcul acest lucru, deși nu sunt convinși.

Potrivit aceluiași studiu, 67% dintre utilizatorii americani de iPhone au un iPhone 6/6 Plus sau mai vechi, ceea ce înseamnă că pentru ei anul acesta a sosit timpul obișnuit de actualizare (de doi ani, dacă ținem cont de contractele încheiate la operatori). Dintre acești 67%, 32% dețin un iPhone 5s sau anterior, iar analistul crede că ei vor fi în special determinați să treacă la modelele noi de iPhone, din cauza performanțelor mai reduse în noile versiunui ale iOS.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus urmează să fie introduse de către Apple în luna septembrie a acestui an și cu toate că nu vor impresiona la capitolul design, ele vor veni cu câteva caracteristici noi la interior, printre care se numără noile procesoare Apple A10, spațiul minim de stocare de 32 GB, cipuri LTE și Wi-Fi mai rapide și camere iSight îmbunătățite (modelul de 5,5 inchi urmează să aibă o cameră cu două obiective).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.