Smart Connector este una dintre principalele caracteristici ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus, dacă este să ne uităm la o parte dintre zvonurile apărute până acum. Astăzi, însă, aflăm de la blogul japonez Mac OtakaraApple a luat decizia în cele din urmă să nu mai includă un astfel de conector în viitoarea generație de iPhone.

Smart Connector-ul a fost introdus pentru prima dată de Apple în iPad Pro și este un nou tip de conector creat pentru a permite transferul atât de date cât și de energie între tabletă și accesoriile compatibile, cum ar fi, inclusiv, Smart Keyboard. Iar dacă pe iPad are rost un astfel de conector, până acum nu am aflat concret ce utilitate ar putea primi el pe iPhone.

Primele indicii cu privire la includerea unui Smart Connector în iPhone 7 și/sau iPhone 7 Plus au apărut în momentul în care o imagine cu un posibil prototip de iPhone 7 Plus a fost distribuită pe Weibo, el incluzând nu doar două obiective și antene modificate, ci și conectorul. Desigur, nici în momentul de față nu a fost demonstrată autenticitatea acelei imagini, nefiind exclus ca dispozitivul prezentat să fie un prototip creat pe baza schițelor sau a informațiilor apărute până acum pe Internet sau chiar un terminal contrafăcut – iPhone 7 Plus complet asamblat nu are cum să fie, ținând cont de data la care a fost distribuită imaginea.

Introducerea Smart Connectorului în iPhone 7 a fost confirmată săptămânile trecute, când au apărut schițele terminalului în revista japoneză Mac Fan.

Cu toate acestea, cei de la Mac Otakara susțin că Apple a decis să elimine Smart Connectorul din versiunile finale de iPhone 7, după ce a testat versiuni care îl includeau. Dar dacă ținem cont de natura imaginii care sugera inițial introducerea Smart Connectorului în iPhone, se poate ca Apple să nu fi intenționat vreodată să introducă așa ceva în telefoanele sale.

Referitor la viitoarea generație de iPhone sunt probleme mari în privința zvonurilor, care sunt mai curând contradictorii. Până în momentul de față au apărut informații contradictorii nu doar referitor la impermeabilitatea iPhone 7, ci și la eliminarea jackului pentru căști, grosimea carcasei, difuzoarele stereo, cameră și nu doar. Mai nou, nu știm nimic sigur nici de Smart Connector, așa că iPhone 7 și iPhone 7 Plus rămân un mister chiar dacă lansarea lor se aproprie cu pași repezi – în anii anteriori, cum ar fi în 2014, înainte ca iPhone 6 să fie lansat, până în mai aveam o imagine destul de clară a viitoarelor generații de iPhone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.