Apple Music Connect urmează să fie ascuns în aplicația Muzică din iOS 10

0
491

La începutul acestei săptămâni au apărut informații conform cărora compania Apple pregătește o schimbare majoră pentru Apple Music, pe care o va anunța la WWDC în luna iunie, odată cu iOS 10 și celelalte actualizări ale sistemelor sale de operare. Astăzi, bloggerul Mark Gurman, care a mai oferit în trecut informații veridice cu privire la produsele Apple nelansate, vine cu câteva detalii referitoare la una dintre cele mai puțin utilizate caracteristici ale Apple Music – Connect. Se pare că latura socială a Apple Music va fi „retrogadată” odată cu schimbarea majoră, fiind eliminată complet din bara de navigare a aplicației Muzică.

Potrivit surselor citate de Gurman, în iOS 10 fila Connect va fi eliminată complet din bara de navigare a aplicației Muzică, fiind introdusă într-o secțiune integrată în fila „Pentru dvs.” Ținând cont de asta, este puțin probabil ca funcționalitatea Connect să mai primească noi caracteristici importante în anul în curs, deși ea a fost foarte promovată la WWDC-ul de anul trecut, Apple fiind la acea vreme aproape convinsă că a găsit soluția ideală pentru artiștii care doresc să comunice cu fanii lor și să-i țină la curent cu cele mai noi creații, colaborări și concerte ale lor.

Connect nu a atras niciodată utilizatorii așa cum visa Apple, mulți căutând o modalitate în care să facă această filă să dispară din Muzică. Și au găsit. În actualele versiuni de iOS, eliminarea filei „Connect” din bara de navigare a aplicației Muzică de pe iPhone și iPad este posibilă din Configurări. Utilizatorii care aleg să o elimine, vor avea în schimb fila Liste de redare, care, din punctul meu de vedere, este mult mai utilă.

Per total, se zvonește că noua versiune de Apple Music va veni cu o interfață nouă, cu mai multe fundaluri albe cu negru și o atenție sporită la ilustrațiile albumelor. De asemenea, se zvonește că fontul San Francisco al Apple va fi folosit peste tot în interiorul aplicației Muzică, precum și că va fi introdusă o filă „Navigare”, zvonuri și mult mai multe scurtături și previzualizări 3D Touch.

Mai multe detalii despre noul Apple Music vom afla de la Apple pe 13 iunie, când va fi prezentat iOS 10 și celelalte actualizări majore ale sistemelor de operare pentru Mac, Apple Watch și Apple TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.