Cum sa stergeti un cont iCloud de pe iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

- Publicitate -

setup_ios_free_icloud

Exista posibilitatea ca atunci cand ati configurat iOS device-ul sa fi adaugat un cont iCloud care fie nu era al dvs., fie era al familiei si il utilizau toti membri, fie nu mai doriti sa il folositi pentru ca v-ati creat unul nou. In cazul in care ati decis sa va creati propriul Apple ID (tutorial) pentru a nu mai avea la comun datele dvs. cu cele ale persoanelor cu care il impartasiti (un lucru pe care va incurajam sa il faceti), atunci va trebui sa il stergeti pe cel existent de pe device-ul dvs. si sa il adaugati pe cel nou. Aici intervine o mare problema. Cat timp ati folosit contul de iCloud existent, ati stocat pozele, documentele, datele aplicatiilor, contactele, calendarele, etc., iar dupa ce il veti sterge, toate acestea vor disparea de pe iOS device-ul dvs.

In cele mai multe cazuri, contactele sunt cele mai importante pentru utilizatori, iar daca le aveti la comun cu membrii familiei, atunci le veti putea pastra pe dispozitivul dvs., chiar daca va mai trebui sa stergeti o parte dintre ele – este oricum mai bine decat sa le introduceti pe toate manual. Pozele sunt o alta problema, iCloud stocand in Fluxul foto ultimele 1.000 de poze pe care le-ati capturat pe dispozitivele dvs. In cazul in care aceste poze se regasesc deja pe dispozitivul dvs. intr-un album, atunci puteti dezactiva linistit contul iCloud, dar in cazul in care nu le aveti, atunci va trebui sa le adaugati inainte de a sterge contul (mai multe detalii despre cum puteti muta pozele intr-un album nou aveti in acest tutorial). Cea mai mare problema este a documentelor, deoarece va trebui sa le salvati manual pe device-ul dvs. inainte de a sterge contul, pentru a nu le pierde.

Va recomandam ca, inainte de a sterge contul iCloud de pe iOS device-ul dvs. sa dezactivati fiecare serviciu iCloud in parte (urmand acest tutorial) si sa alegeti sa pastrati datele stocate de aplicatiile care va intereseaza (de exemplu, puteti alege sa pastrati contactele, calendarele sau orice altceva este important pentru dvs.) tinand cont de faptul ca dupa ce ati eliminat contul iCloud nu le veti mai avea, daca nu le-ati pastrat.

Trebuie sa stiti ca stergerea unui cont iCloud de pe un iPhone, iPad sau iPod touch, nu va elimina si datele stocate pe iCloud, dvs. putand sa le accesati in continuare de pe celelalte dispozitive sau de pe web. De asemenea, daca ati constatat ca dupa ce ati eliminat contul iCloud va lipsesc notite, contacte, mementouri, calendare, s.a.m.d., atunci puteti sa il adaugati din nou pe iOS device-ul dvs. pentru a le salva inainte de a il sterge inca o data. Practic, ceea ce este stocat in iCloud nu este eliminat atunci cand stergeti contul de pe un device, eliminarea datelor din iCloud putand fi facuta stergand manual fiecare contact, notita, eveniment din calendar, etc. de pe oricare dintre dispozitivele conectate la acelasi cont iCloud.

In iOS 7 sau versiunile ulterioare a fost introdusa caracteristica Blocarea activarii (Activation Lock) care impiedica stergerea contului iCloud fara a introduce parola corespunzatoare acestuia. Asadar, contul nu va putea fi eliminat de pe dispozitivul dvs. daca nu cunoasteti parola contului iCloud adaugat, trebuind, in acest caz, sa contactati persoana care detine acest ID Apple (cont iCloud) pentru a va comunica parola necesara dezactivarii.

Asadar, dupa ce v-at asigurat de toate cele mentionate anterior, veti putea sterge contul iCloud de pe iPhone-ul, iPad-ul sau iPod touch-ul dvs. urmand pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al dispozitivului cu iOS;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Derulati in jos si atingeti iCloud;Configurari General 7.1
  3. Derulati pana in partea de jos a ecranului si apasati pe butonul rosu Stergeti contul;iCloud setari jos
  4. Un prim meniu popup va cere sa confirmati faptul ca doriti sa stergeti contul iCloud, chiar daca Fluxurile foto si documentele stocate vor fi pierdute. Apasati pe Stergeti pentru a confirma;iCloud stergere
  5. Un al doilea meniu popup va intreaba ce doriti sa faceti cu datele salvate in aplicatiile Contacte, Calendare, Mementouri si Safari. Apasati pe Pastreaza pe iPad-ul/iPhone-ul/iPod touch-ul meu daca doriti sa le pastrati si nu ati facut-o anterior sau pe Sterge de pe iPad-ul/iPhone-ul/iPod touch-ul daca nu doriti sa le pastrati.Eliminare date icloud
  6. Pe iOS 7 sau o versiune ulterioara, in cazul in care Gasire iPhone a fost activat, inseamna ca si activarea a fost blocata (citeste mai multe despre blocarea activarii), deci va fi necesar, in aceasta situatie, sa introduceti parola contului iCloud pentru a dezactiva Gasirea iPhone si a putea Sterge contul iCloud.iCloud dezactivare parola

Contul iCloud a fost sters de pe dispozitivul dvs. Acum veti putea sa adaugati un cont nou iCloud sau, daca v-ati razgandit, pe acelasi, logandu-va cu Apple ID-ul si parola dvs. in sectiunea iCloud a aplicatiei Configurari.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

198 COMENTARII

  1. Buna! Am avut un cont de icolud care era al unei prietene, dupa o perioada am sters contul ei si mi-am facut altul. Desi sunt conectata de pe contul meu de mai bine de un an de zile si nu am avut nicio problema, astazi cand am vrut sa actualizez ceva mi-a cerut parola ei. Ce pot face sa scap definitiv de acest cont. Nu imi apare niciunde in sterari cum ca as fii concectata pe contul ei. Ce pot face in aceasta situatie?

    • Va trebui să ștergi toate aplicațiile descărcate folosind contul ei și să le descarci apoi din contul tău. Chiar dacă tu nu mai ești conectată în contul ei, parola respectivă îți este solicitată pentru a actualiza acele aplicații descărcate de pe respectivul cont, astfel că soluția recomandată este să elimini toate aplicațiile descărcate folosind acel cont.

  2. Salut,am un Iphone 5s cu ios 9.3.4,acesta are cont icloud activ si nu îi mai stiu parola,îi pot face macar update la 10.3.1?Precizez ca mai am un 6s si i-am facut update iar dupa instalare nu mi-a aparut nicio activare a contului decat la 10.3 cand am primit activarea contului app store.
    Imi cere in continuu parola si nu o mai stiu.
    Sa ma risc sau sa il las așa la 9.3.4?

    • La actualizările majore de iOS, ți se cere introducerea ID-ului Apple, dar ți se oferă posibilitatea de a sări peste acel pas pentru a-ți putea folosi telefonul. iOS 10.3.1 este o actualizare majoră pentru un dispozitiv cu iOS 9.3.4; deci va fi solicitată introducerea parolei ID Apple. Dacă omiți introducerea după actualizare, vei fi, la fel ca și acum, întrebat constant care este aceasta, chiar dacă îți vei putea folosi în continuare telefonul fără probleme.

        • După cum spuneam, cere parola, dar îți permite sa nu o introduci și sa sari peste pasul acela pentru a-ți folosi iPhoneul în continuare. Nu e ca și cum ai restaura iPhoneul; în acel caz, fără introducerea ID Apple și a parolei este imposibil sa mai folosești dispozitivul.

  3. Salut ! Am cumparat un iphone 5S de la un prieten cu ceva vreme in urma..l-am folosit iar acum imi cere parola cont iar prietenul meu nu mai stie datele contului! Mai pot folosi dispozitivul sau e bun de aruncat!!!

    • Nu îl mai poți folosi până când prietenul tău nu recuperează accesul la ID-ul său Apple (dacă are factura de achiziție, atunci poate să contacteze Apple pentru recuperarea accesului la iPhone).

  4. Salut. Dar daca in cazul in care nu este diapozitivul meu. Acesta a fost cumparat de la cineva. Iar apoi a fost resetat din fabrica si nu am mai reusit sa aflu parola. C3 pot face?

  5. Salut!
    am avut appstore pe romania,am fost in uk un an si acolo am schimbat appstore pe uk…toate bune pana acum,numai ca dupa ce am revenit in ro,dupa ceva timp am vrut sa iau o aplicatie si nu am reusit pentru ca am o datorie de aprox 5euro pe uk store…iar cardul cu care am facut cumparaturi este expirat acum,fara posibilitatea de a-l rainoi…deci nu am cum sa mai fac plata celor 5euro…
    se poate schimba appstore uk cu cel din ro si dupa aceea sa poti actualiza aplicatiile,fara a se pierdele dataele din respectivele aplicatii?(ex.jocuri…)
    mersi!

    • Nu contează ce card folosești, atât timp cât e valabil. Așadar, va trebui să atașezi un card de credit valabil, să achiți suma rămasă neachitată și apoi să treci contul pe România și să faci alte cumpărături/să actualizezi aplicațiile. La schimbarea țării contului, nu vei pierde aplicațiile sau datele din ele – în cazul celor cumpărate din Marea Britanie, deși nu va mai apărea pictograma iCloud pentru descărcare ulterioară, App Store va știi că le-ai descărcat, iar la selectarea butonului „Cumpără”, îți va fi afișat un mesaj conform căruia descărcarea lor este gratuită pentru că le-ai cumpărat mai demult (deci să nu te sperie faptul că apare prețul, deși tu le-ai cumpărat deja).

    • Dacă te referi la a accesa telefonul cu tot ce este în el de la distanță, atunci nu. Dacă te referi la accesarea datelor tale, atunci răspunsul este da. Având contul de iCloud, respectiva persoană poate să acceseze absolut tot ceea ce stochezi tu pe iCloud (de exemplu, contacte, notițe, poze și nu doar), ba chiar și backupuri (dacă efectuezi) – acestea din urmă pot fi restaurate pe orice dispozitiv, ceea ce înseamnă că absolut tot ce era în telefonul tău la momentul efectuării backupului va fi și pe telefonul pe care backupul a fost restaurat. Așadar, NU îți recomand nici ție, nici nimănui să partajeze un cont de iCloud/ID Apple cu oricine altcineva, indiferent că e o cunoștință, un prieten apropriat, iubit/iubită, soră/frate, mamă/tată, soț/soție, etc. Fiecare își poate face un ID Apple/cont iCloud, este gratuit, și nu vor apărea probleme cu amestecarea datelor, recepționarea mesajelor unuia pe dispozitivele altuia, șamd.

  6. Buna ziua,

    Am cumparat un iphone 4s iar persoana de la care l-am luat a uitat sa isi stearga contul de icloud …problema este ca nu mai stie parola si nici parola mailului pentru resetare ….
    ce se poate face ca sa sterg contul vechi sa l pot introduce pe cel nou?
    Multumesc

  7. Buna Ziua! Din cauza faptului ca am introdus parola greșit de 3 ori mi-a fost blocat accesul la iCloud.am urmat pașii si am primit mail ca durează câteva zile! Zile care s-au transformat deja intr-o luna si nimic! A mai pățit cineva asa ceva?! Ce e de făcut?

    • Ești sigură că verifici pe contul de e-mail corect? Dacă da, mai încearcă o dată și așteaptă maxim câteva ore (e-mailurile de la Apple nu sosesc în câteva zile, ci maxim în câteva minute). Dacă nici așa nu primești, va trebui să contactezi Asistența Apple.

  8. Salut , am si eu o intrebare , daca am cumparat telefonul de la o persoana si doresc sa schimb contul icloud, dar nu merge , deoarece de pe acest iphone au fost activate numarul maxim de conturi icloud , cum pot proceda pentru a-mi introduce contul personal? Multumesc

  9. Salut alex. am si eu o intrebare am facut un cont de appstore si l.am dat mai multor utilizatori si s-au amestecat contacte poze primim mesaje daca primeste unul. As dorii sa stiu cum se poate reseta de tot un cont de app store. Ms mult

    • Din păcate nu se poate reseta la starea inițială (de exemplu, cea când erau doar datele tale acolo). Recomandarea mea este să îți creezi un alt ID Apple și să nu-l mai oferi nimănui. Apoi poți copia contactele tale și pozele din vechiul cont în noul cont (mai simplu ar fi cu un computer, importându-le via iTunes, apoi, după ce ai eliminat contul vechi și ai șters de pe iPhone datele din el, exportându-le pe telefon).

  10. Am primit de curand un iphone 4s. Si doresc sa imi fac un cont apple , dar la modalitatea de plata nu imi da si optiunea ” niciunul” ce sa fac?

  11. Buna! Am un iPhone 6 s luat prin abonament si mi-am creat o adresa pentru iCloud pe el. Ideea e ca prietenu meu si-a luat alt iPhone si Nu merge sa ii creez o adresa de iCloud si am bagat adresa mea si acum vreau sa stern adresa mea sa ii refac lui alta adresa ca ii apare tot ce am eu in telefon si Nu are multa memorie. Cum fac?

  12. Salutare! Am achiziționat de curând un iPhone 5s, însă nefiind atent am introdus un email greșit ca si cont iCloud. Tin sa menționez ca acest email nu exista. De aceea cand vreau sa accesez contul imi spune “cont neverificat”. Ar exista vreo modalitate de a șterge acest cont de iCloud?

    • Acel cont nu există. Prin urmare va trebui să urmezi din nou pașii de înregistrare a ID-ului Apple, folosind de această dată adresa de e-mail corectă.

      • Am realizat alt cont ID Apple, însă nu ma pot deloga de pe iCloud deoarece imi cere sa introduc parola contului respectiv

  13. buna eu vreau sa imi restaurez iphone-ul si trebuie sa dezactivez aplicatii gasire iphone insa pentru aceasta imi trebuie contul icould dar eu nu il am este al altui utilizator si nu cunosc parola cum pot sa schimb id-ul fara sa am nevoie de parola

    • Nu, nu se poate acest lucru. Contactează acel utilizator să elimine iPhone-ul tău din contul lui de iCloud, apoi creează-ți propriul cont de iCloud. Este foarte periculos să rămâi pe contul altuiva, indiferent cine ar fi acea persoană. Sub nicio formă să nu restaurezi dispozitivul (se poate și fără a introduce parola) până când nu dezactivezi iCloud, deoarece va rămâne blocat și inutilizabil fără parola respectivă!

  14. Salut ! Am un Iphone 4 si am un cont de Icloud pe el , urmeaza sa il dau unei verisoare, imi voi sterge ce am in el si i-l voi da cu contul meu , nu ii voi da nicio resetare. Nu stiu totul despre conturile de Icloud .. Doresc sa imi cumpar un Iphone 5 second-hand si nu stiu daca pot folosi acelasi cont in continuare .. Fara a mai sta sa fac altul nou , nu prea ma descurc , doar sa ma loghez cu cel vechi , nu sa creez altul nou . Va multumesc anticipat , astept raspuns !

    • Da, sigur că vei putea, dacă îi știi parola. Crearea unui cont nou nu este chiar atât de dificilă, dacă urmezi pașii din tutorial, dar este mai indicat să îl păstrezi pe actualul, pentru a nu pierde datele din el. În schimb, nu este prea indicat să lași pe dispozitivul pe care îl vei înstrăina contul vechi, nu doar pentru că respectiva persoană îl va avea blocat în contul tău, ci și pentru că ea va avea acces la datele tale sincronizate cu iCloud, iar tu la ale ei.

  15. Bună! Am o problema și speram ca ma poti ajuta. Imi tot apare in app store contul vechi de Icloud . Inca stiu parola , dar devine enervant . Plus ca eu sunt conectata cu alt cont acum . Cum sa fac sa nu imi mai apara cel vechi ?

    • Acel cont este solicitat din cauză că ai aplicații descărcate de pe el și probabil ele așteaptă actualizarea. Pentru a fi posibilă actualizarea, trebuie să introduci datele contului vechi. Pentru a scăpa de acele solicitări agasante, va trebui să ștergi toate aplicațiile descărcate de pe vechiul cont pe iPhone-ul/iPad-ul tău. În general, ele ar trebui să fie cele rămase neactualizate după ce selectezi opțiunea „Actualizați tot” pe App Store sau cele care nu apar în secțiunea Cumpărate de pe App Store>Actualizări, atunci când ești conectată la noul cont.

  16. Salut,am dat update la ipad si aveam acelasi cont icloud si pe iPhone 5 si pe ipadmini 4 iar pe ipad nu mai merge sa-l deschid pt ca imi cere id apple si nu merge cel de pe iPhone.aCum ma poti ajuta? Mersi

  17. Buna,daca atunci cand am dat update mi a cerut contul meu de iCloud inseamna ca nu am avut o eliminare parțiala a contului de icloud al vechiului proprietar ci una totala ?pot sa i dau restaurare fara sa mi fac griji ca imi va cere contul de iCloud anterior?

  18. Buna. Nepotul meu i a introdus datele de card ale mamei lui unui prieten pt a i plati un € marirea de memorie icloud, ca apoi sa constate ca acesta , in urmatoarele zile a mai achizionat jocuri de o suma destul de importanta. Cum pot demonstra asta? Ii apar mamei pe extras toate tranzactiile. Pot sti cine le a facut, de pe ce dispozitiv? Multumesc

    • Momentan nu se poate vedea, fără acces la toate conturile (cum ar fi contul nepotului) cine a achiziționat aplicațiile respective, decât dacă este activată Partajarea familială, iar ambii utilizatori fac parte din aceeași familie. În schimb, îi poți cere contul lui pentru a îl accesa din iTunes>Informații cont>Istoricul achizițiilor, unde vei vedea toate aplicațiile cumpărate de acesta (și verifica pe extras dacă sumele coincid). În acest caz apar probleme dacă respectivul cont este utilizat de mai multe persoane (de exemplu, de nepot, de tine, prietenul respectiv, mama lui, etc.), deoarece achizițiile pot apărea pe el dar nu se poate dovedi cine le-a efectuat (decât dacă se verifică în fiecare dispozitiv iOS pentru a se vedea unde apare conținutul respectiv, presupunând că el nu a fost șters).

  19. sall am cumparat un iphone 5s de la cineva dar persoana nu sia mai dezactivat contul de i-cloud si nu pot sal pornesc ce pot sa fac mai este bun de ceva sau pot sal arunc la gunoi multumesc anticipat

  20. Salut…am dezactivat ”Find my iphone”..si vreau sa-i dau resetare,ca apoi sa bag alt cont apple…daca il resetez,desii ”find my iphone” este dezactivat..o sa imi mai ceara vechiul cont Apple ?

    • Nu, dacă este dezactivat Găsire iPhone, vei putea să introduci orice cont dorești tu și să activezi iPhone-ul, fără a mai avea de-a face cu conturile vechi. Totuși, dacă ai iPhone 5s sau un model anterior, atunci se poate să fie blocat în iCloud, în eventualitatea în care a fost achiziționat la mâna a doua de la cineva și nu a fost restaurat/resetat înainte de momentul achiziției – deci ține cont de acest aspect, mai ales că nu ai de unde să știi dacă s-a întâmplat ca vechiul cont să fi fost eliminat fără introducerea parolei (lucru posibil în primele versiuni de iOS 7).

  21. Salut , mi s-a stricat mufa de incarcare de la telefon si ca sa il duc la garantie trebuie sa scot contul de icloud cum as putea sa il scot din itunes, telefonul fiind descarcat ? Multumesc anticipat.

  22. Am sters contul icloud de pe un iphone. Ulterior am intrat pe web in acelasi cont icloud pentru a sterge mailurile (contineau ceva foarte important). O lta persoana pentru a se putea loga pe telefonul cu pricina mi-a cerut parola pe care i am comunicat-o. Ulterior s-a conectat cu un cont icloud nou abia infiintat. Mi-a spus ca au ramas niste e-mailuri in mail spunand ca erau ale mele dar ca ulterior le-a sters refuzand sa-mi dea detalii astfel incat nu stiu daca le-a citit sau nu. Intrebare: Este posibil ca chiar daca email-urile au fost sterse de pe web, in momentul reconectarii contului meu la dispozitivul apple sa apara mail-urile asa cum erau cand m-am deconectat eu?

    Pentru siguarnta: In acest moment nu am nici un e mail in contul icloud daca intru de pe web. Este vreo posibilitate ca e-mailurile mele sa se regaseasca in acel telefon?
    Multumesc mult!

    • Se poate, dacă e o eroare de iOS (depinde de versiune), ca acele e-mailuri să fi apărut la reconectarea dispozitivului. Se poate ca fie e-mailurile să fi fost salvate, fie să fi apărut deoarece respectivul nu a reîmprospătat căsuța poștală (ele sunt șterse de pe server, indiferent de unde ai ales să le elimini, și eliminate de pe toate celelalte dispozitivele la împrospătarea căsuței poștale). Ei bine, dacă acel cont a fost eliminat, nu au cum să se mai regăsească pe dispozitiv – ci doar dacă respectivul cont a fost păstrat, ca un cont de e-mail iCloud secundar. Ele dispar la reîmprospătarea căsuței.
      Recomandarea mea este să: te asiguri că mesajele au fost eliminate și din coșul de gunoi în iCloud.com>Mail>Coș, precum și să schimbi parola contului de iCloud, astfel încât ea să nu poată fi cunoscută de către respectivul.
      *Dacă nu ai restaurat iPhone-ul la vânzare (iar din comentariul tău cam asta reiese), atunci se mai poate să fi fost un alt cont de e-mail, iar noul proprietar să se fi referit la mesajele din acel cont.

  23. sal vreu sa cumpar un iphone 5 dela o fata dar aceasta nu mai stie parola la iclod se poate ca sa o sterg in alt fel < fata a zis ca ma ajuta cu ori ce alta informaie daca este nevoie doar ca sal stergem

  24. Buna. Mi-am creat un apple ID, insa nu am apucat sa selectez optiunea “None” la modul de plata, acum nu imi mai apare si pentru a-l activa sunt nevoita sa platesc. Ce as putea face? Multumesc!

    • Nu plătești nimic, doar trebuie să adaugi o metodă de plată dintre cele disponibile. Poți anula crearea contului, dacă nu ai trecut de pasul cu metoda de plată și lua de la 0 pașii. Reține că trebuie să selectezi descărcarea unei aplicații gratis pentru a putea să creezi contul fără a introduce un card de credit.

  25. buna! am cumparat un iphone 5s si am introdus contul de icloud al unei prietene .acum as dori sa imi fac propriul cont . e ok daca urmez pasii de mai sus ?

  26. Buna ziua! am cumparat un iphone 6 care s-a stricat (nu se mai deschide) si fiind in garantie l-am trimis la firma care se ocupa cu reparatia. Cei de acolo m-au sunat si mi-au zis ca trebuie sa elimin telefonul din aplicatia iCloud pentru a l putea repara. Am intrat de pe un computer cu sistem de operare windows, ma autentic cu id-ul si parola, dar nu pot sa sterg contul pt ca nu imi apare nicaieri optiunea asta. Am sunat la ei si mi-au spus ca nu intru eu corect, am fost la magazinul de unde l-am cumparat si nici ei nu s-au descurcat. Mi-au zis sa sun direct la apple, dar engleza mea nu e asa ok pt a putea purta o conversatie . Cum as putea sa fac? poate a mai intimpinat cineva problema asta.

  27. buna ziua, am cumparat un iphone 4 si am resetat telefonul inainte sa sterg contul de icloud si nu stiu care este contul. Ce pot sa fac?

  28. buna ziua, am si eu o problema cu un iphone 5s . am in el contul meu de icloud am schimbat parola pentru ca nu mi o mai aminteam si am incercat sa sterg contul de icloud si imi spune ca parola introdusa este incorecta. si in momentul cand ii dau restore la fel nu ma lasa sa i dau ca e parola incorecta. ce pot face in acest caz sa sterg contul de icloud? cand accesez contul dupa pc imi merge cu parola noua

  29. Buna , am un iPhone si cand mi-am facut contul pe icloud am pus un email vechi la care nu ii stiam parola , l-am sters , iar acum imi spune ca nu mai pot sa imi fac un id Apple gratuit . Ce pot sa fac?

    • În acest caz, va trebui să îți creezi un alt cont Apple folosind de această dată o adresă de e-mail validă sau a cărei date de acces le cunoști ori să îți recuperezi parola la contul acela, deoarece orice ID Apple, după ce este creat, va trebui confirmat accesând un link primit pe adresa de e-mail pe care a fost creat.

  30. Salut ! Am si eu un iphone 5s care a fost al tatalui meu care a decedat si nu stiu parola la icloud … folosesc telefonul nu are nicio problema doar ca imi apare in mod repetitiv si enervant : autentificati va la icloud . Eu nu am nevoie de icloud pentru ca nu vreau sa iau nicio aplicatie sau altceva vreau doar sa sun si sa raspund si sa stau pe net … stie cineva cum pot opri mesajul asta sa mi mai apara ? Ms frumos

    • Pentru eliminarea contului respectiv de iCloud este necesară și poți fi ajutat de către Apple, numai dacă faci dovada achiziționării acelui iPhone și prezinți situația așa cum este… Se poate ca acele solicitări să apară din cauza aplicațiilor care sunt în așteptare pentru a fi actualizate, iar în această situație fie le ștergi, fie dezactivezi actualizarea automată a lor din Configurări>iTunes și App Store>Actualizări automate. În cazul în care solicitarea este de la iCloud, trebuie contactată Apple, pentru a obține acces la contul respectiv și a putea să îl elimini, dacă dorești.

  31. Salut, am cumparat un iphone 5 si vreu sa sterg cont-ul icloud dar nu-i stiu parola cum procedez , daca il reformatezi merge sa im adaug cont-ul meu ?

  32. Nu, nu se șterge contul. Opțiunea de ieșire din cont era, în iOS 7, descrisă prin butonul respectiv puțin forțat („Ștergere cont”). De fapt, la acționarea acelui buton, vei ieși în contul iCloud de pe acel iPhone (5), însă toate datele vor rămâne în cont, iar contul va rămâne la rândul său adăugat pe iPhone-ul celălalt (4s) și orice alt dispozitiv/computer care este conectat în acel cont.

  33. Salut,detin 2 iphone-uri, un iphone 4s si un iphone 5.Sunt conectat cu acelasi cont icloud pe ambele divece-uri si doresc sa ma deloghez cu contul de pe iphone 5.Daca dau stergere cont se sterge si contul de pe 4s sau doar de pe 5? Multumesc!

  34. Salut! Am luat in urma cu o saptamana un iphone 5 la mana a doua cu ios 8.3 acum vreau sa ii fac update la 8.4 si as vrea sa stiu daca dupa ce ii voi face update imi va cere vreun cont icloud. Mentionez ca acum am eu cont icloud pe el, dar curiozitatea mea este daca voi da update la ios imi va cere cumva alt cont icloud cum ar fi al primului proprietar? sau cum aflu daca primul proprietar a avut cont icloud? astept un raspuns multumesc anticipat!

    • Nu se poate afla dacă primul proprietar a avut un cont de iCloud adăugat pe al său iPhone, în cazul în care deja s-a adăugat un alt cont. Contul primului proprietar poate fi solicitat numai în cazul în care el nu a fost eliminat prin introducerea parolei (era posibil în unele versiuni de iOS 7), însă dacă ai făcut restaurare înainte de a începe să folosești iPhone-ul și nu a rămas blocat în iCloud, atunci nu există niciun risc.

      În ceea ce privește strict actualizarea, după efectuarea ei poate fi solicitată parola contului iCloud, însă există un buton care permite omiterea acelui pas (actualizarea fiind singura care oferă această posibilitate de a trece mai departe fără parolă).

  35. salut mi-am cumparat un iPhone 4S la mina a doua si e pe sistema de operare iOS 8.4 si vreau sa-mi fac ID-ul meu personal si nu mi se primeste permanent imi cere datele la un card,nu imi apare optiunea NONE puteti sa-mi spune-ti ce pot sa fac sau care e problema,persoana care mi-a vindut telefonu mia dat datele vechi de ID.

  36. Nu poți avea două conturi iCloud adăugate în același timp pe un dispozitiv. „Ștergerea” la care mă refer nu este una propriu-zisă, deoarece urmând pașii de mai sus vei ieși din contul iCloud de pe dispozitivul tău iPhone pentru a te putea conecta într-un altul (prin urmare, nu sunt pierdute datele).

  37. Nu poți avea două conturi iCloud adăugate în același timp pe un dispozitiv. „Ștergerea” la care mă refer nu este una propriu-zisă, deoarece urmând pașii de mai sus vei ieși din contul iCloud de pe dispozitivul tău iPhone pentru a te putea conecta într-un altul (prin urmare, nu sunt pierdute datele).

  38. Bună! Am un iPhone 4 şi este conectat pe un cont iCloud. Dacă vreau să mai adaug un cont fără să îl şterg pe cel actual, este posibil să fac asta?

  39. Buna!am un iPhone 6 si am introdus cele 3 conturi!exista vreo modalitate sa pot șterge din ele si sa creez alt cont?multumesc

    • Nu se poate reseta acel contor. Ceea ce va trebui să faci este să creezi contul pe computer, de exemplu, și să îl activezi pe un alt iPhone/iPad/iPod touch – apoi îl vei putea adăuga și pe iPhone-ul tău 6.

      • Buna,am si eu un iPhone 5c si am pus un email la id iCloud si îmi spune cont neverificat, am ieșit de acolo am pus iar emailul si îmi zice ca acest dispozitiv a folosit numărul maxim de conturi gratuite ce pot face ca sa îmi pot activa iCloud ???

  40. sal mi-am luat un iphone 4 la mana a doua si acasa am dat resetare si acum cand am dat resetare ca sa activez tel imi cere cont de icloud si eu nu il stiu si nici nu pot da de aceea persoana de unde l-am luat ce pot face?

    • Urmează pașii din acest articol pentru a-ți găsi iPhone-ul pierdut/furat: /2014/03/ce-trebuie-sa-fac-daca-mi-pierdut-ori-mi-s-furat-dispozitivul-iphone-ipad-sau-ipod-touch-sfaturi-si-trucuri/

  41. hey !! ma ajuti si pe mine cu o dilmea acum un an am cumparat un iphone 4 de la un cunoscut care are un gsm shop ( telefonul a fost folosit inaite mea decat de o persoana cateva luni deci second) la mine in oras pe loc mi sa facut contul pe app , si din anumite motive prin noiembrie anul trecut mi am resetat si miam facut cum ar veni alt cont , nu prea ma descurc cu iphone si nici nu mai tin bine mine dar nu stiu de ce mi a ramas intiparit faptul ca e ultimul cont pe care il pot avea pe telefon si am facut alt cont (gandidu ma ca o sa il vand si sa fie niste date cat de cat potrivite pt telefon ca sa ii le pot da viitorului posesor ) mentionez faptul ca nu stiu care e faza cu cloud , e neverlock telefonul si cand vb in scopul de al vinde cu lumea ma intreaba are cloud nu stiu ce sa le zic , pt ca intru in meniu la clound si nu am setat nici un cont parola ce imi cere acolo casutele sunt goale .

    deci ma puteti lamuri sa stiu care e cu resetatul daca un viitor posesor al telefonul chiar daca are parola email tot il reseteaza oare se blocheaza? si faza asta cu cloud necnfigurat sa zic asa .

    sper sa cititi mesajul si sa ma ajutati .vreau sa stiu ce ii cu el exact in momentul asta pt ca as vrea sa il vand si sa nu imi faca probleme

    • Cât despre cont, trebuie sa știi ca de pe orice iPhone, iPad sau IPod touch pot fi activate maxim 3 conturi (ID Apple). In ceea ce privește iCloud, înainte de a vinde dispozitivul si pentru a fi sigura ca nu are cont iCloud va trebui sa dai resetare conținut si configurări sau restaurare ( http://itutorial.ro/2013/08/24/cum-sa-restaurati-restore-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ ). Acest proces va șterge toate datele, iar dacă in timpul procesului de configurare nu se cere niciun cont pentru activare (mi-e teama sa nu fie blocat in contul vechiului proprietar).

      Dacă ai si alte întrebări, nu ezita sa le adresezi.

  42. salut alex
    as vrea sa vand si eu telefonul,un iphone 4 s si pentru a nu mai avea nimic pe el trebuie doar sa sterg contul de icloud?

  43. salut ! am si eu o problema detin 2 iphonuri si nu pot sa accesez icloud de pe nici unul sunt cumparate de noi de mine si nu imi recunosc parola icloud. am schimbato de cateva ori dar degeaba cand o introduc pur si simplu nu o recunoaste! multumesc

    • Introduci ID-ul Apple (contul iCloud) corect? Și dacă da, atunci ce mesaj de eroare apare? (Trebuie să specific faptul că dacă datele de autentificare sunt introduse corect – deci atât ID Apple, cât și parola – în meniul iCloud din Configurări, logarea se va efectua în cont).

  44. Salut. Am un iPhone 5, am contul meu Apple pe el,dar nu reusesc sa sterg pozele de la propietarul anterior.
    Am incercat cu resetare de cateva ori dar degeaba,apar iarasi,am incercat sa le sterg manual si tot asa…nu stiu ce sa-i fac.
    Multumesc anticipat!

  45. Salut, as vrea sa cumpăr un iPhone 4 blocat. Dar doar pentru a-l folosi ca un mp4-ipad. Dar nu știu cum as putea sa fac treaba asta și dacă se poate. Dacă știi și poți, te rog sa ma ajuți cu un sfat…

  46. Salut,Alex! Am cumparat un iPhone 5 care avea cont icloud.Cand l-am luat tipul a sters contul si am bagat conutl meu de iCloud in telefon,pozele lui au ramas in telefon si dupa ce am bagat contul meu,dar le-am sters manual.Telefonul are iOS 8.0.2 si vreau sa trec la o versiune superioara.Este posibil cand ii dau resetare sau update sa-mi ceara contul tipului.Adica e posibil sa nu ceara contul meu? Sa-l ceara pe cel dinainte?! Mentionez ca nu i-am dat reset sau alte chestii pana acum,doar am downloadat app de pe contul meu si cam atat.Functia de “find my phone n-a fost activata niciodata,din cate stiu! Multumesc frumos!!

    • Da, există riscul dacă de când l-ai cumpărat nu l-ai mai restaurat sau nu i-ai mai resetat conținutul și configurările niciodată. De ce există acest risc? Păi chiar dacă tu ai, de exemplu, contul tău iCloud introdus (deci vânzătorul ți l-a vândut fără cont iCloud), anumite versiuni ale iOS 7 permiteau eliminarea contului iCloud fără a introduce parola. Această modalitate nu dezactivează însă blocarea activării, iar în cazul unei restaurări sau resetări generale a conținutului și configurărilor s-ar putea să ai neplăcuta supriză ca dispozitivul să rămână blocat într-un cont pe care nu îl cunoști și care nu este al vânzătorului.

      În cazul actualizării nu vei avea probleme de acest ordin, în cel mai rău caz fiind cerut contul proprietarului (deci nu contul tău), însă cu butonul Omiteți acest pas, deci nu vei fi obligat să introduci acea parolă.

      Dacă însă ai actele pe iPhone de la vânzător, acestea coincid cu datele lui, iar contul a fost eliminat de el în fața ta, atunci cel mai probabil nu este blocat într-un alt cont.

  47. Salut am o problema cu un iPhone 4s mi-am instalat iOS 8.1.2 si vreu sa-mi șterg un cont app store dar nu pot si când vreu sa fac un cont iCloud îmi spune ca nu mai este eligibil pentru crearea unui cont gratuit iCloud,ce pot face? 🙁

  48. salut..am si eu o problema…nu pot sterge contul de pe Icloud imi zica ca parola este incorecta si am incercat in alta parte si este buna parola.ma puteti ajuta!?

  49. Bună, am un iphone 4s și as vrea sa schimb contul de messenger (facebook) dar nu reușesc sa îl înlocuiesc. Cum îl deconectez de cel vechi și sal introduc pe cel nou.?
    Mulțumesc.

    • Nu te poți deconecta doar din Facebook Messenger. În schimb, deconectarea din contul Facebook din aplicația Facebook și conectarea în contul dorit va duce la conectarea în același cont și în aplicația Facebook Messenger (ele funcționează în strânsă legătură).

  50. Buna! prietenul meu inainte sa imi aduca telefonul si-a facut cont iCloud si a pus o parola pe care nu o mai stie. Prin ce mod as putea sa scap de cont?

  51. Buna , am avut un cont de icloud pe tableta si nu mai stiu parola , am dat resetare de parola dar nici nu mai pot sa intru in icloud mail sa vad noua parola trimisa cum pot sa fac sa scap de contul acela sau sa pot accesa e -mailul. Multumesc anticipat

    • E-mailul de resetare nu este trimis pe contul iCloud de e-mail, ci pe contul de e-mail pe baza căruia a fost creat ID-ul Apple/contul iCloud. Așadar, va trebui să cauți e-mailurile de resetare în contul de e-mail pe care l-ai folosit atunci când ai creat contul Apple (acest cont de e-mail poate fi, de exemplu, @yahoo.com, @gmail.com, @hotmail.com, etc.).

  52. Cum adica blocat? baiatu l-a cumparat fara cont icloud,dar a spus ca daca nu reusesc sa imi fac eu unul imi da parola de la al lui? cum sa ii dau resetare?

  53. Vreau sa achizitionez un iphone 4 de la un prieten si el are cont icloud,dar a spus ca daca nu reusesc sa imi fac eu cont imi da parola si apple id-ul lui,dar eu nu vreau.Am reusit sa imi fac cont,dar am o nelamurire daca sterg contul lui de pe telefon Configurari->icloud->Sterge contul ma voi putea loga cu al meu sa trebuie sa mai fac ceva? Asta este singura mea nelamurire.

    • Da, te vei putea loga cu contul tău, însă dacă nu a fost activat (de exemplu, contul a fost creat de pe un computer), atunci va trebui să îl activezi (atenție, orice iPhone sau iPad pot activa maximum 3 conturi Apple). Recomandarea mea este ca daca iPhone-ul are iOS 7 nu doar să elimini contul urmând pașii menționați de tine, ci și să resetezi conținutul și configurările înainte de a-l plăti (pentru a nu exista posibilitatea ca respectivul dispozitiv să fie blocat).

  54. Buna Alex. Am pimit un iphone 4 si sunt epuizate cele 3 conturi! A ramas in el contul vechiului propietar … Mi am facut p pc cont p icloud si am incercat sa l bag dat la fel imi zice ! Trebuie sa ii dau resetare totala si apoi sa l bag? Sau ce tre sa fac… Mai pot sa i fac ceva ??? Multumesc

    • Contorul nu se poate reseta indiferent ce ai face telefonului. Orice dispozitiv cu iOS este limitat la 3 conturi iCloud, iar după atingerea acestei limite nu va mai permite activarea unui alt cont.

    • Da, insa este o problema. Daca nu ai eliminat contul iCloud si ai lasat Gasire iPhone activ pe dispozitivul respectiv, atunci vei putea sa stergi tot continutul dispozitivului de la distanta: http://itutorial.ro/2012/12/11/find-my-iphone-tutorial/ . Problema este ca vei sterge toate datele, inclusiv pe cele ale noului proprietar si nu stiu cat de mult ii va conveni. Daca iCloud sau Gasire iPhone nu au fost lasate active, atunci nu ai ce sa faci decat sa apelezi la buna credinta a noului proprietar si sa ii ceri sa stearga mesajele tale/restaureze dispozitivul, daca nu a facut-o inca.

  55. Buna! Am si eu o intrebare:prietenul meu si-a luat anu trecut un iphone 5 s…cum el nu a stiut sa isi faca conturile respective a rugat pe cineva. .A creat conturile printre care si icloud…prietenul meu a uitat parola ce a bagat-o..si pe email are aceiasi parola, si nu o mai tine minte pe niciuna..acum vrea sa faca cadou iphone-ul…as vrea sa intreb daca il face cadou acea persoana poate sa il foloseasca? Sau trebuie sa stearga toate conturile?ca nu le poate sterge ca nu are parola!!! Multumesc!

    • Nu, nu poate să îl folosească pentru că va avea nevoie de parola contului respectiv. Ceea ce trebuie făcut acum este să încerce să recupereze parola la e-mail ori să ia legătura cu Apple (deși nu știu cât de îngăduitori vor fi ei).

  56. Hei Alex!!
    Am un iPhone 5 si l-am cumparat de la un tip care cred ca l-a furat din italia.Are ios 8.0.2.Cand l-am cumparat am sters de fata cu el contul de icloud.La stergerea contului a cerut parola,pe care am bagat-o pentru ca o stia,iar functia de find my phone nu era activata.Am adaugat fara probleme contul meu de iCloud si Apple id,dar in app store cand vreau sa fac update la diferite aplicati merge sa fac doar la achizitile facute pe contul meu,dar sa fac update la facebook,whats up,you tube nu imi permite.Imi arat id italianului si imi cere parola.Oare ii pot face update telefonului la ios8.1?! Ce cont de icloud ar fi mai probabil sa-mi ceara? Pe al italianului sau pe al meu? Te rog ajuta-ma! Multumesc.

    • Parola contului persoanei respective este solicitată atunci când dorești să actualizezi anumite aplicații pentru că ele au fost cumpărate de pe contul ei. Ce trebuie să faci și ar fi recomandat este să ștergi toate aceste aplicații și să le descarci de pe contul tău, pentru că în caz contrar nu le vei putea actualiza, iar parola contului respectivului îți va fi solicitată în continuare.
      Legat de actualizarea la iOS 8.1.1, poți să o faci fără probleme pentru că după actualizare va fi solicitată parola contului tău (chiar dacă ar fi solicitată parola contului celuilalt proprietar, vei putea omite acel pas și folosi în continuare dispozitivul). Problema va fi atunci când vei face restaurare sau vei reseta iPhone-ul (nerecomandat în situația descrisă), deoarece acolo este posibil să ceară contul proprietarului. Din moment ce vânzătorul a eliminat un cont de iCloud cu parola, nu ar trebui să mai apară, dar poți să știi tu sau oricine altcineva că ăla nu era contul vânzătorului care la rândul lui a eliminat contul proprietarului fără a introduce parola – lucru posibil în anumite versiuni ale iOS -, situație în care după restaurare va fi solicitată parola contului proprietrarului și nu vei mai putea omite introducerea ei?

      • Am mai incercat odata sa creez cont pe PC cu alt email (pe care l-am creat acum/ adica n-am mai fost folosit pentru a crea cont Icloud) si cand sa ma loghez pe Iphone 4S i-mi apare aceeasi informatie ” Autentificare Imposibila – Pe acest Iphone a fost activat numarul maxim de conturi gratuite…. ” Ce sa fac?

  57. am un 5s cumparat nou din magazin si nu mai merge parola de la icoud si nici in mail nu primesc nimic cand dau recuperare parola,de ce oare,telefonul e cumparat nou de mine

  58. Salut. As avea si eu o nelamurire. Acum ceva timp am primit de la cineva un iphone 5 ce a fost gasit pe strada in alta tara cu displayul si sticla sparta. L-am reparat si dupa am observat ca era si codat,asa ca am decis sa achizitionez un gevey,dupa care am observat ca avea si un cont de icloud,ce l-am sters cu bugurile din ios 7.0.6 si am facut cont nou si habar nu am daca as putea sa ii dau reset sau sa ii fac update,nestiind ce cont de iclound imi va cere,si nu as vrea sa mi se blocheze telefonul dupa o investitie destul de masiva in el. Mersi frumos.

  59. Salut alex mi am facut cont icloud dar din pacate am uitat parola .Pot sterge contul icloud ? si sa mi fac alt cont ? Precizez nu e activat Gasire Iphone . Astept urgent un raspuns stima

  60. Salut am cumparat un iphone 4 la mana a doua lam folosit 1 an dar dupa un an mia aparut pe ecran un cablu de date si scria ituns lam dus la un servis gsm iar acum imi cere contul icloud am loat legatura cu propietaru iar el nu isi mai aduce aminte contul ce pot face?

  61. Salut , am un iphone 5 luat la mana a doua de pe care a fost scos contul de icloud in fata mea si mi am creat eu contul meu si l am introdus , acum intrebarea mea este daca fac update la ios8 imi va cere primu cont de icloud a fostului propritar sau pe al meu ca nu a s vrea sa ma trezesc ca raman cu el blocat.multumes

    • Daca te referi la un iPhone 5 blocat in iCloud, nu poti intrucat solutia care permitea acest lucru nu mai este disponibila de ceva vreme. Daca nu te referi la unul blocat, atunci un iPhone este doar un iPod cu functie de telefon si nimic mai mult, deci orice poti face pe iPod, faci si pe iPhone, ba chiar mai mult.

  62. Salut!Am si eu un iphone 4,si am ceva probleme cu reataurarea lui…Nu mi se da voie sa adaug un alt cont apple…Si nu inteleg de ce.am cumparat telefonul la mana a doua,mi-am adaugat un cont,totul e ok,insa urmeaza sa dau acest telefon,si nu as vrea a persoana care se va bucura de el,asa cum fac eu acum,sa foloseasca contul meu…As putea sa te contactez in vreun fel?Facebook sau ceva?ma poti ajuta?
    multumesc anticipat!

  63. Salut Alex , am cumparat un iph4S de la cineva ,am sters contului icloud, iar acuma cand incerc sa bag contul meu(nu am mai avut iphone ,este creat acum) imi spune ca limita de conturi gratuite a fost atinsa, asta inseamna ca nu o sa mai pot adauga niciodata un cont iCloud pe iphone-ul asta?

    • Contul l-ai creat de pe un alt dispozitiv (un computer)? Atunci cand vrei sa te loghezi in cont dai pe Autentificare sau pe Creeaza cont? Exista o limita de 3 conturi pe care le poti crea cu un singur dispozitiv, insa ea nu ar trebui sa fie si pentru numarul conturilor in care te poti loga, da Apple nu spune nimic clar. Atingerea limitei respective face imposibila crearea inca a unui ID Apple (cont iCloud)…

      • ieu am luat telefou de la cineva si a ramas prieteni lui de pe faceboc in lista cu numere de telefon si nu pot sa le sterg poate sa ma ajute cineva..

        • Cel mai simplu ar fi: acceseaza Configurari>Facebook>[nume utilizator]>Ștergeți contul si alege sa stergi inclusiv contactele salvate pe dispozitiv atunci cand vei fi intrebat – posibil doar daca respectivul cont nu a fost eliminat. Daca acel cont a fost eliminat, iar contactele au fost pastrate, atunci sunt trei posibilitati. Ca sa le elimini definitiv poti fie sa opresti in meniul Intimitate din Configurari accesul Facebook la Contacte, fie sa restaurezi dispozitivul la starea de iPhone nou. O alta posibilitate este de a ascunde contactele respective procedand astfel: acceseaza Contacte>Grupuri>debifeaza optiunea Toate (Facebook).

  64. Merci frumos Alex,am inteles,voi face cont din itunes cu pc-ul,cred ca nu este nicio problema daca ii dau restore,pentru ca contul icloud era pe numele celui de unde am tel.si pot sa-l contactez daca am probleme inca odata mii de multumiri Alex.P.S. mai se blocheaza si trebuie sa-l pornesc cu butonul power si home de asta vreau sa-i fac restore.

      • Salut Alex , am cumparat un iph4S de la cineva, la cumparare am introdus contul meu de Icloud si a mers, si cand am incercat sa creez alt cont de Icloud pe acest Iphone imi spune ca limita de conturi gratuite a fost atinsa (l-am cumparat cadou pentru sotie si de asta am vrut sa-i creez cont separat de al meu). Dupa care i-am facut cont de pe PC pe APPLE si am incercat sa ma loghez si i-mi apare “autentificare Imposibila – Pe acest Iphone a fost activat numarul maxim de conturi activate”. Mentionez, ca am incercat sa-i fac acelasi cont cu aceleasi date de pe PC si pe Iphone. Care e problema si cum as putea s-o rezolv.

        Va multumesc anticipat.

        • Orice iPhone are o limita de trei conturi pe care le poate activa/crea. Dupa activarea/crearea acestor trei conturi, dispozitivul nu mai poate crea niciun alt cont, iar contorul nu poate fi nicicum resetat. Incearca sa activezi contul Apple de pe un alt dispozitiv iOS sau de pe computer, apoi sa te loghezi în el de pe iPhone.

          • Am mai incercat odata sa creez cont pe PC cu alt email (pe care l-am creat acum/ adica n-am mai fost folosit pentru a crea cont Icloud) si cand sa ma loghez pe Iphone 4S i-mi apare aceeasi informatie ” Autentificare Imposibila – Pe acest Iphone a fost activat numarul maxim de conturi gratuite…. ” Ce sa fac?

  65. salut Alex. Am si eu un iphone 4 neverlocked second hand si vreau sa-i dau restore,telefonul a avut cont icloud si a fost dezactivat in fata mea,pe tel nu mai apare niciun cont,dar cand vreau sa-mi fac eu cont icloud imi spune ca
    ( autentificare imposibila, pe acest iphone a fost activat numarul maxim de conturi gratuite),invata-ma te rog, ce sa fac, si inca ceva in momentul de fata dupa cum am inteles de la tine ca vechiul proprietar nu mai are nicio treaba cu telefonul,adica dupa ce ii dau restore sa nu imi ceara contul icloud vechi. multumesc pentru intelegere.

  66. Salut, tocmai am cumparat un iphone5s in Italia si am ceva batai de cap cu conturile astea . Exista in el deja un cont iCloud al unui rus ( telefonul l-am cumparat de la alta persoana deci cred ca a fost furat ) daca merg intr-un centru Apple se poate sterge contul deja existent sau risc sa ma trezesc cu politia la usa ? Multumesc .

    • Nu, cei de la Apple nu il vor debloca decat daca demonstrezi cu acte ca tu esti proprietarul. Trebuie contactat vanzatorul (daca mai poate fi contactat) si rugat sa scoata contul. Vei putea folosi terminalul pana in momentul in care il restaurezi, iar daca te conectezi la internet s-ar putea sa iti fie blocat telefonul prin Găsire iPhone.

  67. telefonul pe care il acum (i phone 4s) a fost al lui sormea in prealabil,daca sterg contul ei de i cloud si mi fac eu unul se sterg datele ei de tot,adica si din telefonul ei actual?

    • Nu, eliminarea unui cont iCloud de pe un dispozitiv nu are, asa cum menționam si in articol, vreo legatura cu datele ce sunt stocate pe contul respectiv.

  68. Multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat! Dar, mai e inca ceva : imi puteti spune, va rog, toate lucrurile pe care trebuie sa le stiu de la vanzator, dar si toate ”testele” pe care le pot face, inainte de achizitionare? Multumesc frumos!

  69. Salutari! as vrea sa cumpar, la mana a doua, un iPhone 4-4s-5-5s.Dar nu inteleg un lucru..nemaiavand niciodata iPhone, nu stiu daca, atat timp cat celalalt utilizator a avut cont de iCloud, si si l-a sters, dar ultimul sters, a fost cel de-al cincilea, atunci, eu mai pot crea alt cont de iCloud?Si daca el a sters contul, dar mai este conectat la alte dispozitive, mai poate intra pe iPhone-ul meu, sau pe contul meu nou de iCloud? Si, daca de ex, iPhone-ul respectiv, are i.O.S 6, eu il pot actualiza la 7? Daca da, cum? Neverlocked inseamna a putea fi folosit in orice retea de telefonie mobila, nu? Si Gevey ce inseamna? Multumesc anticipat, pt. ajutor!

    • Tu poti sa mai adaugi pe iPhone sau iPad cate conturi iCloud doresti. Limita se refera DOAR la numarul de conturi pe care le poti crea de pe un singur dispozitiv. Chiar daca au fost create 5 conturi de pe dispozitivul respectiv, tu iti vei putea crea un cont iCloud (ID Apple) de pe computer sau de pe un alt dispozitiv, si apoi il vei putea adauga pe noul tau iPhone. Nu, daca a sters contul iCloud de pe dispozitivul iPhone, nu mai are nicio legatura cu dispozitivul si cu atat mai putin cu contul tau.
      Desigur, daca iPhone-ul pe care ti-l vei cumpara este iPhone 4 sau un model mai recent, vei putea face actualizarea la iOS 7 gratuit, urmand tutorialul: http://itutorial.ro/2014/03/11/cum-sa-actualizati-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-wireless-sau-prin-itunes-tutorial/.
      Daca este neverlocked, da, il poti folosi pe orice retea. Gevey este una dintre cartelele de decodare pentru iPhone, dar de ea nu ai nevoie daca iti ei un iPhone decodat din fabrica (recomandat).
      Sa-ti dau un pont: daca are iOS 7, cere-i vanzatorului sa il restaureze si sa nu il configureze (adica sa te lase pe tine sa o faci). De asemenea, nu il lua fara livrare cu verificare, daca este din alta localitate. Astfel, vei putea vedea daca este blocat pe iCloud (in cadrul procesului de configurare, daca este blocat, ti se va cere “Activare iPhone” – deci sa introduci contul iCloud si parola pe care este blocat, iar altfel nu il vei putea folosi). Atentie ca in anumite versiuni ale iOS 7 a fost posibila eliminarea contului iCloud fara a introduce parola, insa aceasta eliminare este una partiala, deci chiar daca in meniul iCloud de pe iPhone nu este afisat niciun cont, dupa ce faci restaurare, ti se cere parola contului iCloud ce a fost eliminat fraudulos de vanzatorul-“proprietar” de la care l-ai cumparat. Mai multe despre Blocarea activarii pe iOS 7: http://itutorial.ro/2014/03/02/cum-sa-blocati-activarea-pe-iphone-si-ipad-ios-7-pentru-face-dispozitivul-inutilizabil-cazul-unui-furt-sfaturi-si-trucuri/. Pentru mai multe intrebari, te rugam sa lasi mesajele pe forum: http://itutorial.ro/forums/forumuri/iphone-ipad-ipod-si-ios/iphone/. Multumim!

  70. am vandut un iphone 5, ios7, i-am dat resetare tel dar nu stiu daca s-a sters si contul icloud, cum il sterg din itunes? de pe laptopul de acasa?

    • Daca ai facut restaurare sau, de pe iPhone, ai selectat “Stergeti continut si configurari”, atunci a trebuit sa introduci parola contului iCloud pe care era blocat terminalul. Asta inseamna ca ai sters si contul iCloud. Daca, insa, l-ai introdus in modul DFU si apoi l-ai restaurat, contul iCloud nu s-a sters. De la distanta ai o singura optiune de a sterge contul, insa ea nu se aplica decat in cazul in care terminalul este inca logat pe contul tau iCloud si conectat la Internet (daca s-a blocat activarea, nu mai poti face nimic decat sa introduci ID-ul Apple si parola pe care a fost blocat dispozitivul): sa il stergi de la distanta prin Gasire iPhone (atentie, vei sterge toate datele de pe dispozitiv): http://itutorial.ro/2012/12/11/find-my-iphone-tutorial/#stergere-device-find-my-iphone. Parerea mea este ca ai dezactivat contul iCloud, avand in vedere cele mentionate.

  71. Am vrut sa descarc pozele din tel in calculator, numai ca sincronizarea s-a facut invers (din calculator s-au creat foldere de poze in telefon). Problema este ca n-am optiune de stergere a acelor foldere cu poze din telefon.Cum fac sa scap de ele ? Multumesc !

    • Stiam ca 3 conturi nu pot fi create de pe iPhone sau iPad pana la atingerea limitei ciudate impuse de Apple, dar asta conteaza prea putin. De asemenea, sunt si limite in ceea ce priveste asocierea unui ID Apple cu terminale Apple.
      Poti, oricum, crea un nou ID Apple de pe web, iTunes sau un alt dispozitiv, pe care il poti adauga ulterior pe terminalul tau.

        • Daca s-au creat 3 conturi pe dispozitivul iPhone respectiv (atentie nu adaugat), atunci nu o sa mai poti crea inca un alt cont de pe acel terminal. Vei putea crea, insa, un ID Apple nou de pe web, iTunes sau un alt dispozitiv cu iOS sau OS X. De asemenea, ID-ul nou il vei putea adauga fara probleme si pe acest iPhone, daca el nu este deja asociat cu alte 10 dispozitive (limita maxima), dintre care, maxim 5 computere. Desigur, dispozitivele asociate cu un ID Apple pot fi oricand eliminate pentru a face loc altora noi.

      • Cum imi pot creea un al doilea cont de icloud?Va rog mult,ajutati-ma,sunt intr-o situatie in care pe iphone 4S nu pot iface nimic decat poze si vorbi la telefon,va rog sa imi spuneti si mie cum pot creea un al doilea cont,Multumesc !

  72. eu mi-am cumparat un iphone 4 si cel de la care il am a uitat sa stearga contul iclod ….acum imi cere parola incontinu ,cum pot sterge contul iclod daca nu stiu parola ?

    • Contacteaza persoana de la care ai cumparat dispozitivul pentru a-ti oferi parola contului iCloud. Singura posibilitate de a-l elimina de pe iPhone.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.