Ai un iPhone sau iPad blocat în iCloud? Iată cum îl poți folosi pentru a accesa Facebook, Instagram, YouTube, Google, Flappy Bird și multe altele

Una dintre problemele mari pe care Apple le-a cauzat – în principal hoților -, odată cu lansarea iOS 7 și implementarea caracteristicii Activare blocare,este că dispozitivele nu mai pot fi folosite, mai ales în cazul în care au fost restaurate sau resetate (prin Resetare conținut și configurări). Iar acesta este un lucru bun.

Dar nu ei ne interesează pe noi, ci aceia dintre voi care ați fost păcăliți când v-ați cumpărat dispozitivul iPhone sau iPad, pentru că vânzătorul nu v-a spus (intenționat sau neintenționat) că terminalul pe care urmează să vi-l dea este blocat într-un cont iCloud.

Și problema cea mai mare este în cazul dispozitivelor cu iOS 7, unde au existat numeroase modalități de eliminare fără parolă a conturilor iCloud, însă nu și a activării blocării. Asta înseamnă că mulți ați fost păcăliți că dispozitivul vândut nu are cont, iar atunci când de voie sau de nevoie l-ați restaurat/resetat, ați descoperit că este blocat într-un cont și deci nu poate fi folosit. Ba chiar mai mult, probabil ați descoperit și că vânzătorul este de negăsit sau foarte mirat de situația dată.

Ideea este că dacă acum ai lângă tine un iPhone sau un iPad blocat, deci la ecranul Activați iPhone / Activați iPad, atunci știi că nu îl mai poți folosi decât pe post de bibelou. Și pentru că pe Internet și pe site-urile de anunțuri există nenumărate modalități de „deblocare” sau terți care pretind că pot face acest lucru, mi-am blocat în contul meu unul dintre dispozitivele iPad mai vechi pentru a le testa. Nu vă va surprinde faptul că multe dintre metode, nici măcar ălea plătite, nu funcționează, deci șansele de a mai folosi un iPhone sau iPad blocat sunt egale cu 0.

„Sunt egale”, dar nu sunt zero, deoarece azi am descoperit o metodă care îți permite să folosești parțial orice iPhone sau iPad blocat în iCloud. Metoda de deblocare este una prin DNS, și îți permite să accesezi o serie de aplicații web (ca să enumăr doar câteva: Facebook, Twitter, Instagram, Google, Google Traducere, YouTube, SoundCloud, conturile de e-mail, precum și numeroase jocuri), dar și orice site web. Partea bună este că folosirea lui nu necesită un computer sau descărcarea de programe dubioase pe desktop, așa că merită să îl încercați.

Cum să accesezi orice site web și unele aplicații web de pe un iPhone sau iPad blocat în iCloud

Cerințe

 • Un dispozitiv iPhone 4 (sau mai recent), iPad 2 (sau mai recent), sau iPod touch generația a 5-a
 • Orice versiune a iOS, începând cu iOS 7.0 (compatibil inclusiv cu iOS 8.1.x).
 • O rețea Wi-Fi la care să te poți conecta

Accesare

 1. Pornește dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch blocat în iCloud la ecranul care afișează mesajul ”Salut” în toate limbile. Glisează spre dreapta pentru a deschide dispozitivul;
 2. Urmează configurările legate de limbă și țara sau regiunea în care te aflii (îți recomand să folosești limba română, pentru că metoda prezentată este tradusă și în limba română);
 3. Conectează-te la rețeaua Wi-Fi selectând-o din listă (dacă este necesar, introdu și parola);
 4. După ce te-ai conectat la rețeaua Wi-Fi, ține apăsat butonul principal până când apare un meniu. Selectează în acel meniu: Mai multe configurări Wi-Fi;Captură de ecran din 2015.02.07 la 09.10.23
 5. Observăm că în dreptul rețelelor afișate va apărea un buton pentru informații (i). Atinge-l;
 6. Șterge intrarea din câmpul DNS și introdu următorul DNS: 104.155.28.90 (dacă locuiești în România sau în alte țări din Europa) sau 104.154.51.7 (dacă locuiești în SUA) / 104.154.220.58 (dacă locuiești în Asia). După ce ai introdus DNS-ul nou, selectează Înapoi, apoi, pe ecranul unde solicită selectarea unei rețele Wi-Fi, atinge butonul Înainte;Captură de ecran din 2015.02.07 la 09.10.30
 7. Dacă este afișat un titlu cu ”Salut”, atinge butonul Categorii din partea dreaptă sus a ecranului. Notă: Poți schimba limba din acea listă, implicit fiind selectată limba aleasă la configurarea iPhone-ului (vezi pasul 2);
 8. Acum va fi deschisă aplicația care păcălește iCloud. De aici poți selecta orice vrei tu. În meniul Social vei găsi Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr și nu numai, pe care le poți accesa pentru ca apoi să te conectezi în conturile tale. În meniul Internet poți accesa orice site web (inclusiv acest tutorial de pe  ), în Poștă electronică poți să te conectezi într-unul dintre conturile tale de e-mail (din versiunea pentru mobil a site-urilor Yahoo Mail, Gmail, etc.), iar în Mape (Hărți) poți accesa mai multe servicii de cartografiere online. Pe lângă secțiunile cu noutăți și piețe, Video, Audio, Aplicații și Jocuri sunt interesante, deoarece permit accesarea YouTube sau a altor platforme de vizualizare de filme online / SoundCloud sau a unor posturi de radio / Aplicații (Google Traducere, Calculator, Cronometru, Dropbox și unele aplicații pentru verificare) / Jocuri (mai multe jocuri web, printre care Flappy Bird, Biliard, Golf, Solitaire și 2048).IMG_2033

Notă: Recomand să te autentifici în conturile tale doar de pe site-uri care folosesc conexiuni securizate și să nu accesezi platforme (cum ar fi Dropbox), unde ai stocate date importante. Nu se știe niciodată!

Avantajul folosirii metodei iCloudDNSBypass.com, prezentată mai sus, este acela că serverul furnizorului ei este unul DNS și nu proxy, astfel că tot traficul de pe Internet efectuat de pe dispozitive este transferat direct către site-urile web accesate. Asta înseamnă că serverul acesta oferă o viteză de încărcare mai mare și criptare (pe care nu ar trebui să vă bazați).

O problemă mai mică, în momentul de față, este că metoda folosită deja de peste 80.000 de utilizatori nu este optimizată pentru iPad, așa că toate paginile reprezintă versiuni lărgite ale paginilor pentru iPhone.

Trebuie să țineți cont de faptul că oricând Apple poate bloca folosirea unor astfel de metode, așa că nu garantez că ea va putea fi folosită foarte mult timp de acum înainte.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

128 COMENTARII

  • Probabil că nu ai citit nici măcar primul paragraf… Sau ți se pare că încurajează cumpărarea de telefoane blocate în iCloud? Eu mă gândesc că sunt mulți, foarte mulți cei păcăliți de ticăloși cu iPhone-uri / iPad-uri furate. Ar trebui să îi condamnăm? Eu cred că nu.

   • Am luat tzeapa vietii din cauza ca am incredere in oameni, am comandat de pe un site de anunturi un iphone 6 care normal ca e blocat in icloud…zic normal acum, dupa ce am inceput sa citesc si eu cate ceva pe net si am vazut ca nu sunt singurul prost out there….intrebarea este ce sa fac ? am vreo sansa sa il fac sa mearga ? exista vreo chestie noua pe piata care sa ajuta prosti ca mine ? sau suntem prosti fara gram de speranta ? eu sunt optimist de fel dar de data asta chiar nush ce sa mai fac. Oare pot sa il vand pentru piese ? macar sa-mi scot ceva din banii pierduti.

    • Din păcate nu există nimic sigur care să te ajute să folosești acel iPhone normal, deci să te bucuri de toate capacitățile lui… Într-adevăr există servicii care, contra-cost, pretind că le deblochează din iCloud, dar nu îți pot recomanda vreunul deoarece nu am testat și cred că ultimul lucru pe care îl vrei este să mai cheltui aiurea încă vreo 100-200 de dolari…

     Dacă poți (telefonul este în Modul Pierdut și afișează numărul de telefon al proprietarului), ia legătura cu el și vezi ce și cum. Și da, poți să îl vinzi pentru piese sau ca și iPhone blocat, dar la un preț mult mai mic decât cel la care l-ai cumpărat…

  • Probabil că nu ai citit nici măcar primul paragraf… Sau ți se pare că încurajează cumpărarea de telefoane blocate în iCloud? Eu mă gândesc că sunt mulți, foarte mulți cei păcăliți de ticăloși cu iPhone-uri / iPad-uri furate. Ar trebui să îi condamnăm? Eu cred că nu.

  • Fără Wi-Fi nu ai cum să folosești această metodă de deblocare. La iPhone 4s sunt des întâlnite problemele cu Wi-Fi, iar rezolvarea stă de multe în diferite soluții alternative, dar care însă pot duce la defectarea iremediabilă a dispozitivului – deci nu îți pot recomanda să le urmezi.

 1. Salut ! Am un iPhone 5 , l-am cumparat la mana a doua , e blocat In icloud , e furat stiu….se poate activa icloud-ul ? …..daca nu…….cum gasesc proprietarul acestui iPhone care l-a blocat ?

  • Nu a lăsat un mesaj (pe ecranul „Activați iPhone”) ar trebui să apară mesajul cu numărul de telefon al proprietarului. Dacă telefonul poate fi folosit (nu a fost restaurat și poți accesa aplicații, poți suna, etc.), atunci se poate să găsești informațiile lui în aplicații cum ar fi Contacte sau Sănătate.

 2. Apple a adus unele modificări care să facă mai dificilă accesarea portalului, însă în continuare este posibil să îl accesezi. Tocmai am verificat și funcționează. Reține că uneori portalul este accesat de îndată ce dispozitivul se conectează automat la rețeaua Wi-Fi, deci fără a mai fi necesară atingerea numelui rețelei. De asemenea, se poate conecta atingând numele rețelei, apoi revenind la ecranul Wi-Fi de câteva ori. Dacă nu funcționează, repornește iPhone-ul și încearecă din nou.

 3. Salut am un iphon 5 s blocat in icloud sunt propietar de drept cu facutura si garantie valabila am uitat emailul de la contul icould am vb in America ca sa ma ajute dar mi au spus ca factura nu e valabila mentionez ca telefonul l-am cumparat de la centru de calculatoare..ce sa fac?

 4. Sall am u IPhone 5S cu icloud l-am cumparat de la unu si am cateva date ale fostului proprietar YM.+parola ,nume ,an nasterii .si cand pun ym. si parola zice k a fost dezactivat din motive de securitate cz as putea sa-i fac ceva sal aprind iar ?

 5. sall am un iphone 5 este blocat cu icloud ,l-am cumparat de la cineva , bineinteles ca nu mai dau de el acum . Problema mea este ca nu pot face ce scrie mai sus pentru ca mie nu imi apar retelele wifi .In acest caz ce fac ?

 6. Salut. Am găsit pe cineva care are abonament la un iPhone 6 s plus și vrea sa l deblocheze și sa nu mai plătească abonamentul. As vrea sa l cumpăr dar as vrea sa știu dacă îl voi putea folosi normal sau va fi blocat de operatorul de telefonie. Mulțumesc!

  • Dacă este de la Orange sau Vodafone, atunci probabil acel iPhone este blocat în rețeaua lor și nu vei putea să îl folosești decât cu o cartelă de Orange sau, respectiv, Vodafone, ori să îl deblochezi/decodezi contra-cost (aproximativ 100 €). Dacă este de la Telekom, atunci nu este codat. În privința blocării efective, de la distanță, a telefonului de către operator, aceasta nu este posibilă. Atenție însă ca telefonul să nu aibă cont de iCloud cu Găsire iPhone, atunci când îl cumperi (recomandarea mea ar fi să îl restaurezi înainte de a-l plăti).

 7. Salut am si eu un iPhone 6s blocat in iCloud am fost cu el la un servis oarecare si mi-a zis ca se poate debloca si m-a costa 1200 lei si mi-l face in 15 zile .. E posibil?

 8. Salut am si eu un iPhone 6s codat in iCloud si am fost la un servis si mi-a zis ca se poate face dar m-a costa 1200 lei. E posibil?

 9. Da, adineauri mi-am conectat iPad-ul la serverul DNS și funcționează. Ar fi recomandat să ignori rețeaua Wi-Fi, apoi să te conectezi la ea, să introduci DNS-ul, apoi să oprești iPhone-ul/iPad-ul – astfel, când vei ajunge la ecranul Wi-Fi, ar trebui să intre direct pe portal.

  • Limba se poate alege la configurarea dispozitivului (după ecranul „Salut”) sau, în DNS, de pe ecranul de pornire, accesând opțiunea „Limbă”.

 10. Buna!Mi-am blocat telefonul in iCloud si nu mai stiu id-ul si nici parola exista vreo sansa sa il faca cineva sau pot sa il arunc la gunoi?HELP ME..

  • Oprește și repornește iPhone-ul, apoi parcurge pașii de configurare până la Wi-Fi și așteaptă să se conecteze automat (dacă rețeaua Wi-Fi unde ai configurat DNS este bifată – dacă nu este, selecteaz-o).

  • Este, în cazul în care telefonul nu mai funcționează sau e blocat în iCloud. Problema cea mare este să găsești o placă de bază bună (funcțională și care să nu fie blocată în iCloud).

 11. Nu functioneaza la ipad 4…l-am gasit in alta tara cu tot cu tastatura..si timp de vreo 2 luni nu a venit nimeni dupa ea…deci am gresit ceva? Sau nu mai functioneaza

  • Da, funcționează. Asigură-te că a introdus DNS-ul corect, apoi repornește iPad-ul și când ajungi la ecranul Wi-Fi ar trebui să se conecteze automat. Dacă nu, încearcă de câteva ori să mergi mai departe sau să revii la pasul anterior și din nou la ecranul Wi-FI până la conectare.

  • Dacă au fost descărcate în trecut de pe contul respectiv, vei primi opțiunea să descarci o versiune mai veche a respectivelor aplicații, versiune care însă este compatibilă cu versiunea de iOS pe care o ai instalată. Dacă nu apare această opțiune, atunci nu poți instala respectivele aplicații pe dispozitivul tău.

 12. Buna.Am neaparata nevoie de ajutor.Cred ca cineva a incercat in repetate randuri sa imi gaseasca parola de la id-ul apple si i-a esuat asa ca azi din senin mi s-a blocat telefonul,mentionez ca am un iphone6.Apoi pentru a-l activa mi-a cerut sa introduc id-ul apple sub forma „example@icloud.com” cand de fapt id-ul meu e sub forma”example@yahoo.com”.Oare e acelasi lucru? cand am introdus cu @yahoo.com a zis ca e incorect….Pe pc am incercat sa intru pe cont cu id-ul meu”…..@yahoo.com”si a mers,ba chiar mi-a aratat ca id-ul e autentificat pe iphone-ul meu.Se poate sa nu mi se deblocheze telefonul pentru ca acel hacker sau nu neaparat hacker.. (persoana) a incercat parola de mai multe ori si ar trebui sa astept putin pana sa introduc id-ul si parola iar in telefon ?Te rog din suflet ajuta-ma am nevoie de un raspuns @Alex_Popa

 13. buna domnu alex am un iphone 6 fara cod de siguranta navighez pe net cu el are icloud am parola tot dar cand incerc stergere cont icloud de multe ori imi da eorare si cate o data imi spune acest cont a fost blocat din motive de securitate deci vreo sugestie plsssssss

  • Nu… Ia legătura cu proprietarul telefonului dacă telefonul este pus în Mod Pierdut (deci apare un număr de telefon pe ecran). Dacă nu reușești sau nu te înțelegi cu el, nu poți decât să faci bypass prin metoda prezentată mai sus.

 14. Am și eu o problema,

  Fica mea mia a blocat icloudul încercat de mai multe ori sa descarca un joc… problema este ca că sa pot debloca îmi cere security question sau email și eu nu mai știu răspunsul ca au trecut 5 ani de atunci și emailul nu mai este valabil:(
  Nu mai știu ce sa fac mai departe parte.

  Scuze pt greșeli. Nu sunt roman!

  • Apple te-ar putea ajuta să recuperezi accesul la dispozitiv (dacă poți face dovada achiziției dispozitivului cu factura sau bonul). Altfel, fără acces la contul de e-mail și fără să știi întrebările de securitate va fi aproape imposibil să recuperezi accesul la cont (există o posibilitate dacă aveai adresă de e-mail de recuperare adăugată ID-ului Apple sau dacă aveai activată verificarea cu doi factori și ai codul de recuperare). Dacă nu ai verificarea în doi pași/un alt cont de e-mail asociat ID Apple, atunci contactează Apple la numărul de telefon: 0800 894 847 .

 15. Te salut Alex, am cumparat un iphone 5s de la cineva, el are cont icloud si functia find my iphone activa, se poate intra in menu, nu are cod taste, ce vreau sa te intreb, daca activez wi-fi-ul pe el ca sa pot intra pe mail si sa resetez parola, e posibil sa intre in modul pierdut si sa nu mai pot intra in menu? Chiar daca nu are cod taste? Specific ca are contul de mail activ. Multumesc anticipat pt. raspuns.

 16. Te salut Alex, am cumparat un iphone 5s de la cineva, el are cont icloud si functia find my iphone activa, se poate intra in menu, nu are cod taste, ce vreau sa te intreb, daca activez wi-fi-ul pe el ca sa pot intra pe mail si sa resetez parola, e posibil sa intre in modul pierdut si sa nu mai pot intra in menu? Chiar daca nu are cod taste? Specific ca are contul de mail activ. Multumesc anticipat pt. raspuns.

 17. Buna,
  Daca cineva detine factura de achizitie a unui Iphone 5S, dar a uitat raspunsul la intrebarile de verificare si nu are acces nici la mailul asociat, poate primi ajutor de la numarul postat anterior de dumneavoastra (cel de la Apple) pentru a debloca contul iCloud?
  Multumesc anticipat pentru raspuns

  • Da, va primi ajutor de la Apple (o situație în care ei ar putea totuși refuza să ofere ajutor este dacă iPhone-ul a fost cumpărat de la un vânzător neautorizat).

 18. Salut am o intrebare. Am un iphone 5. Telefonul a fost luat nou anu trecut fara cont de icloud . acum cateva luni mi-am facut un cont de icloud. acum 1 saptamana l-am spart complet si i l-am dat varului meu . El a intrat si el pe un icloud de al lui a dat reset la telefon iar eu l-am recuperat. Acum imi scrie asa Acest Iphpone este asociat cu u id APPLE . Introduceti id-ul apple si iparola care au fost utilizate pentru a configura acest Iphone . k******@hotmail.com si nu merge nici icloudu meu nici al lui ma ajuta cineva ? nu vreau sa il vand pentru piese. o solutie ceva ? am auzit ca merge cu cablu de usb sa-i dau reset ? e adevarat va rog ajutati-ma .

 19. Salut Alex, am un ipad 2 blocat icloud, vreau sa-i fac bypass(mentionez ca am mai facut acest lucru, dar pe alte terminale) problema e urmatoarea, am setat tara/regiunea/limba, dar nu-mi apare menu in care trebuie sa caute retelele wi-fi, imi apare „”Connect to itunes”” ai idee de ce se intampla acest lucru? E posibil ca cei de la Apple sa fi scos aceasta optiune tocmai pentru a nu mai fi posibil acest bypass? Multumesc.

  • Nu, în niciun caz meniul de conectare la Wi-Fi nu a fost eliminat din Asistentul de configurare al iOS. Cauza problemei pe care o întâmpini ar putea fi de natură hardware, motiv pentru care dispozitivul îți cere să îl conectezi la un computer conectat la internet. Încearcă să faci asta și dacă funcționează, poți seta DNS-ul pe acel computer.

    • Ce se întâmplă atunci când conectezi iPad-ul la un computer cu cea mai recentă versiune de iTunes instalată? Se poate, dar la iPad reparațiile sunt mai dificile și mai costisitoare decât la iPhone.

      • În acest caz, singura modalitate de a vedea dacă iPad-ul are un defect hardware sau nu este să îl restaurezi din modul DFU. În această situație, însă, va fi actualizat la cea mai recentă versiune de iOS, respectiv 9.3.5.

 20. Buna!
  Azi am primit un iphone 6 de la sora mea din anglia. ea a spus ca a dat delogare la absolut tot insa mie imi apare mesajul:
  „acest iphone este asociat cu un id apple. introduceţi id-ul apple si parola care au fost utilizate pentru a configura acest iphone”
  Ce anume fac in cazul asta? Ii cer parola si id-ul si day restore sau reset.
  Nu vreau sa ii fac vre-o prostie si prefer sa intreb.
  Ms fain!

 21. Buna Alex, am primit un ipad2 anul trecut la mana a doua neblocat in icloud cu setarile din fabrica si acum cateva zile mi a aparut sa introduc parola la deschiderea lui … insa eu nu am bagat nici o parola. Am incercat patru de zero 1234 si am mai incercat si s_a dezactivat. acum imi apare pe ecran ipad dezactivat conectare la itunes. nu stiu nimic de nici o parola nu am ceva de salvat de pe ipad nu a fost conectat la itunes niciodata si citind tutorialele tale am incercat restaurarea si actualizarea prin conectare la itunes pe un calc merge pana la un moment dat cand imi apare pe ecranul calc ca itunes nu poate accesa ipadul deoarece este blocat printr_un cod . introduceti codul si reconectati va la itunes. cum as putea sa sterg codul? riscand totodata sa sterg tot din ipad si sa restartez tableta????

 22. BUNA ZIUA AM UN IPHONE 4 SI AM UITAT MAILSI PAROLA STITI CUMVA CUM IL MAI POT DESCHIDE AM FOST CU EL LA CINEVA DAR NU POATE FACE NIMIC PANA NU IMI ADUC AMINTE DE ID SI PASS MA POATE AJUTA CINEVA

 23. Buna Alex, sper sa ma poti ajuta, mi-am blocat contul de iCloud singura dupa ce am introdus parola greșita.Am urmat tutorialul de acest site,dar atunci cand mi’am făcut inițial contul de iCloud am introdus nr de telefon pe care nu il mai am valabil si acum nu stiu ce sa fac,telefonul tot timpul imi da erori si se blochează pt ca aplicațiile nu își fac updated.hellp me

  • Nu mai ai acces la niciun dispozitiv de „încredere” (orice dispozitiv iOS sau macOS asociat ID-ului tău Apple)? Un dispozitiv de încredere poate ajuta la recuperarea parolei. Dacă nu, ținând cont și de faptul ca nu mai ai numărul de telefon, singura soluție rămâne codul de recuperare pe care ar fi trebuit sa ți-l notezi în momentul în care ai activat verificarea cu doi factori. Dacă nu l-ai notat, atunci accesul la acel cont va fi pierdut definitiv (nici Apple nu poate ajuta la recuperarea unui cont cu autentificarea cu doi factori activa).

 24. Hei Alex ! am un iphone 7, cumparat de la Orange, am facut cont icloud, cand bag acolo sa ma loghez imi spune ca nu e buna parola. Am dat resetare parola, si am 2 modalitati: email, si intrebarile de securitate . Cand dau pe email imi trimite la adresa cu care e creata cu terminatia @icloud.com ( dar aici trebuie sa ma loghez la fel, si degeaba imi trimit indicatiile aici daca eu nu pot accesa contul). La intrebarile de securitate imi afiseaza intrebari care nu au fost cand eu am creeat contul, deci nu sunt aceleasi… Ce e de facut in privinta asta ?

  • E-mailul ar trebui să îl primești (și) la adresa pe baza căreia a fost creat contul (cea cu același nume de utilizator, dar cu domeniu @yahoo.com, @gmail.com, etc.); deci poți să încerci și această posibilitate. De asemenea, întrebările ar trebui să fie cele alese de tine. În cazul în care nu reușești prin aceste două modalități, nu rămâne decât să iei legătura cu Apple pentru recuperarea contului sau măcar a accesului la iPhone (s-ar putea să îți solicite factura pe telefon).

 25. salut Alex ! Am cumparat un iPhone 5 de la o persoana care nu mai isi stie parola Icloud ! mentionez ca stiu raspunsul la 3 intrebari din cele 4 de recuperare,nu am acces la mail,nu am factura! multumesc

     • pai unul din raspunsurile la intrebarile acelea,care inainte era bun,acum imi spune ca e incorect. vroiam sa iti dau ID si rasp la intrebari ,poate reuseai tu sa-i faci ceva,dar asta in privat.

      • Dacă îl introduci corect, atunci înseamnă ca nu acela e răspunsul. Eu nu am ce sa fac în plus… încearcă sa introduci cu litere mari și mici, în funcție de cum s-a răspuns la configurarea contului.

       • În cazul aplicațiilor de actualizat, cere parola acelui cont de pe care au fost descărcate (deci trebuiesc șterse și instalate de pe contul tău). În cazul aplicațiilor noi, cere acea parola pentru ca ești logat tot în acel cont de pe App Store (verifica în pagina Recomandări, în dreptul ID Apple, ce e-mail apare și, la nevoie, ieși din contul respectiv și logheaza-te în al tău).

       • Sa sterga toate aplicatiile care au fost descarcate cu contul vechi si sa le descarce cu contul nou de app store. Daca incerci mai de multe ori sa resetezi paroal la icloud cred ca se v-a resetat automat si dupa ai nevoie neaparat sa intri pe mail.

 26. Salut am un iphone si am intampinat probleme la camera de pe display si am schimbato si tot nu merge, eu m-am gandit ca e ceva de la ios, ma poti ajuta tu cu ceva sfaturi?

  • Ca să elimini posibilitatea ca problema să fie cauzată de software, restaurează iPhone-ul din Mod Recuperare sau Mod DFU. Dacă problema persistă, atunci cert este de natură hardware.

 27. Salut am o intrebare vreau sa ma conectez pe contul de icloud bag nume si parola si la final imi spune ca mi.a trimis un cod de confirmare pe numarul meu de telefon autorizat .. ok problema e ca eu nu mai am acel numar si alta e ca nici nu mil mai amintesc , ce as mai putea sa fac e un numar vechi ?

  • Nu ai acces la niciun dispozitiv de încredere (conectat în același cont, cu Găsire iPhone activat) ca să primești codul de verificare acolo? Întreb pentru că problema este una mai delicată, întrucât se pare că ai activat autentificarea cu doi factori (fapt ce recomandă mereu să ții actualizată lista cu numere de telefon „de încredere”). Ori dacă răspunsul este nu, atunci va trebui să soliciți inițierea procesului de recuperare a contului: accesezi linkul acesta http://iforgot.apple.com/ , introduci ID Apple și codul de verificare, apoi introduci numărul de telefon, apoi selectezi că nu ai acces la dispozitivul de încredere și numărul de telefon, apoi selectezi „Începe recuperarea contului”, introduci numărul de telefon nou și codul de verificare. Reține că procesul este unul de durată și prin el se încearcă să se determine dacă tu ești proprietarul contului. Dacă nu reușești așa, atunci ai pierdut complet accesul la acel cont. Dacă mai întâmpini probleme, înainte de a te da bătut, scrie-mi aici ce se întâmplă, pentru a încerca să găsim o soluție.

 28. Buna, am si eu o intrebare, cine poate bloca contul in icloud? Propietarul telefonului sau compania de asigurare a telefonului? Multumesc

  • Proprietarul îl poate bloca; trebuie acces fizic la dispozitiv ori la contul proprietarului pentru a-l bloca cu Găsire iPhone. O terță parte nu poate, deci, să facă acest lucru.

 29. Buna Alex,
  saptamana trecuta mi-a fost furat ipone-ul 6 plus, am urmat toti pasii:
  find iphone,
  mark as lost,
  sent message,
  notify when found.
  Am procurat un iphone 7 plus, efectuat back up si….schimbat parola la contul itunes cu marcajul delogati-va de pe alte dispozitive, acum nu mai am iphone 6 plus in lista de dispozitive 🙁
  Am incercat sa revin la parola anterioara, dar sunt atentionata ca trebuie sa fie una pe care nu am mai utiliza-o in ultimul an.
  Intrebarea e, ce se intampla in acest caz cu iphone 6 plus, este vreo optiune prin care as putea sa-l reintroduc in lista de dispozitive itunes?
  Merci anticipat pentru ajutor!

  • Te referi la lista de dispozitive din Găsire iPhone (https://www.icloud.com/#findmyiphone )? Dacă da, din păcate, acolo nu va mai fi adăugat decât în momentul în care te vei loga din nou de pe acel iPhone în contul tău… În cazul în care te referi, însă, la lista cu dispozitive asociate ID-ului tău Apple în iTunes, eliminarea respectivului iPhone de acolo nu a dus și la eliminarea lui din Găsire iPhone, oprirea Modului Pierdut și/sau a notificării la localizare. De aceea, îți recomand să accesezi linkul lăsat anterior și să verifici dacă iPhone-ul furat mai apare în lista cu dispozitivele tale.

   • Buna Alex,
    Merci pentru răspunsul rapid.

    Da, m-a refeream la lista de dispozitive asociate ID-ui meu in Apple iTunes, de fapt nu apare nici in Find my iPhone..
    1.
    Pot oare fi ajutata de Apple sa restabilesc parola anterioară pentru ca 6plus sa poată fi găsit?
    2.
    Mă ajută cu ceva IMEI al telefoanelor ( nu am menționat, dar mi-a fost furat și un BlackBerry PASSPORT) – in Suedia.
    3.
    Poliția din RM spune ca nu are cum sa m-a ajute la găsirea lor peste hotare.
    4.
    Backup-ul telefonului îl aveam pana in 4 Septembrie, cel puțin asta îmi arată iTunes, dar am descărcat un thirdparty aplicație – iPhone BackupbEctractor – care îmi arată o data indefinită și in loc de telefon un Nr. ***
    Status: incomplete and unencripted, firmware 10 și fără număr de IMEI,
    Care are 68 gb( cu 30 mai mulți decât in primul backup) și in care am putut gratuit Downloada 4 poze din care era unul din luna mai.
    Dacă aceasta aplicație vede, înseamnă ca backup-ul exista in MacBook Air, întrebarea este cum sa il găsesc și instalez fără a mai procura aplicația?

    Merci anticipat!

    • Problema mai mare este că nu apare în Găsire iPhone…:
     1. Nu, Apple nu te poate ajuta pentru așa ceva. Și dacă ai restabili parola anterioară, însă, oricum nu te ajută la absolut nimic, întrucât acțiunea de eliminare a dispozitivelor este ireversibilă până când te reloghezi de pe ele în contul respectiv.
     2. Nu te ajută decât la recuperare.
     3. Este normal. Ar trebui să te adresezi poliției din țara unde ți-a fost furat iPhone-ul / bunurile.
     4. Dorești să restaurezi backupul din iPhone-ul furat în noul iPhone 7 Plus? Dacă da, atunci trebuie să restaurezi noul iPhone din backupul respectiv (mai multe despre procedura de restaurare: https://itutorial.ro/2013/08/cum-sa-restaurati-restore-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ ). Reține că dacă vrei să restaurezi un backup iTunes (alternativa ar fi un backup iCloud, dacă ai făcut acolo backup) atunci va trebui să conectezi iPhone-ul 7 Plus la computerul pe care este stocat acel backup (MacBook Air, din câte înțeleg). De asemenea, este bine de știut că nu poți restaura decât backupurile care îți apar în listă atunci când ai selectat restaurarea unui backup iTunes (or, dacă backup-ul în cauză este, într-adevăr, unul incomplet, el ar putea să nu apară). Dacă, în schimb, vrei doar conținutul din backup, ei bine, Apple nu oferă un instrument de extragere a datelor din backupuri, deci utilitare precum cel folosit de tine sunt singurele soluții.

      • P.S. Referitor la problema prezentată aș dori să mai fac următoarea precizare: Modul Pierdut (pe care l-ai activat la momentul constatării furtului) nu s-a dezactivat atunci când ai eliminati iPhone-ului 6 Plus din Găsire iPhone. Drept urmare, dacă hoțul nu-l va restaura, în momentul în care dispozitivul va fi conectat din nou la Internet, tu vei fi în continuare notificată cu locul de pe hartă unde se află iPhone-ul, iar pe ecranul acestuia va apărea automat mesajul lăsat de tine și, eventual, se va bloca cu codul de acces stabilit de tine. În cazul în care, însă, hoțul va restaura iPhone-ul, din păcate el nu va mai fi oprit de blocarea activării (o caracteristică ce lăsa telefonul inutilizabil, dar care s-a dezactivat în momentul eliminării lui din Găsire iPhone), deci se va putea bucura de bunul în posesia căruia a intrat cât se poate de ilicit…

 30. buna, am si eu o problema cu un iphone 4 s,l-am actualizat si imi cere id apple, care este al prietenului meu,si el nu mai stie parola contului? se poate face ceva sau doar intr-un service ? multumesc

 31. Salut Alex, la iPhone 6 plus merge?
  Chestia e ca, unchiul meu s-a certat cu tata si iPhon-ul îl am de la el. Acum el a dat telefonul ca si cum ar fi furat..
  Am vre-o sansa sa scap de aceasta si sa ma pot bucura in continuare de el?
  Am aflt ulterior ca singura modalitate ar fii sa ii schimb placa de baza a iPhon-ului, este adevarat?

  • Metoda de ocolire a iCloud descrisă în articol ar trebui să funcționeze și la iPhoneul tău.

   În ceea ce privește deblocarea, ea nu poate fi făcută decât de către cel în contul căruia a rămas blocat iPhone-ul (respectiv unchiul tău, prin introducerea parolei și a ID-ului Apple ori prin eliminarea iPhone-ului din Găsire iPhone) ori de Apple (dar doar dacă poți face dovada achiziției cu factura). O a treia soluție, mai scumpă și dificilă, ar fi, după cum ai aflat deja, deblocarea hardware prin schimbarea unor componente de pe placa de bază ori a întregii plăci de bază (împreună cu senzorul de amprentă, dacă mai dorești să îți funcționeze – Touch ID nu poate fi asociat cu o altă placă de bază).

  • Fără ID-ul Apple și parola poți să păcălești Blocare Activare prin metoda descrisă în acest articol sau poți ocoli parțial Blocare Activare și folosi temporar iPad-ul ca și cum nu ar fi blocat (eventual, cu unele probleme în a accesa servicii de la Apple). Pentru a doua metodă există diferite instrumente online (cu plată), însă nu îți pot recomanda vreunul care să funcționeze 100%.

 32. Salut!

  Am vazut ca au trecut cativa ani de cand a fost postat acest articol, dar totusi m-am gandit sa incerc…

  Am primit de la o ruda din Spania un iPhone X, minunat, dar blocat. Cand il pornesc imi zice sa ma conectez la iTunes. Acum, intrebarea e – mai pot face ceva cu el, o revenire la setari din fabrica/resoftare/ceva, sau e bun de aruncat?

  Multumesc 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,841FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
381CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat de către Apple

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Big Sur sosește...

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build de watchOS sosește la aproape o lună distanță de prima...

tvOS 14.4 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 14.4 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.