Iată noile curele și tocuri pe care Apple le-a lansat pentru Apple Watch Series 7, iPhone 13 și noile modele iPad

- Publicitate -

În cadrul evenimentului media de pe 14 septembrie, Apple a introdus, printre altele, Apple Watch Series 7, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, iPad 9 și iPad mini 6. Împreună cu acestea, compania americană a lansat o serie de accesorii dedicate pe care clienții interesați le pot comanda chiar de astăzi.

Așadar, în cele ce urmează vom vedea toate curelele și tocurile lansate astăzi de către Apple pentru noile dispozitive, grupate în funcție de produsele cărora le sunt destinate.

iPhone 13 și iPhone 13 Pro

Comercializate la același preț indiferent de modelul căruia îi sunt destinate și disponibile pe aceleași culori pentru întreaga gamă de iPhone 13, noile tocuri MagSafe de la Apple pot fi, la fel ca și până acum, în două categorii, în funcție de materialul din care sunt fabricate.

Tocurile din silicon sunt disponibile pe culorile: gălbenele, trifoi, cretă roz, albastru abis, roz pomelo, beznă, gaiță albastră și Product(RED). Prețul acestora, în Europa, este de 55€.iphone 13 silicon

Tocurile din piele, pe de altă parte, sunt disponibile în mai puține variante, acestea fiind: vișină putredă, maro gălbui, verde secvoia, beznă și glicină. Prețul lor este de 65€.iphone 13 piele

Tradiționala husă transparentă MagSafe este și ea disponibilă la prețul de 55€, indiferent de versiunea de iPhone căruia îi este destinată.

Tot pentru noile modele de iPhone sunt disponibile și niște portofele MagSafe îmbunătățite, care oferă compatibilitate pentru Găsire. Mai multe detalii despre acestea sunt disponibile aici.

Apple Watch Series 7

Apple a introdus o serie de versiuni noi pentru curelele dedicate Apple Watch Series 7, dar care sunt compatibile și cu modelele anterioare de ceas, după cum și curelele compatibile cu modelele mai vechi de ceasuri vor putea fi folosite și cu noul Apple Watch. Așadar:

Cureaua Solo Loop este disponibilă pe următoarele culori: lavandă englezeascăcretă roz, gălbenele, trifoi, vișină putredă, albastru abis și înstelat. Prețul acestora este de 49€, indiferent de versiunea de Apple Watch căruia îi sunt destinate (41 mm / 45 mm).

Curelele Solo Loop împletite sunt disponibile pe culorile porumb, (PRODUCT)RED, vișină putredă, lavandă englezească și albastru abis. Prețul acestora este de 99€.

Curelele Sport tradiționale sunt disponibile pe culorile lavandă englezeascăgălbenele, trifoi, vișină putredă, albastru abis, (PRODUCT)RED și înstelat. Prețul acestora este de 49€.

Curelele Sport Loop vor fi disponibile pe: porumb/alb, roz pomelo/bronz, albastru abis/mușchi verde, vișină putredă/verde pădure, (PRODUCT)RED și tornadă/gri. Și prețul acestora este tot de 49€.

Noi curele Nike Sport sunt disponibile și pe culorile măsliniu/kaki cargo, alb creștet și negru, la prețul de 49€. În plus, curelele Nike Sport Loop sunt disponibile pe culorile kaki cargo, alb creștet și negru, tot la prețul de 49€.

În ceea ce privește curelele mai scumpe, Leather Link este disponibilă acum pe culorile maro gălbui, vișină putredă, secvoia și beznă, la prețul de 99€. Noile versiuni ale curelelor Modern Buckle vor putea fi cumpărate pe culorile glicină, cretă și beznă, la prețul de 149€.

Noul cablu de alimentare cu USB-C pentru Apple Watch este și el disponibil în magazine, prețul acestuia fiind de 35€. Acesta poate fi folosit pentru încărcarea oricărui model de Apple Watch și poate fi conectat la adaptorul de alimentare Apple de 20W (și nu numai).

iPad

Coperta Smart Cover pentru iPad 9 vine pe o singură culoare nouă – lavandă englezească, fiind disponibilă la prețul de 55€.

Tocul Smart Folio pentru iPad mini este disponibil pe culorile lavandă englezească și vișină putredă, la prețul de 65€.

AirTag

Deși nu am avut un anunț în legătură cu accesoriul pentru localizarea obiectelor, Apple a lansat totuși noi versiuni pentru inelul din piele pentru chei, acesta fiind disponibil pe vișină putredă, maro gălbui, verde secvoia, beznă și glicină, la prețul de 39€.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.