iPad mini 6 și iPad 9 sunt disponibile la precomandă în Romania – iată la ce preț

- Publicitate -

S-a dat startul precomenzilor pentru iPad 9 și iPad mini 6 în Romania. În aceeași zi în care noile modele de iPad pot fi precomandate din 28 de țări și regiuni, mai mulți retaileri autorizați Apple din România au listat ofertele complete pentru acestea, primele unități urmând a fi livrate începând cu vinerea viitoare (24 septembrie).

Notă: Tot pe 17 septembrie, în peste 30 de țări și regiuni din întreaga lume s-a dat startul precomenzilor pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro Max. Din păcate, acestea nu pot fi precomandate momentan din România, retailerii de la noi oferind clienților posibilitatea de a se preînscrie pentru a afla când le vor putea comanda (pe 24 septembrie, lansarea urmând a avea loc pe 1 octombrie).

La ora actuală, mai mulți reselleri de la noi din țară listează în magazinele online toate versiunile generației a noua de iPad și generației a 6-a de iPad mini. Practic, cele mai accesibile modele de iPad sunt disponibile la noi în țară în variantele cu 64GB și 256GB de stocare, Wi-Fi și Wi-Fi + Cellular, cu toate finisajele în care sunt comercializate de către Apple.

Preț iPad mini 6 în Romania

eMAG

În momentul de față, eMAG listează la precomandă toate versiunile generației a 6-a de iPad mini – pe culorile violet, înstelat, roz și gri stelar, atât Wi-Fi, cât și Cellular.

Întreaga ofertă eMAG pentru iPad mini 6 poate fi consultată aici.

eMAG nu menționează cu exactitate când vor fi livrate tabletele Apple comandate acum, însă, având în vedere estimările altor retaileri, cel mai probabil ele vor ajunge la clienți începând cu finele săptămânii viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noului iPad mini va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul iPad, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi.

Altex

La fel ca și eMAG, Altex listează la precomandă toate versiunile de iPad mini 6, iar prețurile sunt următoarele:

Întreaga ofertă Altex pentru iPad mini 6 poate fi consultată aici.

Altex este unul dintre puținii retaileri autorizați care anunță că va livra noile tablete începând cu vinerea viitoare (24 septembrie).

Alți retaileri

Deocamdată, noul iPad mini 6 sunt disponibile la precomandă și la iStyle, aceștia având aceleași prețuri precum cele practicate de eMAG.

Preț iPad 9 în Romania

eMAG

În momentul de față, eMAG listează la precomandă toate versiunile generației a 9-a de iPad – argintiu și gri stelar, Wi-Fi și Wi-Fi+Cellular -, iar prețurile sunt următoare:

Întreaga ofertă eMAG pentru iPad 9 poate fi consultată aici.

eMAG nu menționează cu exactitate când vor fi livrate tabletele Apple comandate acum, însă, având în vedere estimările altor retaileri, cel mai probabil ele vor ajunge la clienți începând cu finele săptămânii viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noului iPad va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul iPad, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi.

Altex

La fel ca și eMAG, Altex listează la precomandă toate versiunile de iPad 9, iar prețurile sunt următoarele:

Întreaga ofertă Altex pentru iPad 9 poate fi consultată aici.

Altex este unul dintre puținii retaileri autorizați care anunță că va livra noile tablete începând cu vinerea viitoare (24 septembrie).

Alți retaileri

Deocamdată, noul iPad 9 sunt disponibile la precomandă și la iStyle, aceștia având aceleași prețuri precum cele practicate de eMAG.

Cât de scumpe sunt față de Apple Store?

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la produsele Apple sunt printre cele mai mici), clienții pot cumpăra iPad mini 6 64GB Wi-Fi la prețul de 549€ (2.715 lei), iar pe modelul Wi-Fi + Cellular cu același spațiu de stocare, îl pot cumpăra la 719€ (3.556 lei). Versiunile de 256GB sunt mai scumpe cu aproximativ 170€ / 840 lei.

Noul iPad 9 de 64GB, doar Wi-Fi, costă în Germania 379,00€ (1.875 lei), iar modelul Wi-Fi+Cellular la un preț de 519€ (2.567 lei).

Observăm, așadar, că noile modele de iPad sunt, indiferent de versiune, comercializate de retailerii români la aproximativ la același preț pe care îl întâlnim și la magazinele Apple din Europa, micile diferențe de preț venind în general din rotunjiri.


Prezentat pe 14 septembrie, iPad 9 vine cu exact același design și, în cea mai mare parte, cu aceleași caracteristici precum modelul precedent, față de care are însă în plus un chipset mult mai nou (A14 Bionic față de A12 Bionic), o cameră frontală îmbunătățită și True Tone.

iPad mini 6, pe de altă parte, reprezintă un upgrade mult mai mare față de modelul precedent, noua tabletă având acum un afișaj de 8,3 inchi, un design nou, asemănător celui întâlnit la iPad Air 4, chipset A15 Bionic, camere mult îmbunătățite și nu numai:

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.5 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.5 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a cincea actualizare...

macOS 13.4 Ventura a fost lansat. Iată noutățile

macOS Ventura 13.4 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Ventura a...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.5 Ventura beta 1 a fost lansat

macOS Ventura 13.5 beta 1 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la...

watchOS 9.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat vineri seară watchOS 9.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.