Ca urmare a conferinței de ieri în cadrul căreia a lansat noi modele de iPhone, Apple Watch și iPad, compania Apple a ajustat și prețul unor versiuni de iPad Pro din generația a 3-a.

Vorbim despre modelele cu afișaje de 11 inchi și 12,9 inchi în variantele cu 1TB spațiu de stocare, care sunt comercializate în magazinele companiei americane din Europa la un preț cu 220€ mai mic decât până acum.

Astfel, dacă atunci când a fost lansat, iPad Pro cu afișaj de 11 inchi a costat, în versiunea cu 1TB spațiu de stocare, modelul numai Wi-Fi, 1.709€, acum acesta costă 1.489€, în timp ce versiunea Wi-Fi + Cellular s-a ieftinit de la 1.879€ la 1.659€. Aceeași reducere o întâlnim și în cazul iPad Pro 3 cu afișaj de 12,9 inchi, care acum costă, în varianta numai Wi-Fi, 1.709€, iar în varianta Wi-Fi+Cellular 1.879€, în timp ce până acum a costat 1.929€, respectiv 2.099€.

Versiunile de iPad Pro 3 cu 64GB, 256GB și 512GB de stocare nu s-au ieftinit deloc.

Ieftinirea modelelor de iPad Pro 3 cu 1TB spațiu de stocare vine la aproape un an de când această generație de iPad Pro a fost introdusă. Zvonurile apărute până acum ne sugerează că Apple lucrează la un nou model de iPad Pro pe care îl va lansa până la finele anului curent și care urmează să vină cu câteva schimbări mai curând minore – cel mai notabil, se zvonește că iPad Pro 4 va avea trei camere precum noile iPhone 11 Pro.


Separat de reducerea făcută iPad Pro 3 de 1TB, Apple a mai făcut câteva ajustări de preț la curelele pentru Apple Watch. Mai precis, curelele „buclă din piele” și „buclă milaneză” costă acum doar 99€, fiind mai ieftine cu 60€ decât până ieri (159€). În plus, „buclă din piele” vine acum pe câteva culori noi.

În plus, Apple a introdus pe piață și un nou cablu magnetic de alimentare pentru Apple Watch cu conector USB-C cu lungimea de 1m (anterior era disponibilă numai o versiune de 30cm). Noul cablu costă 35€, la fel ca și cel de 30cm.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.