Așa cum ne-a obișnuit după fiecare lansare de iPhone, Apple a lansat noi carcase pentru noile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, oferind utilizatorilor interesanți câteva variante de protejare a dispozitivelor lor.

Păstrând designul și materialele tocurilor lansate pentru modelele anterioare de iPhone, noile carcase sunt adaptate designului actualizat al noilor iPhone 11 și 11 Pro, având un decupaj mai mare în zona camerei și sigla poziționată la mijloc.

Carcase iPhone 11

Succesorul iPhone XR primește în continuare tocul transparent, dar și două tocuri din silicon (pe alb și negru). Prețul acestor tocuri, la magazinele Apple din Europa, este de 45€.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

Spre deosebire de modelele precedente, Apple a extins anul acesta disponibilitatea tocului transparent și la modelele de iPhone mai scumpe. Astfel, utilizatorii vor putea opta, la iPhone 11 Pro, pentru un toc transparent sau pentru un toc din silicon (în culorile „clementină”, pin verde, albastru Alaskan, nisip roz, albastru beznă, alb, negru și (Product)RED) la prețul de 45€.

carcase iphone 11 pro

Alternativ, cei care doresc un toc mai rezistent pentru iPhone vor putea opta pentru tocul Apple din piele, care este disponibil pe culorile lămâie Meyer, verde pădure, albastru beznă, șa maro, negru și (Product)RED. Acesta este comercializat de Apple la prețul de 55€.

Cea de-a patra variantă de toc pentru iPhone 11 Pro este cel folio din piele, care este disponibil pe nuanțele „vânătă” și negru la prețul de 149€.

În cazul iPhone 11 Pro Max remarcăm faptul că, spre deosebire de anii precedenți, tocurile sunt disponibile la același preț ca și cele pentru iPhone 11 Pro. Desigur, acestea sunt comercializate și în aceleași nuanțe.carcase iphone 11 pro max

Noile tocuri pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max pot fi deja comandate de la magazinele Apple din peste 30 de țări, urmând a fi livrate începând de săptămâna viitoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.