Iată data de lansare și data la care iPhone 11, iPhone 11 Pro și Apple Watch Series 5 vor putea fi precomandate din România

0
4453
iphone 11 culori

Prezentate în cadrul evenimentului media de pe 10 septembrie, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5 și iPad 7 sunt cele mai noi produse de la Apple despre care toată lumea vorbește în momentul de față. Și deasupra cărora a planat până acum următorul semn de întrebare – Care este data de lansare a noilor iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5 și/sau iPad 7 în Romania?

Spre deosebire de anii anteriori când enumera toate țările care fac parte cel puțin din primele două sau trei valuri de lansare, anul acesta Apple nu a precizat decât data de lansare a noilor iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5 și iPad 7 în cele peste 30 de țări care fac parte din primul val de lansare (20 septembrie). Fără a preciza nici măcar care sunt aceste țări.

Care este data de lansare a noilor iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5 și/sau iPad 7 în Romania?

„Misterul” lansării noilor modele de iPhone, Apple Watch și iPad a fost elucidat astăzi de către Orange România, unul dintre cei mai mari revânzători autorizați de produse Apple din țara noastră. Într-o postare pe Facebook din această după-amiază, cel mai mare operator de la noi din țară a anunțat că iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vor putea fi precomandate de la ei începând cu data de 20 septembrie, vinerea viitoare.

Aceasta înseamnă că, la fel ca și anul trecut, România face parte din al doilea val de lansări al noilor modele de iPhone. Un val care are loc la numai o săptămână distanță de primul, ceea ce înseamnă că noile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vor fi lansate în România pe data de 27 septembrie, tot într-o zi de vineri.

O poveste similară am întâlnit la lansarea iPhone Xs și iPhone Xs Max, care au fost lansate în peste 30 de țări în data de 21 septembrie 2018, iar în România și alte câteva zeci de state au fost disponibile o săptămână mai târziu, pe 28 septembrie 2018.

În ceea ce privește Apple Watch Series 5 și iPad 7, dispozitive care sunt deja disponibile în peste 30 de țări la precomandă și care vor fi lansate pe 20, respectiv 30 septembrie, ei bine Orange anunță că vor putea fi comandate de la ei începând cu data de 27 septembrie, în aceeași zi în care se lansează și noile modele de iPhone. Cel mai probabil, dat fiind faptul că pentru aceste dispozitive nu se preconizează a exista o cerere la fel de mare ca și în cazul iPhone, ele nu vor fi disponibile la precomandă în prea multe locuri de la noi din țară și vor ajunge direct în magazine undeva la începutul lunii octombrie.

Alături de Orange, eMAG a luat la cunoștință de existența noilor modele de iPhone, creând o pagină în care utilizatorii se pot deja preînregistra pentru a afla când vor fi disponibile la precomandă noile iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Această pagină poate fi accesată de aici. Observăm, totuși, că eMAG nu precizează nicio dată la care vor putea fi precomandate sau cumpărate noile modele de iPhone, însă dat fiind faptul că și ei sunt reselleri autorizați de produse Apple la fel ca și Orange, data la care vor da startul precomenzilor, respectiv data la care vor lansa noile iPhone vor fi aceleași cu dățile mai sus menționate.

În fine, trebuie să precizăm faptul că, deși încă nu este nimic oficial, estimăm că precomenzile pentru noile modele de iPhone vor începe, în România, atât la ora 0:00 a zilei de 20 septembrie, cât și în cursul dimineții aceleaiași zi (intervalul orar 8:00 – 10:00 sau chiar mai târziu), în funcție de magazin / operator. Desigur, vom reveni cu detalii atunci când sunt disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.