Apple a anunțat când va lansa macOS Catalina pentru Mac

0
2129
data lansare macos catalina timp de utilizare

Odată cu evenimentul media de pe 10 septembrie, Apple a anunțat nu doar data la care va lansa iOS 13, iOS 13.1, iPadOS și watchOS 6, ci și când va lansa versiunea finală a macOS Catalina 10.15 pentru utilizatorii de Mac.

Deși iOS 13 și watchOS 6 vor fi lansate în aceeași zi, macOS Catalina nu va ajunge pe Mac-urile utilizatorilor, în variantă finală, tot atunci. De fapt, data de lansare a macOS Catalina 10.15 nici nu are loc luna aceasta. Într-un comunicat de presă, Apple menționează că macOS Catalina va fi lansat în octombrie, fără a menționa însă ziua exactă în care va avea loc lansarea.

Faptul că Apple nu lansează noua versiune majoră de macOS deodată cu iOS 13 și watchOS 6 nu surprinde pe nimeni, compania americană obișnuind să lanseze actualizările de macOS mai târziu decât actualizările de iOS / watchOS / tvOS. Ceea ce ne surprinde este faptul că gigantul californian nu menționează ziua lansării acestei actualizări, însă și acest lucru poate avea o cauză.

Există numeroase zvonuri conform cărora Apple va organiza și în octombrie un eveniment media în cadrul căruia va introduce un nou model de MacBook Pro cu afișaj de 16 inchi și, posibil, chiar noi modele de iPad Pro. Și cum lansarea ar putea avea loc în proximitatea acelui eveniment, se poate ca Apple să nu dorească să bănuim când va avea loc acel eveniment sau chiar să confirme indirect existența lui.

O dată exactă s-ar putea, deci, să fie precizată în cadrul prezumtivului eveniment media din octombrie dacă acesta va avea, într-adevăr, loc.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.