Apple a anunțat data la care va lansa watchOS 6 pentru Apple Watch

0
1305
watchos 6 beta 2

Apple a anunțat pe 10 septembrie data la care va lansa atât iOS 13 și iPadOS, cât și watchOS 6. Cu o „surpriză” mai puțin plăcută pentru posesorii modelelor mai vechi de Apple Watch.

Mai precis, Apple susține că data de lansare a watchOS 6 este pe 19 septembrie, adică joia viitoare, dar există un dar. Această actualizare va fi lansată atunci numai pe Apple Watch Series 3 și Apple Watch Series 4.

Cu alte cuvinte, posesorii de Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2, dispozitive compatibile, de altfel, cu această versiune de watchOS, nu vor putea să își actualizeze săptămâna viitoare dispozitivele la cea mai recentă versiune de watchOS. De fapt, Apple nici măcar nu a anunțat când va fi gata watchOS pentru ceasurile mai vechi, menționând, în schimb, doar că actualizarea va fi lansată pe Seria 1 și 2 de Apple Watch „mai târziu în această toamnă”.

Momentan nu se știe de ce s-a amânat lansarea watchOS 6 pe modelele de Apple Watch din 2016, însă presupunem că s-ar putea să existe anumite probleme de compatibilitate ce nu au putut fi rezolvate în timp util.

Data de 19 septembrie cade cu o zi înainte ca Apple Watch Series 5 să fie disponibil în magazine. Precomenzile pentru acest ceas au început din această seară în țările care fac parte din primul val de lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.