Apple a lansat iOS 13 beta 3 și iPadOS beta 3 pentru dezvoltatori. Iată tot ce aduc nou

0
1709
prezentare ios 13

Actualizare 9 iulie, ora 07:47: Apple a lansat o versiune revizuită de iOS 13 beta 3 și iPadOS. Având numărul de build foarte puțin schimbat față de cel al versiunii inițiale (17A5522g față de 17A5522f), această versiune nu pare să aducă noutăți importante, dar, spre deosebire de cea anterioară, este disponibilă și pentru posesorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus.


iOS 13 și iPadOS beta 3 au fost lansate de către Apple în această seară și pot fi descărcate de către toți dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center. Cea de-a treia versiune beta a actualizărilor aduse sistemelor de operare pentru iPhone, iPod touch și iPad sosește la două săptămâni distanță de prima și introduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri.

iOS 13 este versiunea celei mai recente actualizări majore aduse sistemului de operare pentru iPhone și iPod touch, în timp ce iPadOS este denumirea dată sistemului de operare desprins din iOS care va rula exclusiv pe iPad de acum înainte. În linii mari, cele două sisteme de operare introduc aceleași noutăți, diferența fiind aceea că iPadOS aduce o serie de caracteristici speciale pentru iPad, cum ar fi un sistem de multitasking mai performant, un nou ecran principal, compatibilitate îmbunătățită cu Apple Pencil șamd.

iOS 13 și iPadOS reprezintă, așadar, două actualizări foarte încărcate cu noutăți. Una dintre cele mai așteptate caracteristici este noul Mod întunecat, care schimbă felul în care arată și se simte sistemul de operare – de la ecranul principal și meniuri la aplicații. Acest mod poate fi activat automat sau manual de către utilizatori și promite să facă afișajul dispozitivelor mai ușor de urmărit în diferite condiții.

iOS 13 și iPadOS mai vin și cu o serie de actualizări majore pentru unele dintre aplicațiile preinstalate. Poze, spre exemplu, a fost refăcută, primind o filă Poze, care adună întreaga bibliotecă foto a utilizatorilor, arătându-le cele mai importante capturi dintr-o zi, lună sau un an. De asemenea, această aplicație are acum și o serie nouă de instrumente de editare foto și, pentru prima oară, instrumente de editare video. Aplicația Hărți a primit și ea o actualizare majoră, având acum un mod „Privire împrejur” similar Google StreetView, precum și o caracteristică intitulată Colecții. Mementouri a fost reproiectată din temelii pentru a fi mai ușor de folosit și pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și organiza mai bine sarcinile, aplicația Mesaje a primit profile de utilizator și noi caracteristici pentru Memoji și Animoji, iar aplicațiile Găsire amici și Găsire iPhone/iPad/iPod au fost comasate, primind inclusiv caracteristica de a localiza un dispozitiv iOS / iPadOS / macOS fără ca acesta să fie conectat la internet.

În plus, noile versiuni ale sistemelor de operare de la Apple vin cu un nou indicator de volum și Silențios, precum și cu o nouă caracteristică Autentificare cu Apple. Aceasta din urmă le oferă utilizatorilor o modalitate sigură și convenabilă de a se loga în aplicații și pe site-urile web, fiind o veritabilă alternativă la serviciile similare oferite de către Google și Facebook – Apple oferă chiar și posibilitatea de a folosi adrese de e-mail aleatorii și unice astfel încât să nu prezinți site-urilor web datele tale reale. De asemenea, iOS 13 sosește cu o nouă interfață pentru Apple CarPlay, permite conectarea mai multor perechi de AirPod-uri la un singur dispozitiv, aduce o nouă voce pentru Siri, precum și posibilitatea ca asistentul să detecteze mai multe voci pe HomePod.

Pentru mai multe detalii cu privire la principalele caracteristici noi din iOS 13 și iPadOS, accesați acest articol (iOS 13) sau pe acesta (iPadOS).

În plus, în iOS 13 beta 2 / iPadOS beta 2, Apple a adus schimbări pentru Fișiere, Timp de utilizare, Mod Portret, Notițe, Mesaje, Calendar șamd. Mai multe detalii despre noutățile aduse în acea versiune beta sunt disponibile aici.

Noutățile din iOS 13 beta 3 și iPadOS beta 3 vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 13 beta 3 și iPadOS beta 3 au numărul de build 17A5522f. Ele pot fi descărcate și instalate pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch via iTunes / Finder. Deocamdată nu știm când va oferi Apple posibilitatea de a instala aceste actualizări cu ajutorul unui profil de dezvoltator. Versiunea public beta 2 a iOS 13 / iPadOS nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Software Beta în zilele următoare. Până atunci, utilizatorii rămân cu iOS 13 public beta 1 / iPadOS public beta 1 (actualizare 9 iulie, ora 8:30 iOS 13 public beta 2 / iPadOS public beta 2 au fost lansate).

iOS 13 / iPadOS va fi disponibil în toamnă, pe toate dispozitivele compatibile. Descoperă mai multe despre dispozitivele compatibile cu iOS 13 și iPadOS în acest articol.

iOS 13 beta 3 și iPadOS beta 3 Noutăți

 • Locuință: 
  • A fost adăugat un ecran de întâmpinare care promovează caracteristica Înregistrare securizată pentru camerele de supraveghere.
  • A fost adăugată o nouă tranziție atunci când apeși lung pe un titlu.
 • App Store: A fost adăugată o nouă imagine de prezentare pentru serviciul Apple Arcade.

 • Corecție atenție FaceTime: în configurările FaceTime de pe iPhone Xs / Xs Max și XR a fost introdusă această nouă opțiune mulțumită căreia atenția ochilor tăi este focalizată corect în timpul apelurilor video. Ori, cu alte cuvinte, contactul ochilor tăi cu camera va fi mai acurat în timpul apelurilor FaceTime video, părând că te uiți chiar în ochii interlocutorului și nu mai sus (atunci când privești direct camera) sau mai jos (atunci când privești ecranul).

 • Găsire: A fost introdusă o nouă filă „Dvs.” în interiorul acestei aplicații, unde este afișată localizarea ta curentă.ios13beta3 dvs gasire
 • Configurări: Butonul Abonamente a fost mutat din nou în pagina principală a filei ID Apple.
 • Butoane de acțiune redesenate pe tastatură.
 • Niveluri sunet căști audio: Acest nou meniu din cadrul configurărilor de intimitate are noi descrieri pentru cele două opțiuni ale sale.niveluri sunet căști audio ios13beta3
 • Capturi de ecran: Capturile de ecran la paginile întregi sunt acum posibile și în alte aplicații decât Safari.
 • Mail: Butonul Arhivați din această aplicație este acum violet;arhivare mail
 • Contacte: Contactele de urgență sunt mai bine evidențiate în aplicațiile Contacte și Telefon;contacte urganta
 • Anulare zgomot: A fost introdus un nou comutator în centrul de control pentru căștile care vin cu funcționalitatea de anulare a zgomotelor din fundal – acesta este accesibil prin apăsarea lungă pe bara de volum.anulare zgomot centru control
 • Marcare: A fost adăugată opțiunea Opacitate pentru instrumentele de marcare;ios13beta3 opacitate marcare
 • Atunci când accesezi două ferestre în mozaic pe iPad, un indicator din partea de sus a ecranului va evidenția mai bine care dintre acestea este activă la un anumit moment.
 • Au fost adăugate numeroase alte mici schimbări de ordin estetic.
 • A fost îmbunătățită major stabilitatea în unele aplicații (inclusiv în Mail).

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la iOS 13 beta 3 și / sau iPadOS beta 3 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.