Apple a lansat Apple TV Software 7.3 pentru Apple TV 3

0
485
apple tv 3 7.3

Deși părea abandonată demult de către Apple, generația a 3-a de Apple TV a primit o primă actualizare din ultimii doi ani și jumătate astăzi, când s-au lansat iOS 12.3, tvOS 12.3 și macOS 10.14.5. Apple TV Software 7.3 este, așadar, disponibil pentru toți utilizatorii de Apple TV 3 (Model A1427 și A1469) și vine cu câteva noutăți importante.

Apple TV Software 7.3 pentru Apple TV generația a 3-a Noutăți

Fiindcă oferă sau va oferi aplicația TV inclusiv pe televizoarele inteligente și dispozitivele de streaming, Apple a decis să nu îi lase pe posesorii de Apple TV 3 deoparte, așa că a lansat actualizarea 7.3 pentru acest dispozitiv. O actualizare care, după cum probabil v-ați prins deja, aduce aplicația TV.

Anunțată în cadrul evenimentului media de pe 25 martie, aplicația TV redesenată este principala noutate a Apple TV Software 7.3. Disponibilă în peste 100 de țări și regiuni (nu și România), noua aplicație TV aduce mai în față secțiunile „Urmărește acum” și „Urmează”, permițând astfel utilizatorilor să țină pasul cu filmele și emisiunile pe care le urmăresc, precum și cu diferite alte filme și emisiuni recomandate de un nou sistem de învățare automată (care urmărește conținutul preferat și vizionat de tine, și îți recomandă alte filme / emisiuni pe baza acestuia).

Interfața aplicației TV de pe Apple TV 3 este similară cu cea de pe Apple TV 4 / 4K. Ea a fost optimizată cu categorii dedicate pentru filme, emisiuni, emisiuni sportive și conținut pentru copii.

Noua aplicație TV vine și cu o nouă caracteristică intitulată „Canale” (disponibilă, desigur, numai în anumite țări – nu și România). Canalele sunt servicii pe bază de abonament la care utilizatorii se pot abona pentru a le putea urmări direct din aplicația TV, fără a mai fi necesară deschiderea sau instalarea aplicațiilor serviciilor respective.

Grație Canalelor, utilizatorii de iPhone / Apple TV / iPad / iPod touch care vor să urmărească un serial / film de pe HBO, de exemplu, vor putea face acest lucru chiar dacă nu au deja abonament, încheind un abonament direct din aplicația TV. Având abonament la un canal, utilizatorii vor putea urmări întreg conținutul pus la dispoziție de canalul respectiv pe toată perioada în care au abonament.

Printre canalele disponibile la lansare se numără Acorn TV, CBS All Access, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, Tastemade, Cinemax, Sundance, EPIX, Smithsonian, The History Channel Vault și Comedy Central Now. Utilizatorii vor primi recomandări de conținut oferit de servicii de streaming care nu fac încă parte din „Canale”, însă respectivul conținut va trebui urmărit în aplicații terțe. De asemenea, ca parte din Canale, utilizatorii vor găsi toate serialele și filmele iTunes pe care le vor putea achiziționa.

Alături de aplicația TV, prezenta actualizare a sistemului de operare folosit de Apple TV 3 introduce corecturi de erori și îmbunătățiri pentru AirPlay. De asemenea, aceasta include câteva mențiuni cu privire la datele utilizatorilor și confidențialitate (mențiuni care sunt oferite și pe celelalte produse Apple încă de anul trecut, grație GDPR).apple tv 3 actualizare 2019

Apple TV Software 7.3 pentru Apple TV generația a 3-a Actualizare

Actualizarea la Apple TV Software 7.3 le este recomandată tuturor utilizatorilor de Apple TV generația a 3-a (doar acest model este compatibil). Pentru a o efectua va trebui să folosiți sistemul Actualizare software disponibil în Configurări > General > Actualizări software > Actualizare software > Descărcați și instalați.

Apple TV Software 7.3 succede versiunea 7.2.2, care a fost lansată pe 12 decembrie 2016. Apple TV Software 7.2.2 venea cu o serie de corecturi de erori, mai multe detalii fiind oferite aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.