macos 10.14.5

Apple a lansat macOS 10.14.5 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la finele lunii martie.

macOS 10.14.5 Notițele lansării

Dezvoltatorii și utilizatorii care au testat prezenta actualizare nu au semnalat prezența unor caracteristici noi, însă acestea există, după cum se arată în notițele lansării publicate de Apple.

Actualizarea macOS Mojave 10.14.5 îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea Mac-ului, fiind recomandată tuturor utilizatorilor.

Această actualizare:

• Furnizează compatibilitate cu AirPlay 2 pentru a partaja clipuri video, poze, muzică și multe altele de pe Mac direct pe un smart TV compatibil cu AirPlay 2

• Îmbunătățește latența audio pe modelele MacBook Pro lansate în 2018

• Corectează o problemă care împiedica randarea corectă a unor documente OmniOutliner și OmniPlan de dimensiuni foarte mari

macOS 10.14.5 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Mojave. Având în vedere faptul că vorbim despre o actualizare care vine să corecteze erori și probleme de securitate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.14.5 succede macOS 10.14.4, o actualizare ce a venit cu mai multe noutăți pentru Safari, iTunes, compatibilitate pentru AirPods 2 și diferite corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe informații despre macOS 10.14.4 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.