watchOS 5.2.1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de watchOS 5.2 și a fost testată în prealabil.

watchOS 5.2.1 Noutăți

watchOS 5.2.1 este o actualizare minoră concentrată pe îmbunătățirea performanțelor Apple Watch și pe extinderea disponibilității câtorva caracteristici ale sistemului de operare. Mai precis, conform Apple:

„Această actualizare include noi functionalităti, îmbunătățiri şi corectări de probleme: 

  • Aplicatia EKG de pe Apple Watch Series 4 este acum disponibilă în Croația, Republica Cehă, Islanda, Polonia şi Slovacia 
  •  Notificările de ritm cardiac neregulat sunt acum disponibile în Croația, Republica Cehă, Islanda, Polonia şi Slovacia 
  • Corectează o problemă care putea împiedica afişarea numerelor pe cadranul Explorator, în cazul unor utilizatori.”

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.2.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.1 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.2.1:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.2.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.2.1 succede watchOS 5.2, o actualizare care a venit să aducă funcționalitatea EKG și notificările de FiA în România. Mai multe detalii despre watchOS 5.2 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.