iCloud pentru Windows 7.11 a fost lansat de Apple

0
355
iCloud pentru Windows 7.11

iCloud pentru Windows 7.11 a fost lansat pentru posesorii de PC-uri / Mac-uri cu Windows.

Apple menționează în notițele lansării noii versiuni de iCloud pentru Windows că această actualizare sporește securitatea aplicației pe sistemele Windows (mai multe detalii despre actualizările de securitate din iCloud pentru Windows sunt disponibile aici). Informații suplimentare despre conținutul acestei actualizări nu sunt cunoscute până la ora actuală.

Dar, chiar și în lipsa a cine știe ce noutăți, toți utilizatorii de iCloud pentru Windows sunt sfătuiți să descarce și instaleze actualizarea 7.11 pe sistemele lor.

Actualizarea la noua versiune de iCloud pentru Windows poate fi efectuată prin intermediul programului Actualizare Software Apple și este gratuită pentru toată lumea. Pentru a realiza actualizarea este necesar să ai Windows 7 sau orice versiune ulterioară, Outlook 2010 (sau ulterior – pentru e-mail, contacte și calendare) și Internet Explorer 10 (sau ulterior), Firefox 30 (sau ulterior) ori Chrome 28 (sau ulterior) pentru favorite.

iCloud pentru Windows este aplicația oferită de către Apple utilizatorilor de iPhone, iPad și chiar Mac care folosesc (și) sistemul de operare Windows. Aceasta aduce pe PC-uri toate pozele, videoclipurile, e-mailurile, calendarele, favoritele din Safari și alte elemente de pe dispozitivele iOS și macOS care sunt sincronizate cu iCloud. iCloud pentru Windows poate fi descărcat gratis de aici.

Împreună cu iCloud pentru Windows 7.11, Apple a mai lansat și iOS 12.2, tvOS 12.2, macOS Mojave 10.14.4, actualizare 12.2 pentru HomePod și o actualizare de firmware pentru AirPods 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.