tvOS 12.2 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această a doua actualizare majoră adusă tvOS 12 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume la aproximativ două luni distanță de tvOS 12.1.2 și a fost testată în prealabil.

tvOS 12.2 Noutăți

Potrivit Apple, tvOS 12.2 este o actualizare care include corecturi de erori și actualizări de securitate.

Spre deosebire de actualizările precedente aduse tvOS 12, tvOS 12.2 nu pare a fi însă complet lipsită de caracteristici noi. În prima versiune beta a acesteia, dezvoltatorii au descoperit că permite folosirea Siri de pe iPhone sau iPad (cu iOS 12.2) pentru a reda conținut media pe Apple TV (filme / seriale / muzică).

Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 12.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.

Notă: Această actualizare nu poate fi efectuată pe acele dispozitive pe care a fost instalat tvOS 12.2 beta / public beta. Pentru dezvoltatori și utilizatori Apple va lansa, cel mai probabil, o nouă versiune de tvOS în zilele următoare.


tvOS 12.2 succede tvOS 12.1.2, o actualizare, de asemenea, minoră pentru Apple TV. Detalii suplimentare despre tvOS 12.1.2 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.