iOS 12.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1000
ios 12.3 beta 1

iOS 12.3 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai două zile distanță de versiunea finală a iOS 12.2.

Potrivit Apple, iOS 12.3 beta 1 include funcționalități noi, corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate funcționalitățile noi din prezenta actualizare vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol, de îndată ce vor fi descoperite de către dezvoltatori.

iOS 12.3 beta 1 are numărul de build 16f517h. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 12.3 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

Potrivit Apple, iOS 12.3 va fi disponibil, cel mai probabil, în mai, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.3 succede iOS 12.2, o actualizare majoră care a venit cu mai multe funcționalități noi. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

iOS 12.3 beta 1 Noutăți

  • Aplicație Apple TV: Noua versiune a aplicației Apple TV, precum și caracteristica Apple TV Channels sunt disponibile în prezenta versiune de prelansare a iOS, inclusiv în România. Mai multe detalii aici.aplicatie tv romania

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.3 beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.