iOS 12.1.3 a fost lansat marți seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 12). Noua versiune a sistemului de operare succede iOS 12.1.2 (o actualizare destinată exclusiv iPhone) și iOS 12.1.1, două versiuni lansate de către Apple în luna decembrie a anului trecut.

iOS 12.1.3 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

În linii mari, iOS 12.1.3 este o actualizare destul de minoră, utilizatorii și dezvoltatorii care au testat-o nedescoperind caracteristici noi sau schimbări importante în această nouă versiune a sistemului de operare.

Cu toate acestea, însă, Apple susține că iOS 12.1.3 include corecturi pentru mai multe probleme care afectau iPad Pro, HomePod, CarPlay și unele caracteristici ale sistemului de operare.

iOS 12.1.3 Notițele lansării

iOS 12.1.3 include corectări de probleme pentru iPhone și iPad. Această actualizare:

  • Corectează o problemă din aplicația Mesaje, care putea afecta derularea pozelor în vizualizarea Detalii
  • Rezolvă o problemă care putea cauza apariția unor erori de afișare, de forma unor mici benzi orizontale, în pozele trimise prin intermediul foii de partajare
  • Corectează o problemă care putea distorsiona sunetul la utilizarea unor dispozitive externe de intrare audio pe iPad Pro (2018)
  • Rezolvă o problemă care putea provoca deconectarea anumitor sisteme CarPlay de la iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max

De asemenea, această actualizare include corectări de probleme pentru HomePod*, cum ar fi:

  • Corectează o problemă care putea provoca repornirea HomePod‑ului
  • Rezolvă o problemă din cauza căreia Siri putea să înceteze ascultarea comenzilor vocale

*Corecturile pentru HomePod sunt disponibile într-o nouă actualizare adresată boxei inteligente.

iOS 12.1.3 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.1.3 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12.

iOS 12.1.3 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.1.3 succede iOS 12.1.2, o actualizare care a venit să adreseze o serie de erori pe iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.