iOS 12.1.2 a fost lansat luni seară pentru toți utilizatorii de iPhone (compatibile cu iOS 12). Noua versiune a sistemului de operare sosește la aproape două săptămâni distanță de versiunea finală a iOS 12.1.1 și a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta.

iOS 12.1.2 Iată tot ce aduce nou pe iPhone

Deși în perioada de testare a primit o singură actualizare (/versiune beta), iOS 12.1.2 le-a permis totuși utilizatorilor și dezvoltatorilor să descopere eventualele schimbări pe care le aduce. Și, aparent, după cum reiese, de altfel, și din notițele lansării pe care le puteți citi mai jos, această actualizare nu introduce caracteristici noi și nici îmbunătățiri pentru acele dispozitive înregistrate la noi în țară. De fapt, aceasta nu vine cu noutăți nici pentru utilizatorii unui alt model de iPhone decât XS, XS Max sau XR, și nu este disponibilă pe iPod touch și iPad (deși în perioada de testare a fost).

iOS 12.1.2 Notițele lansării

iOS 12.1.2 include corecturi de erori pentru iPhone. Această actualizare:

  • Corectează o problemă care putea împiedica activarea eSIM pe iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max
  • Adresează o problemă care putea afecta conectivitatea celulară în Turcia pe iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max.

În plus, deși Apple nu menționează acum nimic în acest sens, iOS 12.1.2 ar putea include și mici modificări de software care să elimine funcționalități brevetate ale Qualcomm pentru utilizatorii din China. Mai precis, o instanță chineză a pus săptămâna trecută o interdicție de vânzare a anumitor dispozitive iPhone în China după ce a descoperit că Apple a încălcat două brevete ale Qualcomm ce au legătură cu redimensionarea și reformatarea fotografiilor și cu administrarea aplicațiilor folosind un ecran tactil în timpul utilizării de aplicații. La momentul respectiv, Apple a anunțat că va lansa o actualizare de software pentru utilizatorii din China care să „adreseze funcționalitatea minoră a celor două brevete-problemă în acest caz.”

iOS 12.1.2 Actualizare iPhone

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.1.2 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone (dacă deții un iPad sau un iPod touch, nu vei putea face această actualizare).

iOS 12.1.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.1.2 succede iOS 12.1.1, o actualizare care a introdus pe iPhone și iPad mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.