Apple a lansat actualizarea 12.2 pentru HomePod

0
206
homepod 12

La nu foarte mult timp distanță de actualizarea iOS 12.2, compania Apple a mai publicat și o actualizare de software pentru HomePod. Disponibilă pentru utilizatorii bozei inteligente, noua versiune a software-ului HomePod poartă, aidoma celei mai recente versiuni de iOS, numărul de versiune 12.2.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, cel mai recent software pentru HomePod reprezintă o actualizare minoră, fiind gândit mai ales pentru utilizatorii din universități și întreprinderi. Mai precis, Apple susține că această actualizare permite alăturarea la cele mai multe rețele 802.1x din campusurile universitare și întreprinderi care nu necesită date de logare unice pentru a te li alătura.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 12.2. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

În momentul de față, HomePod este disponibilă în magazinele Apple și ale partenerilor din Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Spania, SUA, Canada, Mexic, China și Hong Kong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.