Apple a lansat o nouă actualizare firmware pentru AirPods 1

0
933
actualizare airpods 1

La aproximativ o săptămână de când a introdus AirPods 2, Apple a lansat, în deplină liniște, cea de-a doua actualizare de firmware pentru AirPods 1. Prezenta actualizare de firmware pentru AirPods (prima generație) are numărul de versiune 6.3.2, reprezentând un salt uriaș de la versiunea actualizării precedente (3.5.1).

Totuși, în pofida saltului mare de la o versiune la alta, Apple nu a anunțat ce modificări aduce actualizarea de firmware lansată pentru AirPods 1. Nici utilizatorii nu au descoperit, deocamdată, eventuale schimbări pe AirPod-urile lor, deci rămâne de văzut dacă acestea vor ieși la suprafață în zilele următoare. Probabil, actualizarea 6.3.2 a firmware-ului AirPods (prima generație) vine să aducă mici îmbunătățiri sau corecturi de erori, însă nu putem spune cu siguranță despre ce este vorba.

Actualizarea la versiunea 6.3.2 a firmware-ului AirPods (prima generație) se realizează automat atunci când căștile sunt introduse în etuiul lor, iar acesta din urmă este conectat la priză via Lightning, precum și la unul dintre dispozitivele iOS sau macOS asociate (iar acestea din urmă sunt conectate la Internet). Dacă ai o pereche de căști AirPods, atunci asigură-te că sunt îndeplinite cele condițiile mai sus menționate, apoi verifică dacă actualizarea a fost efectuată, accesând Configurări > General > Informații > AirPods.

Actualizarea 6.3.2 pentru AirPods Model A1523 este cea de-a doua actualizare de firmware lansată pentru aceste căști. Prima actualizare (3.5.1) a fost lansată în februarie 2017. Prima generație de AirPods a avut la lansare firmware-ul 3.3.1.

Această actualizare de firmware pentru AirPods 1 sosește într-un moment în care AirPods 2 încep să fie disponibile în magazinele Apple și livrate primilor clienți care le-au comandat încă de săptămâna trecută. Mai multe detalii despre AirPods 2 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.