Apple a actualizat AirPods la versiunea firmware 3.5.1

0
400

Apple a lansat în cursul zilei de miercuri, în deplină liniște, o primă actualizare de firmware pentru AirPods. Descoperită de un utilizator de pe Reddit, actualizarea modifică numărul de versiune firmware al căștilor wireless de la 3.3.1 la 3.5.1.

Momentan nu se știe cu exactitate ce a introdus Apple prin actualizarea firmware 3.5.1 adusă căștilor AirPods, ea fiind lansată tacit și neînsoțită de notițe de lansare. Cu toate acestea, se bănuiește că actualizarea ar putea să adreseze unele dintre problemele pe care raportate în ultimele săptămâni. Cei mai mulți utilizatori s-au plâns de problemele cu durata de viață a bateriei căștilor AirPods și, mai ales, a etuiului prin care acestea se încarcă, însă nu puțini au fost nici cei care au acuzat întreruperea neașteptată a conexiunilor Bluetooth în timpul apelurilor telefonice efectuate de pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Actualizarea la versiunea 3.5.1 a firmware-ului AirPods se realizează automat atunci când căștile sunt introduse în etuiul lor, iar acesta din urmă este conectat la unul dintre dispozitivele iOS sau macOS ale proprietarului. Dacă ai o pereche de căști AirPods, atunci asigură-te că sunt îndeplinite cele două condiții de mai sus, apoi verifică dacă actualizarea a fost realizată în Configurări>General>Informații>AirPods.

Lansate cu întârziere, căștile AirPods sunt disponibile în România de luna trecută, însă stocurile continuă să fie restrânse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.