Viber 6.6.0 pentru iPhone și iPad introduce Mesaje Secrete

0
299

Populara aplicație de mesaje și apelare voce/video Viber a fost actualizată miercuri de compania dezvoltatoare la versiunea 6.6.0. Prin noua actualizare, aplicația le oferă utilizatorilor Mesaje Secrete, mesaje video instantanee, notificări bogate și alte câteva caracteristici noi și importante.

Principala funcționalitate nouă din Viber 6.6.0 sunt Mesaje Secrete. Aceasta le permite expeditorilor de mesaje, fotografii și videoclipuri să stabilească durata exactă în care conținutul poate fi citit/vizionat de către destinatar. De îndată ce destinatarul accesează mesajul secret va începe să se scurgă timpul. La expirarea timpului, mesajul va dispărea complet și nu va mai putea fi revâzut de nimeni (destinatarul va mai vedea în conversație doar un indiciu cu privire la momentul în care a primit mesajul secret).

Alături de Mesaje Secrete, Viber pentru iOS are acum Mesaje video Instantanee – o caracteristică ce le permite utilizatorilor să înregistreze clipuri cu durata de până la 30 de secunde prin apăsarea pictogramei video (ridicarea degetului de pe acea pictogramă va duce la trimiterea videoclipului). De asemenea, Viber 6.6.0 pentru iPhone și iPad mai permite trimiterea fotografiilor și a clipurilor video ca fișiere, pentru a li se păstra dimensiunea și calitatea lor originală.

În fine, noua versiune de Viber oferă compatibilitate pentru Notificări bogate din iOS 10, aceasta permițând utilizatorilor să extindă o notificare pentru a viziona conținutul conversației cu utilizatorul care a trimis mesajul.

Actualizarea la versiunea 6.6.0 a Viber pentru iPhone și iPad poate fi realizată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.