YouTube 12.03 pentru iPhone și iPad vine cu noutăți pentru Chromecast și Smart TV

0
221

Aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată joi dimineață de către Google, iar versiunea 12.03 vine să le aducă în special utilizatorilor de Chromecast și Smart TV câteva noutăți importante.

Potrivit Google, cea mai nouă versiune a aplicației YouTube pentru iOS introduce posibilitatea de a controla redarea de pe ecranul de blocare al iPhone și iPad, în timp ce videoclipurile YouTube sunt difuzate pe un dispozitiv Chromecast, Smart TV, consolă de jocuri sau un alt gadget cu aplicația YouTube. De asemenea, tot în timpul difuzării, aplicația YouTube va permite accesarea butoanelor de Redare/Pauză, Înainte/Înapoi și volum direct din centrul de control. Utilizatorii care au un Apple Watch și unul dintre gadgeturile mai sus enumerate se vor bucura să afle că YouTube 12.03 le va permite accesarea butoanelor de control direct de pe ceas, în timpul difuzărilor.

Actualizarea la versiunea 12.03 a aplicației YouTube pentru iPhone și iPad va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.