Chrome 56 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
246

La câteva zile după ce a lansat actualizarea 56 a browserului Chrome pentru Mac și după ce a anunțat că versiunea pentru iOS este disponibilă ca aplicație de tip sursă deschisă, Google a publicat joi dimineață versiunea 56 a Chrome pentru iPhone și iPad, oferind utilizatorilor câteva noutăți relativ importante.

Potrivit Google, versiunea 56 a Chrome pentru iOS sosește cu o nouă opțiune pe pictogramă pentru utilizatorii de iPhone 6s (și modelele mai recente, cu excepția iPhone SE). Efectuând un gest 3D Touch pe iconița Chrome de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone vei putea opta pentru opțiunea scanării unui cod QR sau de bare. Totuși, în situația în care ești posesor de iPad, iPod touch sau un alt model de iPhone decât cele cu ecrane 3D Touch, vei putea folosi Căutare Spotlight pentru a căuta și folosi opțiunea „Scanează un cod QR/de bare” a Google Chrome.

Alături de noutățile privind codurile QR, Chrome pentru iOS vine cu o noutate importantă pentru posesorii de tablete. Aplicația are acum un format al comutatorului de file redesenat pe iPad, făcând mai simplă accesarea site-urilor web deschise.

Actualizarea la versiunea 56.0.2924.79 a aplicației Google Chrome va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări de pe un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 9.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.