Urmărește conferința Apple de pe 25 martie LIVE de pe iPhone, iPad, Mac, Apple TV și PC

0
6887
conferinta apple 25 martie live

Numai câteva ore ne mai despart de primul eveniment media Apple din 2019. La ora României 19:00, pe scena Steve Jobs Theatre din Cupertino vor urca Tim Cook și alți directori din cadrul companiei americane pentru a discuta despre o serie de servicii noi.

Chiar dacă este puțin probabil ca în această seară să mai vedem noi produse hardware de la Apple (iPad mini 5 și iPad Air, iMac 2019 și AirPods 2 au fost anunțate săptămâna trecută), zeci de milioane de oameni vor dori să vadă momentul în care Apple va dezvălui noile servicii TV, Apple News, Apple Pay și toate surprizele pe care acestea le vor aduce în ecosistemul companiei americane.

Dacă, după luni de zvonuri, și tu te numeri printre cei care ard de nerăbdare să afle totul despre noile servicii de la Apple, atunci avem vești bune. Prezentarea de astă-seară va fi transmisă în direct de către Apple și va putea fi urmărită de pe un număr foarte mare de dispozitive, așa că șansele ca tu să fii ghinionistul ce nu poate afla totul despre produsele anunțate de gigantul american sunt minime. 

Cum poți urmări LIVE conferinta Apple din 25 martie pe iPhone, iPad, Mac, PC și Apple TV?

Întrucât SUA a trecut deja la ora de vară, conferința din această seară va începe la o oră oarecum atipică pentru România și celelalte state din Europa.

Aceasta înseamnă că deși evenimentul începe la ora Pacificului 10:00, în România nu începe de la ora 20:00, ci de la ora 19:00.

Și, așa cum se întâmplă cel mai adesea, exact la ora 19:00 va urca pe scenă directorul general al companiei Apple, deci ar fi indicat să fii în fața aparatului de pe care vrei să urmărești evenimentul cu măcar 5 minute înainte.

În principiu, această conferință ar trebui să dureze în jur de două ore, mai ales că urmează a fi prezentate o mulțime de produse noi. Deci înarmează-te cu răbdare și pregătește-te corespunzător.

Urmărește conferința iPhone, iPad, iPod touch și Mac

În cazul în care ai un iPhone, iPad sau iPod touch, atunci trebuie să știi că vei putea să urmărești conferința din browserul Safari dacă dispozitivul tău rulează iOS 10.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare, întrucât ea este transmisă prin tehnologia Apple HTTP Live Streaming.

În cazul în care vrei să urmărești evenimentul de pe Mac, atunci va fi necesar ca laptopul sau desktopul tău să ruleze măcar macOS Sierra 10.12 (sau o versiune ulterioară a sistemului de operare) și să aibă instalată cea mai recentă versiune a browserului Safari.

Pagina de unde vei putea vedea fluxul live, atât de pe iOS, cât și din macOS, este următoarea: https://www.apple.com/apple-events/livestream/ – atinge linkul sau copiază-l și inserează-l în bara de adresă a browserului Safari de pe dispozitivul eligibil de pe care vrei să vezi evenimentul.

Notă: Această pagină a început de câteva ore să redea un flux video live, prezentând în momentul de față o călătorie pe ruta Hollywood – Cupertino vizionată în Hărți Apple via CarPlay.

Apple TV

Pe Apple TV conferința va putea fi urmărită în direct accesând canalul Special Events, ce a fost actualizat zilele trecute pentru a face referire la conferința de deseară. Este bine de știut că acest canal nu este disponibil decât pe generațiile 2 și 3 de Apple TV, care rulează cel puțin versiunea de software 6.2.

În cazul în care Apple TV-ul tău este eligibil și conectat la Internet, atunci vei vedea pe ecranul de pornire aplicația Apple Events unde, de la ora 19:00, vei putea urmări fluxul video live.

Dacă ai un Apple TV generația a 4-a sau generația a 5-a, atunci va trebui să descarci de pe App Store aplicația Apple Events pentru a putea urmări conferința începând cu ora 19:00.

PC și Android

Apple va oferi și utilizatorilor de PC posibilitatea de a vedea oficial o nouă conferință în direct. Conform companiei americane, este indicat ca utilizatorii de PC să urmărească evenimentul media din această seară de pe un computer cu Windows 10, folosind navigatorul Microsoft Edge.

Cu toate acestea, compania americană notează că fluxul ar putea fi accesat și de pe alte platforme folosind versiuni recente ale navigatoarelor Chrome și Firefox (MSE, H.264 și AAC sunt necesare).

Neoficial, însă, există o modalitate care face ca fluxul live oferit de către Apple să poată fi urmărit și de utilizatorii care au instalată o versiune de Windows mai veche ori au un telefon cu Android. Cum? Iată ce trebuie să faci:

iTutorial.ro

În cazul in care nu ai cel puțin 2 ore la dispoziție să urmărești un flux video în care cei de la Apple prezintă actualizările pentru fiecare dintre sistemele sale de operare, atunci trebuie să știi că pe iTutorial.ro îți vom aduce cele mai calde informații din timpul conferinței, imediat după ce ele au fost prezentate.

Așadar, deseară, începand cu ora 19:00, vom publica un articol pentru fiecare produs/actualizare ce va fi prezentat/ă de către Apple, iar în cadrul lui veți găsi imagini din timpul conferinței, alături de informațiile furnizate de către oficialii Apple. Fiecare articol va fi actualizat pe masură ce Tim Cook și compania dezvăluie mai multe despre produsul prezentat, așa ca va recomandăm să stați mereu cu degetul pe butonul de reîncarcare a paginii (NotăComandă/cmd+R pe Mac sau F5 pe PC, pentru reîncarcare rapidă).

În cazul în care folosești pe computerul cu Windows sau macOS browserul Google Chrome ori Safari (numai pe macOS), nu uita să accesezi acum iTutorial.ro și să accepți primirea notificărilor push, pentru a fi anunțat atunci când vom publica noile articole. Notă: Poți gestiona preferințele privind notificările din preferințele navigatorului (în Safari, de exemplu, va trebui să accesezi Preferințe > Notificări și să permiți notificările pentru iTutorial.ro).

Toate articolele noi vor fi, ca de obicei, anunțate și pe paginile oficiale ale site-ului nostru de pe rețelele sociale. Pe Facebook,nu uita să accesezi acum pagina iTutorial.ro – Noutăți și tutoriale pentru iPhone și Macsă dai un like (dacă nu ai făcut-o deja), să selectezi butonul Îmi place și să faci clic pe opțiunea Primește notificări pentru a fi anunțat atunci când un articol nou a apărut și pe site. Dacă folosești Twitter poți, de asemenea, să ne urmărești la @itutorialro, iar apoi din aplicația pentru iPhone și iPad să selectezi optiunea de a primi notificări atunci când publicăm un Tweet nou.

Dacă ești pe Tumblr, trebuie să știi că și acolo vor ajunge articolele, pagina noastră de pe Tumblr fiind aici.

Așadar fie că urmăriți live evenimentul, fie că vreți să aflați cele mai calde informații din cadrul lui direct de pe iTutorial.ro, astăzi, de la ora 19:00 trebuie să vă așezați confortabil în fața televizoarelor, computerelor, telefoanelor ori tabletelor și să așteptați ca Apple să dezvăluie noile produse.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.