Odată cu introducerea celei de-a doua generații de AirPods, Apple și-a actualizat în această după-amiază gama de tocuri pentru iPhone și curele pentru Apple Watch cu câteva versiuni în culori de primăvară.

Începând de acum, tocurile de silicon pentru iPhone X/Xs și iPhone Xs Max sunt disponibile pe nuanțele „mentă creață”, „papaia” și „porțelan albastru.”

Tocul Smart Battery pentru iPhone XS este și el disponibil într-o nouă nuanță – „nisip roz.” Aceasta se alătură versiunilor pe negru și alb disponibile deja.

Tocurile din piele pentru iPhone X/XS și iPhone XS Max, precum și tocurile folio din piele pentru aceste modele de iPhone sunt disponibile acum și pe următoarele nuanțe noi – „albăstrea”, „apus” și „liliac.”

Curelele sport și curelele Buclă Sport pentru Apple Watch sunt acum disponibile și în cele trei nuanțe noi pe care le-am menționat anterior la tocurile pentru iPhone, respectiv „mentă creață”, „papaia” și „porțelan albastru.” Noile versiuni pot fi comandate atât pentru Apple Watch de 38/40mm, cât și pentru Apple Watch de 42/44mm.

Gama de curele Nike Sport pentru Apple Watch cuprinde acum și combinațiile „Negru cu Hyper Grape”, „Ceață cu Lichen vechi” și „Colorit de rață cu Twist Tropical”. Și curelele Nike Sport Loop au primit câteva nuanțe noi, respectiv „ceață”, „colorit de rață”, „Hyper Grape”, „Alb de vară” și negru.

Curelele Modern Buckle sunt disponibile acum și pe „albăstrea”, „apus” și „liliac,” în timp ce curelele Leather Loop sunt disponibile numai pe „albăstrea” și „apus”.

În fine, Apple a lansat și noi versiuni pentru curelele Hermes Single/Double Tour din piele, care pot fi comandate pe nuanțele „Rose Sakura/Craie/Argile”, „Bleu Lin/Craie/Bleu du Nord” și „Etoupe”.

Toate curelele și tocurile noi pentru Apple Watch, respectiv iPhone pot fi comandate deja din magazinele Apple online din întreaga lume. În România, acestea ar trebui să sosească în magazinele partenere Apple până la finele lunii curente.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.