Conferința Apple de pe 25 martie a început cu prezentarea unuia dintre serviciile despre care foarte multe zvonuri apărute în ultimele luni ne-au vorbit – Apple News Plus. Disponibil de astăzi, noul serviciu de la Apple pe bază de abonament aduce laolaltă peste 300 de reviste populare, ziare de top și publicații digitale într-o experiență captivantă din interiorul aplicației Apple News.

Noul Apple News+ prezintă cele mai bune și mai relevante articole de la publicații de renume precum Vogue, National Geographic Magazine, People, ELLE, The Wall Street Journal sau Los Angeles Times. Aceste articole acoperă orice punct de interes și vin cu machete de paginare bogate, coperți animate, fotografii vii și texte mari, optimizate pentru ecranele iPhone, iPad și Mac.

Apple News Plus vine să adauge o colecție și mai vastă de articole de foarte bună calitate în Apple News și nu înlocuiește conținutul gratis disponibil deja în ceea ce a devenit aplicația de știri numărul 1 în SUA și Regatul Unit al Marii Britanii. Aceasta înseamnă că utilizatorii News din SUA, Canada, Regatul Unit al Marii Britanii și Australia se vor putea bucura în continuare de accesul gratuit la știri și caracteristici precum Clasament știri, Știri în tendințe și fluxul personalizat de articole din această aplicație pentru iOS și macOS.

„Ne-am angajat să susținem jurnalismul de calitate, iar cu Apple News+ dorim să celebrăm munca extraordinară depusă de reviste și publicațiile de știri. Credem că multitudinea și calitatea publicațiilor din Apple News+ vor încuraja mai multe persoane să descopere pobești și titluri de care s-ar putea să nu fi dat până acum” – Lauren Kern, editor-șef al Apple News.

apple news plus

Apple News Plus

Abonații la Apple News Plus vor putea accesa edițiile actuale și anterioare, precum și articole individuale provenite de la reviste precum The Atlantic, Better Homes & Gardens, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, ELLE, Entertainment Weekly, ESPN The Magazine, Esquire, Food & Wine, Good Housekeeping, GQ, Health, InStyle, Martha Stewart Living, National Geographic, New York Magazine, The New Yorker, O, The Oprah Magazine, Parents, People, Real Simple, Rolling Stone, Runner’s World, Sports Illustrated, TIME, Travel + Leisure, Vanity Fair, Vogue, WIRED și Woman’s Day.

În plus, noul serviciu pe bază de abonament de la Apple include și ziare de renume precum The Wall Street Journal, Los Angeles Times și Toronto Star (cel mai mare cotidian din Canada), dar și publicații online premium precum theSkimm, The Highlight de Vox, Vulture, The Cut și Grub Street (site-uri aparținând New York Magazine) și Extra Crunch (aparținând TechCrunch).

Apple News+ prezintă revistele în machete de paginare cu design bogat, care cuprind coperți animate, fotografii vii și texte de dimensiuni optimizate pentru afișajele dispozitivelor de pe care urmează a fi accesate. Toate acestea vor face, conform Apple, cititul mult mai distractiv, captivant și convenabil.

Abonaților noului serviciu le vor fi prezentate în filele Azi și News+ o serie de articole și recomandări de ediții de reviste bazate atât pe alegerile editoriale, cât și pe preferințele lor. Desigur, Apple oferă potențialilor utilizatori de Apple News+ asigurări că noul serviciu le va respecta intimitatea, iar datele privind preferințele lor nu vor fi cunoscute nici de către ei și nici de publicații ori alte terțe părți.apple news plus ipad pro

Apple News+ Preț și disponibilitate

Disponibil deja pe dispozitivele iPhone, iPad și Mac care au instalat iOS 12.2, respectiv macOS 10.14.4, Apple News Plus poate fi accesat o lună gratuit.

După expirarea perioadei de încercare, utilizatorii vor trebui să plătească lunar un abonament de 9,99$ în SUA sau 12,99$ în Canada. Merită menționat faptul că prin intermediul caracteristicii Partajare Familială, până la 6 membri ai familiei se pot bucura de un abonament Apple News+ fără a plăti nimic în plus.

Disponibilitatea Apple News+ urmează să fie extinsă și în alte țări, utilizatorii din Regatul Unit al Marii Britanii și Australia urmând a fi primii care se vor putea bucura de acest nou serviciu (Apple nu a vorbit încă despre extinderea disponibilității acestui serviciu și în alte țări, precum nu a vorbit nici despre oferirea Apple News și în afara celor 4 țări amintite anterior).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.