watchOS 4.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

0
465

watchOS 4.1 beta 4 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la doar 4 zile distanță de watchOS 4.1 beta 3 și la aproximativ trei săptămâni distanță de watchOS 4.1 beta 1.

Conform Apple, watchOS 4.1 beta 4 aduce numai „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Cu toate acestea, noi ne așteptăm ca și acest nou build de watchOS 4.1 să vină și cu o serie de caracteristici noi.

watchOS 4.1 beta 1 a adus, în mod surprinzător, două caracteristici noi și importante pentru utilizatorii de Apple Watch: Difuzare Apple Music și aplicația Radio (mai multe detalii aici). Nici watchOS 4.1 beta 2 nu s-a lăsat mai prejos, introducând câteva sute de caractere emoji noi și/sau actualizate, schimbări în centrul de control și actualizări pentru aplicația Radio (mai multe detalii despre watchOS 4.1 beta 2 și noutățile pe care le aduce sunt disponibile aici). În fine, penultima actualizare de watchOS 4.1, beta 3, a venit cu o importantă actualizare de securitate despre care am vorbit mai multe în cadrul acestui articol.

watchOS 4.1 beta 4 are numărul de build 15R5846 și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.1 beta 4 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.1 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 4 ale tvOS 11.1, iOS 11.1 și macOS 10.13.1 sunt și ele disponibile acum.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.1 beta 4 și ai descoperit alte noutăți decât cele prezentate mai sus, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.