watchOS 4.1 beta 1 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a celei de-a patra actualizări majore aduse sistemului de operare pentru ceas.

Conform Apple, watchOS 4.1 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Cu toate acestea, având în vedere faptul că vorbim despre o actualizare de tipul watchOS x.x, ne așteptăm ca watchOS 4.1 să introducă pe dispozitivele Apple Watch și câteva caracteristici noi.

Mai multe detalii despre schimbările descoperite în watchOS 4.1 vor fi disponibile puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4.1 beta 1 are numărul de build 15R5823c și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.1 beta 1 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.1 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 1 ale tvOS 11.1, iOS 11.1 și macOS 10.12.6 sunt și ele disponibile acum.

watchOS 4.1 beta 1 Noutăți

  • Difuzare Apple Music: După cum promitea încă de la începutul lunii, Apple a introdus în watchOS 4.1 posibilitatea de a folosi Apple Watch Series 3 (modelul GPS + LTE) pentru a difuza muzică din Apple Music sau Biblioteca Muzicală iCloud fără a mai avea grija iPhone-ului sau a conexiunii Wi-Fi.
  • Radio: Noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch include și o aplicație Radio care oferă acces la Beats 1 Live și toate celelalte posturi de radio din Apple Music atât pe Apple Watch Series 3 (modelul GPS + LTE), cât și pe celelalte modele ale ceasului.
    • Notă: În prezenta versiune beta, aplicația Radio nu permite ascultarea posturilor folosind conexiuni celulare și nici nu oferă acces la postul ESPN.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.1 beta 1 și ai descoperit alte noutăți decât cele prezentate mai sus, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.