tvOS 11.1 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru Apple TV generația a 4-a. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a tvOS 11.

Noutățile aduse de în tvOS 11.1 beta 1 nu sunt cunoscute până la ora actuală, însă se prea poate să vorbim doar despre o altă actualizare de tvOS axată în special pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

În situația în care dezvoltatorii care vor descărca și instala această actualizare pe Apple TV 4 / Apple TV 4K vor semnala prezența unor schimbări demne de luat în seamă, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

tvOS 11.1 beta 1 are numărul de build 15J5559d și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.1 beta 1 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 11.1 beta 1 în meniul Actualizări.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.1, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în iarnă.

Împreună cu tvOS 11.1 beta 1, Apple a mai lansat în săptămâna aceasta și versiunile beta 1 ale iOS 11.1macOS 10.12.6 și watchOS 4.1.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.1 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.