iOS 11.1 public beta 1 a fost lansat pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch

0
1138

iOS 11.1 public beta 1 a fost lansat joi seara pentru utilizatorii iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la o zi distanță de iOS 11.1 beta 1 și la aproximativ o săptămână și jumătate de când versiunea finală a iOS 11 este disponibilă pentru posesorii de dispozitive iPhone, iPad și iPod touch eligibile.

Potrivit Apple, iOS 11.1 public beta 1 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Cu toate acestea, fiind o actualizare de tipul iOS x.x, ne așteptăm ca iOS 11.1 să aducă pe parcursul perioadei de testare și câteva caracteristici noi (cum ar fi funcționalitățile care trebuiau să apară în iOS 11.0, dar au fost amânate: AirPlay 2, Apple Pay Cash și/sau Mesaje pe Cloud).

Aidoma iOS 11.1 beta 1, iOS 11 public beta 1 are numărul de build 15B5066f, ceea ce înseamnă că aduce o actualizare a diagramei Ritm cardiac din Activitate, câteva animații actualizate, schimbări pentru AssistiveTouch și alte câteva mici îmbunătățiri despre care am discutat mai multe aici.

iOS 11.1 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare software de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.1 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă până în iarnă sau chiar până la lansarea iPhone X.

iOS 11.1 succede iOS 11.0.1, o actualizare axată numai pe corectarea câtorva erori și pe îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch compatibile. Mai multe informații despre iOS 11.0.1 sunt disponibile aici.

Alături de iOS 11.1 beta 1, utilizatorii înscriși în Apple Beta Program mai pot descărca și macOS High Sierra 10.13.1 public beta 1 și tvOS 11 public beta 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.