macOS 10.13.1 public beta 0 a fost lansat joi seară pentru posesorii de Mac înscriși în programul Apple Beta Software. Această nouă versiune de macOS dedicată utilizatorilor sosește la doar o zi distanță de macOS High Sierra 10.13.1 beta 1 și la trei zile distanță de versiunea finală a macOS High Sierra.

Apple menționează că macOS 10.13.1 beta 1 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Chiar și așa, ne așteptăm ca pe parcursul perioadei de testare a acestei actualizări să fie introduse și câteva funcționalități noi, cum ar fi, spre exemplu „Mesaje pe Cloud” (o caracteristică ce a fost prezentată în vara acestui an, împreună cu macOS High Sierra și iOS 11).

macOS 10.13.1 public beta 0 are același număr de build precum macOS High Sierra 10.13.1 beta 1, 17B25c, ceea ce înseamnă că vine cu exact aceleași noutăți. Vorbim în special despre mici corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre macOS 10.13.1 beta 1 puteți citi aici.

macOS 10.13.1 public beta 0 poate fi instalat pe modelele de Mac compatibile din App Store > Actualizări de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja utilitarul de acces macOS High Sierra public beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum macOS High Sierra public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.13.1, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă până în iarna anului curent sau poate chiar până la lansarea iPhone X.

Împreună cu macOS 10.13.1 public beta 0, Apple a mai lansat astă-seară și tvOS 11.1 beta 1 și iOS 11.1 public beta 1.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.1 beta 1 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.