tvOS 11.1 public beta 1 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
485

tvOS 11.1 public beta 1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii generației a 4-a de Apple TV care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de tvOS 11.1 beta 1 și la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a tvOS 11.0.

tvOS 11.1 nu pare să fie actualizarea bogată în noutăți pe care o promite numărul său de versiune. Chiar și așa, nu este deloc exclus ca Apple să introducă o serie de caracteristici noi pe parcursul perioadei de testare a acestei actualizări.

Până una alta, tvOS 11.1 public beta 1 aduce aceleași corecturi de erori și îmbunătățiri precum tvOS 11.1 beta 1 (versiune cu care, de altfel, împarte același număr de build – 15J5559d). Mai multe detalii despre tvOS 11.1 beta 1 sunt disponibile aici.

tvOS 11.1 public beta 1 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.1, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în iarnă.

Împreună cu tvOS 11.1 public beta 1, Apple a mai lansat în această seară și macOS High Sierra 10.13.1 public beta 0 și iOS 11.1 public beta 1.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.1 public beta 1 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.