watchOS 4.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch. Iată ce noutăți aduce

0
622

watchOS 4.1 beta 2 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la aproximativ două săptămâni distanță de watchOS 4.1 beta 1.

Conform Apple, watchOS 4.1 beta 2 aduce numai „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Cu toate acestea, noi ne așteptăm ca și acest nou build de watchOS 4.1 să vină și cu o serie de caracteristici noi despre care vom vorbi puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4.1 beta 1 a adus, în mod surprinzător, două caracteristici noi și importante pentru utilizatorii de Apple Watch: Difuzare Apple Music și aplicația Radio (mai multe detalii aici).

watchOS 4.1 beta 2 are numărul de build 15R5835d și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.1 beta 2 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.1 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 2 ale tvOS 11.1, iOS 11.1 și macOS 10.13.1 sunt și ele disponibile acum.

watchOS 4.1 beta 2 Noutăți

  • Emoji: Aidoma iOS 11.1 beta 2 și macOS High Sierra 10.13.1 beta 2, watchOS 4.1 beta 2 integrează Unicode 10, ceea ce înseamnă că le oferă utilizatorilor de Apple Watch sute de caractere emoji noi. Printre acestea se numără: față nebună, plăcintă, covrig, t-rex, vampir, cap care explodează, față care vomită, față care arată „sst!,” gest „te iubesc,” creier, eșarfă, zebră, girafă, sirenă, arici și față nervoasă care înjură. Câteva dintre aceste noi caractere sunt prezentate în imaginea de mai jos. 
  • Centru de control: Au fost efectuate câteva modificări, după cum urmează:
    • Wi-Fi: A fost adăugat un comutator care permite pornirea/oprirea Wi-Fi.Sursa foto: 9to5Mac
    • Nume rețea: Dispozitivele Apple Watch afișează în centrul de control numele rețelei Wi-Fi la care sunt conectate atunci când sunt deconectate de la dispozitivele iPhone.
  • Radio: Utilizatorii de Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular) pot difuza acum muzica din noua aplicație pentru ceas chiar și atunci când sunt conectați la internet prin 4G/LTE.
    • ESPN: Acest post poate fi acum ascultat și de pe ceas.

watchOS 4.1 beta 2 Notițele lansării

Notes and Known Issues

Activity

Resolved Issues

• Activity no longer fails to remind you to stand 10 minutes before an hour in which you have not stood. (34351941)

Notifications

Resolved Issues

• App notifications forwarded from iPhone to Apple Watch now show their app icon. (34533288)

Now Playing

New Issues

• Tapping the add button (+) always prompts the user to turn on iCloud Music Library. (34807099)

Radio

Resolved Issues

• The ESPN station now plays in Radio (33319434)

• The Radio app now supports Cellular connections. (34422913)

Siri

Resolved Issues

• Siri speaks settings are now shown in Settings > General > Siri. (34521856)

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.1 beta 2 și ai descoperit alte noutăți decât cele prezentate mai sus, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.